misslyckad helg.. haha

sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik, slten, hungrig och tråkar sönder. Har precis städat klart lägenheten för att fördriva tiden lite.

helgen var efterlängtad men vet inte riktigt vad ja ska säga om den...
i fredags kväll så var de förfest på skallberget hos emilias kusin, var helt okej där. Skulle dra ner till silk, men ni vet väl hur det är när man är full? tiden rinner iväg jätte fort och vi kom dit försent så kom inte in. Vilket söög efterom ja var skittaggad.  Blev hämtade på stan sen åkte vi hem tll Robin istället, sen åkte jag ner på stan och träffa Adam. Bjöd han på en kebbe på tiptop. Efter ett tag stamplade resten av gänget in också. När vi fått nog så drog ja, hampa och adam hem till han och sov.

lördag.. drog hem till robin och där var det folk, taggade för kryssningen. De drog runt 2 och då fick ja lägenheten för mig själv tills på måndag. Jag och terese satt och kolla på film pratade och sånt. mot kvällen drog hon iväg, sen kom Oscar och hämtade mig. I bilen befann sig sebbe och wessli också, vi drog tll Simpa i Irsta där förfesten höll till. Vilket inte var planerat för min del, ja börja dricka på tom mage och blev något full. Kom iaf til krogen, men de vara ju inte länge.. Något ja aldrg ska göra om igen, genom att drika på tom mage. Jaja, slutade med att Emilia kom och hämta mig och hon är ju för söt. Hon vet att ja är mörkrädd och sover med ljus&ljud på. Så har hon tänt åt mig och satt på en film även fast ja var deckad :) hhihi.. guld värd är hon.

Var inte speciellt bakis imorse, hade nog fått ut det mesta igår haha.. jag måste ha sovit som en stock iaf, för hade 9 missade samtal ifrån kvällen och inte lyckats vakna. Nu fundera ja på att ta mig till affären och köpa något att äta, men jag har ingen ork och det är kallt ute :/ usch vad lat är.

helgen blev ju inte precis som man tänkt sig, sög ganska hårt haha..
men men, imorgon kommer min saknade vän Fanny hem :D
så ska spendera dagen med henne, bland annat åka till sala :)







sömnproblem

vaknade på fel sida idag, tror ja skulle kunnat slå ihjäl någon men tur så fanns det inte någon hemma hah. började tio och hade en riktig segdag. Fick iaf sluta tidigare än väntat så de var ju skönt. Efter skolan åkte jag hem till robin, la mig på soffan och somnade som en stört. Vaknade av att folk ramlade inför trösken, vilket de inte gjorde tyst! Gjorde inte så mycket där, chiilla, kolla tv, åt mat och så. Senare mot kvällen fick jag skuts hem, men de blev inte långvarigt hemma. Var nog nästan bara in och vände, åkte och solade med J, vilket var riktigt skönt.

nu sitter jag här och kan inte sova, har försökt att bli trött på alla möjliga sätt men inte då.. Alla tankar bara springer runt i huvudet, säger som min mamma skrev nyss:" det är ända  gången hjärnan jobbar, det är när man ska sova" illa men sant haha .. Har suttit och kollat igenom min gamla blogg lite, bla sommarminnen och allt tokeri.. Hade så otroligt roligt, fan vad ja längtar till sommaren!


menmen, nog med att drömma sig bort för nu måste jag försöka, igen! Får hoppas att ja lyckas denna gång. Nattii!


its killing me slowly

usch.. sitter här hemma i min ensamhet, vilket gör att alla tankar springer runt i mitt huvud. Vart är livslusten? Fanny är i Norge och ska flytta dit, är glad för hennes skull :) Men kommer sakna henne tok mycket, min andra halva ska ju bo i ett annat land. Ne nu längtar jag bara tills skolan tar slut så jag kan ta mitt pick och pack och dra dit, om de nu går som planerat. Men känns som om den här vintern kommer bli lång, kallt, mörkt och fan kan den inte bara ta slut istället för att de rasar ner mer snö? Inte nog med att skolan dödar en.. blir så jävla depp. Får väl hitta på något att fördriva tiden med, hur jag nu ska lösa det här. Skulle bara vilja klippa ut vissa stunder och sätta de på repeat igen, glada miner, skratt, trams, mådde bra, när allting var enkelt.. vad hände? åh blir så less på att allt ska bli så kompliserat jämt och ständigt.. kan man inte bara hoppa över den biten? ... tydligen inte...


ne kanske ska ta och plugga lite och sen sova.
bara tagga till mördardag imorgon!
ne godnatt med er


Draft: Jan. 27, 2010

Åkte hem till R igår, hade filmkväll med några. Inte för ja mins vad filmen hette men den söög, eller var helt siik iallafall. Blev en sleepover där också och ja sov riktigt skönt, somna som en stock!

