jag har en käänsla

åkte hem till Daniella igår efter skolan, kolla på någon film som jag inte kommer ihåg namnet på men bra var den. Sen chilla vi och prata lite, blir så trött på just DET där, alltid mitt fel fast ja inte ens gjort ett skit. Men nu är de slut med det, vem ska ni nu lägga skulden på? hm..

idag har det varit en låååång dag i skolan, trött som fan eftersom ja blev väckt av två nötter som skulle kolla på hockey. Gick ner på stan och mötte Emilia, kollade runt lite sen åkte vi hem till henne. Har suttit och snackat sen la vi oss att kolla på film, men ja somnade typ direkt. Nu kom Robin också, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Ska väl snart hem och plugga lite så man får det gjort.

Imorgon är det äntligen freedag, efterlängtat vill ja allt lova!




cuteipie ;)


at school

drömde en as äcklig mardröm inatt, att emilia satt och berätta att de spökade hemma hos robin precis innan vi skulle sova. Så ser ja spöken och hör massa ljud, så jävla vidrigt. Sen ligger jag och sover så kommer de och drar i mig och står vid sängen, och jag kunde verken röra mig eller få fram nå ljud, så jävla läskigt. Vaknade å höll på att börja grina av rädsla. Så jag gick in och la mig hos Emilia och Robin, kände mig som ett litet barn haha

nuu sitter jag i skolan, har precis haft prov i 'människor i behov av stöd', får väl hoppas att det gick bra. Nu ska vi snart gå och äta men säkert lika vidrig mat som vanligt, usch. Kort dag i skolan iaf, skönt det.


tjingeling!

tisdag

idag åkte ja ner på stan och mötte daniella, träffade carro en snabbis också en tjej som ja sakna väldigt mycket! Ja och daniella kika runt lite, blev inge köp för mig men var ju kul för henne iaf :) avslutade de hela med att äta på donken, jumii. Drog hem till Daniella senare och satt där ett tag, sen åkte jag hem till Emilia. Hon berättade än rätt så, aa vad man nu ska säga.. finns människor till allt haha. Var hemma hos robin också och kolla film och plugga.. nu sitter ja här, ska snart sova men först blir det filmtajm, natti


puss pårej!

arg tjej

skönt att man vakna på rätt sida, 3 timmar försenad till skolan, vilket gör att jag nog inte kommer få mitt studiebidar förmodligen.. skulle bara vilja ställa mig och skrika och kassta allting ut genom balkongen, men tror jag skippar det.

ne nu ska ja ringa mamma och ta en cigg, hon kanske kan få en på andra banor. Todelo!


bildupptadering


HOS JOI :)






HAHA?

 
inflyttningsfest hos emilia, något full? haha





en härlig dag i backen!



this is it

de var extra svårt att komma upp imorse, ville bara ligga kvar och sooova. Men nedå, missa ju TYVÄR första lektionen. Efter skolan åkte jag hem till Anna, hon berättade om min krogenkväll i lördags. Fick en läskig känsla eftersom man kan ha så dåligt minne, eller hur full jag var. Men de vart mycket garv ändå haha.. Har då allt lovar att ja ska vara nykter i helgen, för hennes skull & min. Ne har inte tid med det här för mycket plugg, har två artiklar att skriva klart tills imorgon. Så duktig man är och sitter dagen innan sakerna ska vara inlämnat, är så stolt över hur ja planerar jämt.. herrå!

roligaste idag.
i väntan på bussen
en fjortistjej råka tappa en mobil i huvudet på en annan brud, så hon börja dampa och skrika. Så tog bruden mobilen och gick ut och kassta den i sopptunnan. Sen kom småtjejerna ner och bara stog och kolla sen gick de ( utan att ta mobilen ) , efter typ 1 min så kommer det en tant som plocka burkar precis vid papperskorgen så tar hon mobilen och går haha.. och sen kommer tjejerna tillbaka och hittar inte mobilen ;) hahaha... fan vad jag garva.