Var till och med pigg när jag vakna imorse, däremot var inte Emilia lika pigg :) hah.. Höll på att dö på vägen till skolan, fyfan vad kallt det var.. vandrade ju isbjörnar utanför. Tur var det ganska soft dag i skolan ändå, hände inte så mycket men. Fick VG på Religionsprovet så där blev jag glad, anna bad mig hänga upp det på väggen? "inte vad ja vet vad hon menar med det, de är ju ofta jag får VG liksom, eller ?" . Ne nu ska jag sätta igång och plugga lite, fyfan va tråkkit. Håller på att klättrar på väggarna här hemma, jag måste ha nå allvarligt stora problem eftersom jag hatar att vara själv, ne de här funkar inte längre. 


då var det skoldags igen

Igår efter skolan följde jag med Anna för att äta på stan, blev självklart Vivaldi. Satt och pratade ett bra tag om allt möjligt, skönt att prata av sig ibland. Efter det tog jag bussen hem till Emilia, men inte nog med att den körde fel ända till carlfoska och vände så lyckades jag sätta mig på helt fel buss också haha.. Fyfan hur lyckas man med allt? ja kom iaf hem till henne tillslut. Vi ställde oss och lagade lite mat, snacka lite sen tog vi oss till bussen. Hon skulle iväg och jobba och jag drog till Robin för att städa och så. Vilket ni ser på bilderna så såg det ut som en svinstia, men Camilla fixar. När ja var klar kom robin hem, satt, ja satt mig och plugga men de slutade med att vi båda hade somnat på soffan haha. . Vid sju tidenringde emilia och väckte mig, för att möta upp henne vid affären, vi skulle handla lite mat och sånt :) . Och det gjorde vi minsan, jag och emilia ställde oss sen och laga tacos, mycket gööttt mår jag säga! Efter det kikade vi på film och käkade chips&dip.

Försökte somna men det gick inte, kollade sist på klockan vid 4 någon gån :/ sög ju hårt när jag blev väckt halv 7 imorse. Men men, de var bara att pallra sig upp till skolan. Satt och pluggade lite historia innan också, duktig man kan vara. Drog till skolan för prov, sen hem direkt. Känndes ju så värt haha. När ja kom hem somnade jag typ precis, sov från 12 till 5 ;) riktigt jävla skönt. Nu ska jag sätta igång och plugga lite, sen ska jag slappa ännumer.




FÖRE                                         EFTER

 
   

 


god natt

ne nu ger jag upp pluggandet och lägger mig och kollar på film istället. Börjar 8 imorgon så det är bara att tagga till det. Efter skolan ska jag hem till Robin för att fixa det fint tills han kommer hem. Sen kommer Emilia också efter att hon har slutat, blir nog film & fettokväll, det är de vi älskar. natttiii / camill


P.S jag saknar min vän fanny jääättte mycket, kom hem nu!


dont let them take you down

igår började kvällen hemma hos emilia, vi satt och spela kort med hennes syster och hennes kille Jack. Fixade oss lite, drack, lyssna musik, pratade, garvade och spela kort och fyfan vad roligt man har med den där tjejen :) Senare mot kvällen kom Mathilda och Robin och hämta oss så fortsatte vi förfesten hemma hos honom med några stycken. Var inte där så länge, utan mathilda skjutsade oss ner på stan. Jag, emilia och robin låg i bagagluckan haha.. Hamnade på silk, men kom nog inte in dit fören lite efter 1 om jag mins rätt. Kvällen där var helt okej,händelserik iallafall haha. Ja, jag finner inga ord om kvällen egentligen. Glada miner, bråk, backflash, tjaffs, mera bråk, gråt och ja vet inte vad alla gjorde den kvällen? De blev mer tråkigheter än bra om man säger så, men får hålla humöret öppe ändå.. Slutade med att jag, adam och Sebbe fick skjuts hem.. Men jag hade inga nycklar så följde med Adam hem och sov, en snäll vän.

Vaknade imorse tidigt, tur så var man inte bakis. Jag och Adam stoppade i oss lite i magen sen satt vi oss och spela mario party. Ett spel som jag älskar, och jag leddee jävligt länge och det gick kanon bra för en gång skull.. Men självklart ska adamhelvete vinna ändå, det som var så nära, arg tjej. Fick nyss skjuts hem och ska väl ta en dusch sen börja plugga lite historia, suck.

kan någon förklara för mig vad jag gör för fel?
put the balme on me, det är okej. Orkar inte mer..


tabazco och silk

drog till tabazco med anna, lisa och tess igår :) satt där och drack något glas vin och hade mycket trevligt. Vid halv 12 tiden drog vi till silk, shakade som fan och aa, hade en jätte rolig kväll :) efter krogen så gick jag och J till tip top och åt mat. Senare så kom Adam och hämta oss och skjutsa hem oss.

Vaknade med huvudverk, något jävla bakis man kan var hah.. eller de kanske var för nocken igår? skön jävla bula i pannan har jag nu iaf haha.. Efter ett tag kom Adam och hämta mig. Vi åkte till donken och åt mat vilket satt jävligt fint :) hah. Efter mycket snack och när magen var glad så skjutsade han hem mig. Har jag precis duschat och nu sitter jag här och laddar om batterierna. Ska snart hem till Emilia och ikväll kööör vi igen!

fick nyss höra att jag kanske ska få en studentbiljett, får hålla tummarna att jag får köpa den :D (Y)!
JAG MÅR BRA NU !

'



:)

Försov mig imorse så missade första lektionen, bra jobbat camilla! Kunde inte somna förns 2 halv 3 igår, så satt uppe och kolla på paradise hotel :). Ska snart ta och gå till bussen, slutar vid två idag så det är ju skönt :) Har religionsprov idag också, önska mig lycka till! Ne nu måste ja pysa, todelo!



tisdag

Blev en kort dag i skolan, gick från 8-11 bara :). Efter skolan tog jag mig hemmåt, tog det lugnt sen drog jag ner på stan och mötte Fanny. Vi gick och solade som jag då inte gjort på mycket länge så det var skönt. Köpte med mig lite smått godis sen skulle jag ta bussen hem som ja höll på att missa, så skriker Fanny: SPPPRIIIING DÅ , SPRIIIIING! haha fan va jag garvade åt DIG när jag satt mig på bussen, du är inte riktigt frisk ibland fampan :) .  Nu sitter jag här med religionen och försöker få in allt i huvudet, men de fastnar ju aldrig. Skönt med prov imorgon, eller inte! för de här kommer gå åt helvete. Ovanligt att man har den inställningen på allt, något jag måste ändras. Jaja, fick nyss en busringning, vet inte om jag ska skratta eller gråta haha.. Ja det var ju en trevlig prick måste jag säga. nä fyfan va töntig man får vara. Nästan så man vill byta nummer igen.

Jaja, nu ska jag ta och plugga lite mer sen blir det att kolla på Paradise hotel :) Missade avsnitten igår för aa. så säger fanny idag: ja catja åkte ut igår. Inte första gången någon avslöjar det innan ja hinner se .. vilka nördar alla är haha.


plöögghest


NYTT NUMMER, äntligen!

har precis kommit hem, har varit en ganska skön men seg dag i skolan. Somnade på lektionen, vilket inte är så ovanligt. Sen har jag besökt polisen och silk för att se om min mobil överlevde, vilket den inte gjorde. Silk säger "ja ibland brukar man ha tur, men de hade inte du den här helgen" hah, ne men det har jag väl aldrig? jaja, efter skolan mötte jag Fanny för att ta en varm choklad på gränden, satt och snacka ett bra tag som behövdes. Efter ett tag kom thilda också, snackade lite till och åt lite.

Nu sitter ja här hemma, ska ta och plugga lite religion till provet på onsdag. Har äntligen fått en telefon och nytt nummer, så nu är jag inte mobil lös som jag varit i 3 dagar. Men har då inga nummer kvar så de suger ju.


helg .. galet.

helgen var väl sådär. Vart förfest hemma hos Adam, kan väl börja med att säga att jag blev riktigt full, hur de nu kunde bli så illa? Jag hade riktigt roligt vad jag mins, och vid 11 tiden fick vi skjuts ner till stan. Vi drog till silk och ja, där är mitt minne borta. Mins att jag dansade som fan men resten av kvällen är helt svart. Tappade min mobil däremot, så jävla full var jag. Efter krogen drog vi till tip top och åt sen gick jag, sebbe och Adam hem till svensson på efterfest. Vilket ja inte vet om de var roligt eller inte, Ludde fick mig iaf på bra humör genom att försöka berätta en rolig historia som verken var rolig men ja garva ändå. Efter ett tag tog vi taxi hem till Sebbe och sov. Vet inte hur sent vi  kom dit eller somna.