slitet

bakis? inte bara lite, tror huvudet kommer sprängas vilken sekund som helst :(! Ska snart gå till Emilia men först måste jag hitta orken.

igår var det tjejmiddag hos joi, tacos stog på menyn. Efter det körde vi lite lekar och spela kort, och vi garva och garva. Senare kom grabbarna och sen åkte vi taxi till stan. Jag mötte upp Anna och gick vi till tabasco, träffa A och grabbarna sen drog vi till bmb. Var helt okej där, men var det någon som hade druckit lite för mkt så var det jag! 1 hel vinare och flera drinkar, går lätt snett/galet då. Vilket de gjorde senare..

i fredags var det inflyttningsfest hos Emilia, var mycket trevliit. Senare åkte några av oss till silk, å de var ju inte mkt folk där men jag hade riktigt roligt. Drog rätt tidigt, redan innan 1 om jag mins rätt. Fråga mig inte varför .. thihi .


borta med vinden, lättttttnad :)


18 februari


Planerna för dagen är att plugga, plugga plugga..
sen om ja hinner ska jag följa med
Daniella och grabbarna och åka pulka ikväll.
Blir att krossa dom i backen, mahaha!
Nä men jag och daniella kööör som galningar!
Efter det blir det nog en övernattning hos Emilia.
Om allt nu går som planerat, som sagt ;)

men först ska jag vila, todelo !

Har bara en lektion imorgon, såå skööönt.








hos michaela


en glad Daniella

diva var också där :)

 lille Theo :)

Michaela och Theo :)

Daniella blev också lite sugen där ett tag..


sjuk kväll

igår så åkte jag hem till Daniella efter skolan, vi chillade lite, åt lite god mat.. Senare mot kvällen fick vi nå ryck, fråga mig inte vad vi gjorde men alltid nå sjuk ide haha.. På kvällen kom även marcus och hans två killkompisar. Vi satt och snackade och latjate lite, kollade även på en film runt tolvslaget? men ja somnade direkt i soffan. Vakna senare av att ja ligger så jävla oskönt, eftersom någon annan ligger och tar upp hela soffan. Kunde inte sova så slog på en film säkert vid tre tiden och kolla för mig själv tills ögonen slog ihop.

Var lite tungt att bli väckt imorse mår ja säga, var helt slut & hade ont som fan i nacken efter man typ suttit och sovit. Började nio med föreläsning, jag och anna höll på att somna båda två. Efter det gick vi ner på stan och åt lite mat. Efter skolan åkte ja till wenströmska för att möta Daniella, de första man hör är 2 killar som sitter och kollar i skolkatalogen, så kollar dom på mig sen ner i skolkatalogen och på mig igen å säger; de är ju du? Camilla hellström va? jaba;aah? AA men tjenare ;) haha.. Så går ja vidare, sen kommer daniella, så är det hennes klasskompisar som vi satt oss vid sen haha.. Tyckte de va lite kul.

Vi tog bussen ner till stan, åt för andra gången? jag är så jääävla fet. Sen gick vi hem till michaela och hälsa på. Träffade hennes lille son Theo :) hihi, han är typ världens sötaste unge. Å de var riktigt roligt att träffa michaela, länge sen. nu kom jag typ precis hem, ska ta och vila en stund innan ja ska börja plugga.


bilder på lillskrutten och så kommer sen :)
är för trött för att lägga in dom nu.



3 timmars hål

första lektionen sluta nio och fick veta att jag hade 3 timmars hål så ja åkte hem. Nu sitter ja här och väntar in min andra lektion som börjar tolv och är 45 min lång, känns ju värt!

efter skolan ska ja gå på stan med Emilia och sen ska jag hem till Daniella. Hon ska få äran att färga mitt hår, vad ja ska hitta på vet jag inte? är bara så trött på att de ser ut som det gör, så de ska bli skönt. Ne nu ska ja stoppa något i magen och kolla oth :)




confusion is nothing new

vaknade inatt av att emilia kom in och la sig vid mig, eftersom de är någon som snarkar så förfärligt hela tiden, men inte nog med det. Han blev ju magsjuk under natten och bodde rättaresagt inne på toaletten hela natten, och hur lätt går det att sova när man hör någon ligga och spy? nä fyfan.. ja höll verkligen på att spy själv, låg och höll för örona hela natten/morgonen.