Vaknade iaf tidigt imorse, med världens baksmälla & ångest. De första man hörde var MOBIL, skönt! Tror jag fortfarande var full när jag vaknade, nä fyfan vilken jävla fredagskväll, men jag hade riktigt roligt hörde jag av andra. Sebbe och Oscar drog på match så jag och Adam satt och spela lite fifa och sen försökte jag mest sova. Men de gick ju sådär eftersom så fort jag la mig ner så snurrade de som fan.

Senare kom hans pappa och hämta oss, vi åkte förbi systemet sen följde jag med hem till han. Vi kikade lite fotboll ( gud så kul ) , sen lyckades ja somna tillslut. Var där hela dagen och vi spelade mariocart och parioparty, weei vad kul det är :D . Sen kom Hampe, och efter ett tag kom Oscar och Wesslan. Vi satt och snackade lite, alltid lika kul och höra killars samtalsämnen hah. Vid 11-12 så skjutsade Oscar hem mig.

kikade på gossip girl och somnade väl inte fören vid 3 tiden, förstår inte varför jag inte kan sova här hemma, jag blir gaaalen. Vaknade tidigt idag, har legat och kollat på film och snackat i telefonen hela dagen typ hah. Vet inte riktigt vad som händer idag men det får man väl se, imorgon är det skola som gäller. Sen ska jag förbi polisen & silk och kolla om min mobil överlever eller om den är snodd. Kan jag inte få ha tur någon gång i mitt liv? får hålla tummarna.

Är riktigt avis på att folket åkt till sälen idag, skulle också vilja åka iväg och försvinna ett tag. Men men, min tid kommer väl snart får man hoppas :) Har inte direkt nå vättigt att skriva så jag slutar här.. Tjao!


fredags fest

Har städat och tvättar idag, vilken duktig tjej! Nu ska jag fixa det sista innan jag ska dra iväg. Adam kommer vid 5 tiden och hämtar mig, för ikväll ska 20 åringen firas och även Ellie som fyllt 19 år :) . Börjar hos Adam sen drar vi ut på krogen, blir vel sliskan som vanligt. Men inga sura miner för det, de blir ju vad man gör det till :) Humöret är på topp och jag är taggad, så ikväll köör vi! Synd bara att Fanny inte kunde haka på, men träffar ju allt tjejen på krogen :) !

nä nu har jag inte tid att skriva mer, tjohej och klackarna i taket!


They call me heart breaker


Cause you don't see me like I wish you would



It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

But you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away (away)
And I am helpless sometimes
Wishing's just no good
'Cause you don't see me like I wish you would

'Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine


GRATTIS ADAM, 20 år !

blir ingen skola för mig idag, fråga mig inte varför för det vet jag inte själv. Har suttit uppe sen klockan 8, då jag väckte fanny. Ska väl ta och vila mig lite nu hade jag tänkt. Vet inte vad som händer idag, men ska ta och plugga lite iaf.

Idag fyller Adam 'chomper' Olevall år, så får säga ett stort GRATTIS till den killen! Vilkets ska firas som fan på freedag, tjohej och klackarna i taket.


Cause you don't see me like I wish you would

 

onsdag

testade studentmössor igår i skolan, vilket var rätt jobbigt för plånkan men fan, jag längtar verkligen. Resten av skoldagen var ganska soft, gjorde inte speciellt mycket och på sista lektionen satt vi och kolla på 'shes the man',  jag klarar inte av att kolla på så pinsama filmer haha, jag skäms verkligen sönder. Efter skolan tog jag mig hemmåt, sen kom challe och hämta mig för att skjutsa mig till min gamla praktikplats och hämta mina kvarglömda saker, men de var ju tyvär stängt när man  väl åker dit. Så ja hakade på han medans han skjutsa lite folk. När ja kom hem fixade ja mig lite sen åkte jag ner på stan, jag fanny och några gick till silk och satt oss där, tog bara några glas vin så det blev lugnt. Men de kan man ju inte tro eftersom jag, pinsamt nog ramlar av stolen framför alla haha. Kvällen var vell sådär, inte nog med att de var ett lesbiskt par så var det även två bögar som stog och höll på. Å inte tala om tjejen som sjung ur micken och skämde ut sig, ja trodde fan glasen skulle spricka så illa lät det haha. Aja, inte så lyckad kväll,  men den gav en allt mycket skratt ändå :)