helt okej dag i skolan och ibland tycker jag om klassen faktiskt, de är ju bra. Somnade direkt när jag kom hem. Har fått virus på min dator och de kryper en stor spindel inne på toaletten :( När ska min otur vända? har väl krossat för många speglar i mitt liv.. eller oturen går väl i släckten som ja brukar säga. De är ju tur att jag är en sån glad tjej så ja kan hålla humöret uppe ändå, stark brud!

nä nu måste jag sätta igång och plugga lite matte c, har en tuff vecka framöver.
Men först blir det lite mat och oth :) tjingeling

 


punktering?

känns jätte bra, sitter själv hemma hos robin och väntar på att han och emilia ska komma hem.. de har tydligen fått punkering, lyckat? NEJ. Och vi som precis kollat på en skärckfilm innan han drog och de är släckt i hela lägenheten förutom vardagsrummet, så nu är jag rädd! fan, kan de inte komma hem snart? ja dör verkligne om stömen går, seriöst.

ne nu är jag arg... åh!

non stop

fredagskvällen spenderades hemma hos Daniella med henne och hennes kille. i drack vin, snackade lite och hade det kul. Senare mot kvällen drog jag ner till stan och mötte tjejerna sen gick vi till silk. Hade jävligt roligt där men kan säga att kvällen blev lagom konstig haha.. inte för att de kanske är så ovanligt, men vet inte riktigt vad som hände? Men men, efter krogen gick vi till tiptop och åt, som vanligt. Sen gick jag och H hem till han och sov.

Idag har jag bara varit hemma hos Daniella och segat hela dagen. Ätit chips och dipp, kollat film och myst. Mot kvällen kom Emilia och hämta mig sen åkte vi och Robin och handla lite till hennes lägenhet. Nu sitter vi här hemma hos Robn och ska snart kolla på en film, innan emila somnar.

de var allt för mig, todelo!

leedig, skönt!

åkte hem till mor min efter skolan, har bara varit här och tagit det lugnt och mått bra. Till kvällen åt vi lite chokladpudding och kollade på film.  Sen satt jag och mamma och drack the och pratade, satt uppe länge. Hörde på när mamma snackade om sina historier, är det någon jag diggar så är det henne haha.. Ne hon är rolig hon, älskar henne! Men lite läskigt är det med tanke på hur lika vi är..

skulle bara vilja njuuuta av mig lediga dag men måste plugga lite, suck! Fast först blir det frukost. Pallrar mig till västerås idag, och ikväll blir det anntingen va med E&D eller hem till tessan på förfest, får se hur de blir.. men nu kurrar magen så bye bye :) 

pulkaåkning

sitter hemma hos emilia, ska väl snart gå och sova. Ikväll har jag, emilia, daniella, jack och elin åkt pulka på Rönnby. Det var så jääävla roligt, jag och daniella körde gärnet och de andra, vi krocka och flög hur mycket som helst haha.. Har fan glömt bort hur roligt det är. Krocken med Jack var ju skönast, jag och daniella körde fullfart rakt in i han, alla 3 flöög åt helvete medans elin och emilia stog på toppen och asgarva hahahha.. Ne fyfan var roligt vi hade det. Efter många åk och trötta tjejer/jack så pallrade vi oss hemmåt. Hade lite snöbrottning på vägen, det är faktiskt ganska kul med snö om man tänker efter. När vi kom hem till Emilia så drog Daniella&Jack hem, så käkade vi andra mackor och spelade 7an. Ne men de här måste göras om, pulkaåkning is the shit!


snygga, slitna och färgblinda brudar
efter en tuff kväll i backen.
rockar fettt


kort och gott

sov riktigt skönt inatt (Y) :) .. började 9 imorse och de kändes ovärt (brukar inte börja fören 10) för vi gjorde inte ett dugg på lektionen. Tog mig hem på lunchen, chilla lite sen drog ja mig tillbaka till ännu en ovärd lektion. Nu ska jag ner på stan och äta med anna, blir förmodligen vivaldi eller gränden.. mums! Ska fixa mig lite nu.


hörs väl senare :) todle


bilder från igår


kreativ

känn dig blåst

haha..muhaha

duktig tjej

träffade på steeve och hans vänner

min nya kille, love <3


tisdag 9 februari

kom precs hem tll mitt andra hem, klockan är snart  1 och är något trött. Var en kort dag i skolan, vlket var skönt. Efter skolan gick ja ner på stan, träfade på emilia och daniella. Vi tog ett besök på donken och åt lite, satt fint det. När vi var mätta och belåtna tog vi bussen hem till emila, hennes nya hem alltså. Vi målade, eller rättare sagt danella måla medans jag och emilia fikade. När v tröttna på de tog vi en promenad till Haga, hem till Daniella. Men först gick vi förbi affären och köpte chps, de var vi väl allt värda? .. eh fyfan måste sluta fetta så mycket. Emilia åkte och fira syrran sn och medans så satt ja och daniella och snackade en hel del och så. Efter ett tag stamplade emila innanför dörran, vi spelade kort sen kollade vi på "prinsessan", den var bra men tycker de bara är så pinsamt med såna filmer. Jag och emila började väl rulla hem vid tolv tiden vilket man inte var så pigg till, men Emilia är ju rätt underhållande så de blir ju en hel del skratt med henne. " det är som ett kinderägg, man vet aldrig vad de finns i dom" haha .. en tjej som alltid får en att skratta vilket ja älskar!

Blev mycket gå idag, vilket behövdes eftersom ja inte rört på fläsket på många månader, kanske år tlll och med. Men de ska de bli ändring på snart, som de ska bli med att sluta röka på fredag, wich me luck!

ramlar väl in lite bilder imorgon från dagen :) men nu ska jag ta och försöka få mig lite sömn, skönt att somna till folk som snarkar? hm.. kommer gå så bra! Nattii / camill

you are right kind of wrong

helt okej dag i skolan, började med att bygga eluttag? huh.. läraren eller rättare sagt rektorn kommer och frågar mig;
skulle du vara säker med den här nu?
jag; nej verkligen inte
han; nehe, och varför inte?
jag; ja då skulle de väl smälla till rejält, för jag har slarvat .. 
så hör man: "hahaha" skönt att erkänna det..
Var en riktig soft dag, skönt att man har en cp störd klass? haha ne men det har fan varit roligt idag, sköna. Efter skolan tog ja mig till sebbe och hämta mina saker, sen åkte ja hem. Har tvättat och pluggat en del. Och nu ska jag snar iväg.


helgens tokerier.

Fredag.
jag åkte hem till Anna och fixa mig lite, sen drog vi till bmb på after work och träffa emma, linnea och massa andra. Var helt okej där, jag och anna dansa satan. Inte nog med att hon skämde ut mig totalt men, aa sånt får man väl ta ibland. Efter bmb tog vi oss till silk, var en riktigt jävla rolig kväll där. Efter krogen gick ja med grabbsen och åt lite mat, sen kom anna så tog vi bussen hem till henne och sov. Eller aa, jag deckade direkt i sängen iaf haha. TOPPEN KVÄLL!

lördag.
tog ja de bara lugnt, challe kom och hämta mig efter ett tag för att ge mig monye, men hakade på han, erik och fredde hem till challe. Vi satt oss och åt lite godis och sen satt de och kolla på massa klipp och skit. Efter det fick ja skjuts hem och fixa mig lite snabbt sen åkte jag till Sebbe Alfen för förfest. Var trevligt där, vi gick in till stan och de är ju alltid härligt med retsamma killar NOT! men ja börjar ju bli van nu. Blev en stund på silk, men ja tog mig till bmb istället. Skönt att vakten som satt dit mig fixar in mig haha, lite roligt är det allt. Träffade Anna och hennes gäng där inne, shakade sönder offcurse och finns väl bara ett ord för han, SNYGGAST ja de är så man drägglar.. tappade väl anna efter ett tag. Mer av kvällen behöver ja inte berätta mer än att gratisdrinkar sitter ju aldrig fel ;) ne gud, haha! Efter krogen så tog ja bussen hem, hur ja nu hann med allting? vilsen ja det är väl jag i ett nötskal haha. Jaja var en rolig kväll, skönt att vissa gör en glad för småsaker, de är väl sånt ja lever på, men puss för det!