Vid tolv tiden kom Adam och hämtade oss, han såg extra stor&glad ut eftersom grabben fyllt 20 år :). Vi åkte till stenbydonken och åt lite mat,  där han blev bjuden. Sen när vi var mätta&glada skjutsade han hem oss. Jag och Fanny somnade nog direkt när vi la oss i sängen, lika trötta båda två!


så roligt har jag just nu

Nämn något som gjorde dig glad igår: vet inte riktigt

Vad gjorde du kl 08 imorse: jag satt på mattelektion

Vad gjorde du för 15 min sedan: jag satt och pluggade

Det senaste någon sa till dig: "god natt"

Vad har du druckit idag: vatten

Vad var det senaste du åt: En macka

Vad var det senaste du köpte: hm, cigg tror jag

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun

Vad är det för väder hos dig nu: Snö och iskallt, usch och fy

Godaste glassmaken: vet faktiskt inte

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej

Sover du tungt: oftast, när jag sover med nåon

Drömmer du mardrömmar: Ja det händer

Trivs du med ditt jobb: skolan, nej det gör jag inte

Favoritklädsel: leggines och någon tröja

Favoritlåt just nu: familjen- det lilla livet, collide

Vad ser du om du tittar till höger: min byrå

Vad gör dig glad just nu: Inget, längtan till fredag?

Vad ska du göra härnäst:
ska röka sen försöka få lite sömn

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Humör just nu: humörsvägningar, gör mig glad.

Favoritgodis: blandat

Kläder just nu: hotpants,linne och tröja

Sommarplaner: ska ha ett skyjälva sommarlov, kanske dra utomlands eller till Norge.

Hur många kuddar sover du med: 4 stycken

Spelar du något instrument: Nej

Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska

Vad är viktigast för dig: Att må bra och vännerna

Är du kittlig: något

Snarkar du: Nepp

Stjärntecken: Lejon

Äckligaste insekten: det mesta,men spindlar..

Längtar du mest efter just nu: sommar&värme, att min önskan ska slå in?


plugg

Har precis suttit och gjort klart mitt svenska arbete som skulle varit klart för en månad sen, bättre sent än aldrig. Förstår inte att jag tar tag i sakerna i tid, det är ju inte så jävla svårt. Nu har jag bara ett historia prov, religionsprov, ADHDskrivuppgift och projektarbetet kvar att göra, skönt. Ska vell snart sätta mig och kolla på ph, sen försöka sova, får se hur det går eftersom jag sovit från kl. 15.-19. haha. Hur kan det vara så enkelt att somna på dagarna men de ska fan inte gå och sova på kvällarna? fan!

vad är det för humörsvägningar jag har? det går vekrligen upp och ner märker jag.åh!

happy face, ellä?

Vart en helt okej dag i skolan, faktiskt. Hände vell inte så mycket men, jag och anna sköt apelsinskal på några i ljushallen de var nog de roligaste idag. RÄTT I HUVUDET maha (djävul), älskar och djävlas. "JÄVLA FITTOR" fick man vell höra, ääh de är bara tacka och ta emot. Kom nyss hem, och nu ska ja försöka få mig lite sömn vilket behövs. Kanske ska träffa Fanny senare, hoppas jag på eftersom det var ett tag sen :/. Är ovanligt glad idag, vilket känns som en lättnad. ba-ba-leeee-eer :) längtar till helg, bort från skolfan! Ska börja gymma snart också, deeet är nice.

imorgon blir det testning på studenmössor, vilken får mig att tänka frammåt. Efter studenten så blir det ett skyjävla sommarlov, de är jag värd! Sen är det bara hejdå västerås, för jag drar här ifrån, woho!


vart är orken?

Inte fören nu ja märker att ja gömt mig för allt, har varit skönt att bara glömma allt, men dags att gå till baka till verkligheten vilket ger mig ångest. Skönt att dra till skolan efter 2 tim sömn, man ska väl inte klaga. Slutar iaf tidigt idag och det är ju skönt det. Herrå!