hade nog världens skönaste dröm inatt, fan vad roligt ja hade i den, sommar & mkt tokerier.. Fanny du är med i den däremot haha. Något ja måste berätta för dig någon gång! RING MIG, saknar dig vännen!


ne nu ska ja ner till tvättstugan en sista gång sen far ja iväg :) todelo

-

vart är orken? ååh
faaaan.. ja saknar dig!

lite bilduppladdning


Pluto, hur ja nu lyckades hamna på bild? (lördag)



tjejerna på pluto ( lördag )

jag och emilia på förfesten ( fredag )


åt på spicy, de var vi värda ( i veckan )


måla i emilias lägenhet (igår)


tokerier med Emilia ( inatt )


tokerier med emilia ( inatt )


people always leave


godbye

hjälpte fanny och packa hela dagen igår, blev lite tårar där emellanåt.. haha töntiga vi är egentligen, kommer ju ses om 1 månad förhoppningsvis. Men fan, kommer sakna dig Fampan! Mot kvällen åt vi middag med hennes pappa, gotteligöttgött. Sen kom Simpan och hämtade oss, vi drog till Adam för att kolla på på Paradise hotel finalen. Ja är de några som är bra på att jävlas så är det väl dom.. Åkt väl hem runt tolv slaget.

Idag åkte hon iväg, försökte hålla undan tårana vid bussen, haha (töntig jag är) men ja klara mig. Får hoppas tiden går fort, vill bara dra här ifrån. Men som sagt, ja blir ju kvar här ett tag, nu sitter jag här och väntar på att Emilia ska höra av sig så ska ja gå hem till henne och hjälpa henne måla hennes lägenhet :). Får väl se vad som händer ikväll. 


kan ju inte mer än garva haha






träffa Fampan :)

är hemma hos Fanny i sala nu, vi sitter vid varsin dator och nördar lite i väntan på att paradise hotel ska börja. Känns lite meningslöst att kolla på det när man redan vet vem som vinner, men de är ju allt lite roligt att kolla på :)

Imorse drog ja ner på stan med Emilia, var med henne när hon hämtade sina nycklar till sin nya lägenhet. Inte något avis alls, nä verkligen inte.. Firade det med att äta på spicy hot vilket satt jävligt bra i magen, smakade extra fint när man inte ätit det på länge. Efter en tripp på stan gick jag hem till Fanny, riktigt kul och se den tjejen efter så lång tid :). Hjälpte henne med att packa lite sen åkte vi till Sala. Åkte hem till hennes mormor och åt mat med hennes mamma och bror. Var riktigt trevligt :) . Efter en god middag drog jag och hon och solade, skönt.

Blir övernattning här i Sala och imorgon bitti drar vi till våsan igen, blir väl att hjälpa henne packa lite till sen får ja se. Åh, vill inte att hon ska flytta här ifrån, fan! Men kanske ska åka och hälsa på henne på lovet, vilket är 4 veckor kvar dit och hur mycket kommer jag inte sakna denna människa? Vill inte ens tänka på det. Får hoppas dina tänderna sitter kvar tills dess, eller vad säger du Fanny? haha du är allt störd du ;) (något ni inte fattar, men det får ni ta)

Ska väl mosa in lite bilder ifrån helgen när jag väl har tid och så :)
ne nu ska vi rusa till affären och köpa något gott sen är det ph, todelo!

SKIT GLAAAD, HAR FÅTT STUDENTKRYSSNINGBILJETT :D


RSS 2.0