I never said thank you for that


thats it


försöker öka tröttheten

Namn: Camilla Hellström

Kallas för: milla, camill, camel, campa, kvacki..

Stjärntecken: Lejon

Höger eller vänsterhänt: höger

Piercingar: öronen, naveln

Tatueringar: Ingen

Längd: 1.61

Skostorlek: 37

Hårfärg: blont

Fräknar: nepp

Motto: jadu..

Kär? nja

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja det händer

Tycker du att du är attraktiv? nja

Dricker du? Vitt, cider osv

Röker du? Händer vell

Vilket schampo använder du? Olika

Vilken parfym använder du? ralph loren, dkny

Vad är du rädd för? Mörker, ensamhet, höjdrädd

Gillar du att tvätta? Ne det är nog de tråkigaste som finns

Gillar du berg- och dalbanor? Roligt men är höjdrädd som sagt

Senaste…

Filmen du hyrde? Mins inte vad den hette, kolla inte på den heller

Filmen du köpte? Köper inte film

Låten du hörde: kom änglar

Låten du laddade ner? Lyssnar spotify

Personen du ringde? Fanny

Personen som ringde dig? Fanny ( pratar med henne nu)

TV-program du såg? Bring it on ( film)

Person du tänkte på? Hmm, . vem kan de va.

Favorit…

Låt: Collide just nu

Sak att göra: plugga plugga plugga
Sport: vad är sport?

Dryck: varm chocklad, vitt vin, loka

Kläder: Leggins och någon skön tröja

Film: ingen aning

Bil: ingen koll

Serie: PH, oth, gossip girl


Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Kan man säga

Gråtit över en flicka? Nja, vet inte

Ljugit för någon? Nja alltså de har vell hänt

Varit i slagsmål? Ja

Blivit arresterad? Nja, falsklägg?

Träffat någon från internet IRL? det har jag säkert

Antal…

Gånger du varit kär? 2 ggr

Gånger ditt hjärta brustit? Alldeles nyss

Hjärtan brustet på grund av dig? Vet ine?

Tjejer du kysst? Haha ingen aning..

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? För några

Vad har du gjort idag? Jag har varit med adam & hampus

Brukar du svära mycket? Nja det är inte allt för ofta
När stiger du upp på morgonen? Imorgon blir det kl. 6

Vad har du på dig? Linne och sovschorts

Vad ska du göra ikväll? Försöka sova

Vad är du allergisk mot? skolan

Var har du ont? magen

Använder du hårspray? Ja ibland

Kan du stå på händer? nepp

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan

Salt eller socker? socker

Gillar du ketchup? Nej

Är du glad nu? Nja inte speciellt, men de funkar

Var du glad igår? Emellan åt, gladare än nu

Vad dansar du till? Olika, de på krogen?

Stockholm är… ? en stad ja besökt för lite

Göteborg är… ? aldrig varit i

Kan du sjunga? Nej verklgen inte
Spaghetti eller makaroner? mackisar

Land du vill besöka? Något varmt ställe, eller USA.


:(

Ja hej.
kom precis hem och ska snart ta mig en dusch. Åkte hem till adam i lördagskväll och sov med hampa. I söndags åkte vi hem till Adam, gjorde vell inte speciellt mkt mer än att de satt och spelade tv spel hela dagen/natten. Somnade vell inte förens vid 3-4 tiden, som vanligt. Hade svårt att komma upp till skolan eftersom jag inte ens vakna av min egna väckarklocka. Blev väckt klockan 11 av hampe, då gick ja upp duscha, spela supermario sen gick ja och väckte grabbarna vid två tiden. Har inte hänt så mkt idag, jag och adam tog en promenad till macken, sen har de spelat spel hela dagen igeeeeen.

orkar inte direkt skriva nå mer för tror de här är sämsta dagen på jääävligt länge . . Även fast ja väntat på att de här skulle komma sen igår, så blev ja nog mer än förvånad. Jaja, har första natten själv att se fram emot, inte sovit själv sen i november typ. Lycka till att sova camilla! Nä nu ska ja röka sönder mina lungor och aa försöka sova som sagt, hejdå.

I just wanted to rewind time


hey babe

gårdagen var helt okej, började med att jag gick till min syster, var där ett tag och satt och snackade en hel del :). Sen åkte jag ner till stan och mötte Anna. Vi drog till silk NYKTER, inte ofta det händer. Men ja kan ju säga att det slutade inte så, utan fick i mig en hel del under kvällen. Vart en rolig kväll tycker jag, köörde som fan på dansgolvet. Kom vell inte ut ifrån silk fören tre tiden. Och då var det bara för mig att pallra mig till Sebbe, hade på mig 2 tjocktröjor, vantar, halsduk och mp3. Men frös sönder ändå eftersom det var -20 grader. Något skönt att komma in i värmen och mysa lite mår ja säga, oscar och hampus var också där. Efter ett tag kom även Adam och Elin, men de gick nästan lika fort.

Vid ett tiden drog vi till Aros och åt lite mat, sen gick ja och hampju ner på stan och mötte Adam. Så tog jag bussen hem till mig, sen har jag nog sovit bort hela dagen och de roliga är att jag fortfarande är helt död, hur kan det vara möjligt? Fast nu ska ja ta min första cigg för dagen sen sätta på en film och gråta lite, ska ju allt kolla på 'the pursuit of happyness' . Blir att sova själv inatt, vilket var så länge sen så jag inte mins det. Får se hur jag klarar de här, blir vell att ja ringer någon vän, för att sova själv är nog de värsta jag vet, de går inte.


todelo

äntligen fredag

Igår kom hamp och hämtade mig vid åtta tiden, vi drog och åt lite på max, mumsigt. Sen drog vi till adam, chillade lite, kollade film, somnade emellanåt och mer spännande hände vell inte. Var nog upp till klockan 3-4 tiden eftersom adam vägrade gå och lägga sig, han skulle allt kolla på någon film. Men fick iaf tillslut sova, var ju lite jobbigt att gå upp till skolan imorse.

Och de kändes vell mer ovärt eftersom de var riktigt kassa lektioner, jag var trött, frös och var hungrig USCH säger ja bara. Efter skolan gick iaf jag och anna och köpte godis, mumsiit. Sen drog vi hem till mig och kollade på film, New moon :) men ja somnade självklart haha. Anna åkte vell hem efter ett tag och då fortsatte ja sova. Vaknade vell klockan sex och har precis duschat. Ska vell ta och fixa mig lite sen kanske jag ska med Anna till hennes kompis i Hökåsen, får vell se. Men blir nog en utgång ikväll, om jag nu orkar ta mig dit.


nä nu kallar maten, vi höörs :) todelo


Cause you don't see me like I wish you would


iskall..

har precis kommit hem, sitter nu med sockor och tjocktröjor. Fyfan att de är så kallt, spyr på detta väder. Dagen har vell varit sådär, känndes ju kul att träffa lite folk ifrån klassen iaf. Resten sööög totalt, börja med att ja fick reda på att ja ska göra omprov imorgon. Fick 5 p av 36 på religionen, det är ju bara pinsamt hur dålig man kan vara haha. Till sista lektionen kom fanny och höll mig sällskap, vilket behövdes. Efter det gick vi ner på stan och vi gick och satt oss på gränen ett tag och tog en varm choklad, as always. De var höjdpunkten på min dag, fyfan vad vi garvade hahaha. Du är då allt störtskööön fanny, de måste ja säga! Nu sitter jag här och försöker bli varm, ska snart öppna böckerna och börja plugga.

har vell inte så mycket mer att skriva, så nu säger ja hej för mig.


trött .. . .

klockan är sju på morgonen, vilket känns sådär för att jag har nog inte sovit mer än 3 tim inatt. Jag och fanny satt uppe och kollade på nya Twigilight "new moon" som var riktigt bra :) Sen har ja bara inte kunnat somna, vet inte varför men de är nog för jag varit så nervös inför skolan, längtat så.. eller INTE! Nu väntas det en as lång skoldag, 8.30-16.30 skön start! Efter skolan blir det att möta upp Fanny på stan lite snabbt och sen träffa hamp. Men jag kommer nog vara helt död efter denna dag, ne nu ska ja försöka få upp fanny så ja kan börja fixa mig lite (:


:)

gårkvällen var helt okej, jag och fanny kom inte till fia förens efter åtta ungefär. Var en hel del folk där, spela kort,dunka musiken och hade riktigt trevligt :) . Vi drog vell till silk vid 11-12 tiden. Hade nog riktigt kul där om jag mins rätt, men blev några glas,shotar förmycket för min del haha. Efter korgen drog vi alla till tio top och åt mat, de satt fint mår ja säga. Sen tog vi oss till Fia för efterfest. Var vell helt okej, full som man var. Efter ett tag tog jag, fanny, oscar och hampe en taxi hem till oscar och sov.

Idag har vi bara tagit det lugnt, legat och kollat på när killarna spelade fifa, kikat film och bara myst. Max och wesslan kom också till oscar efter ett tag. Suttit och asg åt deras, främst max kommentarer på allt haha. Mot kvällen åkte vi till donken och åt, adam kom självklart också då. Sen åkte jag och Fanny hem till mig. Har suttit och kikat på paradise hotel och nu sitter vi här vid varsin dator och nördar. Jag som egentligen ska ta upp skolbäckerna och börja plugga men det är ju inte något som lockar. Lockar mer att sätta på en film och njuta av sista lovdagen, så det blir nog så. För imorgon börjar ju helvetet igen, fyfan ja längtar verkligen inte. Blir ju inte mer taggad i det här jävla vädret, svinkallt ute. Men bara ett halvår kvar, sen är skiten slut, både skolan och vinten.


ne nu skiter ja i de här, vi höres :) tjing!


13 dagsafton

tjabba tjena hallå!
humöret är på topp idag, sitter och väntar på att jonas ska hämta mig. Ska fixa dricka sen så kommer fanny hem till mig efter hon slutat. Blir lite fix&trix här och så, sen iväg till fia på förfest :) sen blir det röööj!

Igår så satt jag och fanny på gränden till 9 tiden, hade en hel del att prata om, och hon kom någ med den tråkigaste nyhetern. Men det blir nog bra ska du se fanny :) Jag kommer ju upp efter jag slutat skolan isf. Efter gränden åkte vi hem till mig, satt oss och kolla på film och det blev Stockholm boogie. Fan va vi garvade, den är ju så sköön. efter det satt vi oss och kolla lite bilder och så, och vi sitter och asg. Övertrötta eller var det helt enkelt att de såg förjävliga ut? haha. Aja jag somnade vell inte förens 2-3 tiden.

Fanny väckte mig imorse vid 8 tiden, skönt eller inte! Hon försökte få en pigg genom att tända lampan, prata med en heela tiden för att ja skulle följa med att köpa cigg haha. Men inte då, tror inte jag rörde mig ur fläcken, var så jävla trött. Ne men nu hinner jag inte skriva mera, måste klä på mig lite kläder och fixa mig lite, tjodelo!





hejhej

är hemma en vända så tänkte skriva några rader.

nyår var helt okej, började med att ja och fanny var hemma hos mig och fixa oss lite, sen åkte vi hem till joi och käkade & så med alla brudar :) var mycket trevligt! Vid 8 tiden drog vi hem till Adam, där festen höll till hela kvällen. Var både upp och ner med den, men jag hade jävligt kul :) . Vart vell lite kaos i slutet med spyor och skit, men sånt får man vell räkna med. Gick vell inte och la oss förens klokan 7 och fick vell inte mer än 3 tim sömn den kvällen haha. Men ska vell inte klaga, fick ju vakna upp i spy/öl lukt ;) fräääscht. Jag och fanny städade bort alla brurkar och skit där och sånt. . Och grabbarna körde också några drag. Vi var kvar där och käkade, kika film och spelade lite tvspel. Sen drog jag och hampus hem till han och tog de lugnt, och till kvällen åkte vi till Oscar och kollade film med grabbarna.

Har vell inte hänt mkt efter det, blev lite fest i lördags. Förfestade hemma hos Sebbe sen blev det silk :) vart en helt okej kväll men lite mkt för mig tyvär haha. Fast de är ju sånt som kan hända, rätt ofta. Igår blev det en riktigt lugn dag, ja, hampe och adam var hemma hos hampus hela dagen och tog det lugnt. Kollade på ondskan, star wars och sen kom simon till hockeyn också.

Kom hem för ett litet tag sen, har tagit en varm dusch och snart ska ja fixa mig för att åka ner till stan och ta en fika med fanny på gränden :) trevlans. Börjar bli riktigt depprimerad för att skolan närmar sig, börjar på torsdag och jag har en hel del att plugga tills dess. Näfyfan, men de är vell bara att köra gärnet sista halvåret.

jaja, nu ska ja fixa mig lite så ja kommer iväg någon gång :) todelo!



Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Ja vissa stunder kan det kännas ensamt
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu
Och mina finns snart inte längre kvar



get out in time



RSS 2.0