never say never

blev inte mycket sömn för mig inatt, senast ja kollade på klockan var den kvart över 5 och sen vaknade jag lite innan 6, skönt haha. Något övertrött nu måste jag säga, skippade träningen idag för känner att ja kommer svimma vara dubbelt så död som vanligt, inte bra. Nu sitter jag och plattar håret, väntar på att H&A ska komma och hämta mig, sen ska vi plocka upp Emilia också. Får se vad som hittas på ikväll :) är på cpstört-humör idag. Nämen hare bra gott folk! hööörs!

Fanny ringde mig idag, var allt för länge sen man träffa henne =/. Hon jobbar&sliter, men får hoppas på att hon har någon liten lucka att klämma in mig på i veckan så ja får träffa skitungen :) (så du vet fanny så tycker jag du är riktigt duktig, tänk på lönen och håll ut (;!)

*

blev en härlig söndag. Åkte hem till emilia på eftermiddagen, blev bjuden på god mat bland annat, satt och chilla lite och spelade UNO med hennes pappa. Sen åkte vi och hämtade Daniella, köpte lite fettigt godis och självklart chirre&dipp. Sen åkte vi hem till emilia igen. Jag, hon, daniella och elin satt och spelade kort och kollade på paradise hotel. Kom hem för ungefär 30 min sen, ska ta och sova alldeles strax.

imorgon blir det skolan, en tripp på stan sen innebandy träning, woho!



Den vackraste stunden i livet var
den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden
 vill jag göra om
för det ekar i huvet'


yyeeey

Fredag.
Vart en skön dag i skolan, vi var vell ungefär 9 stycken i klassen eftersom alla var sjuka, men hade typ inga lektioner utan vi fick gå runt på stan. När jag kom hem fick jag en ny mobil :) den var efterlängtad kan man säga. Till kvällen kom max och hämtade mig, räddade min kväll genom att fixa dricka och skjutsade mig även till vikäng där förfesten var hemma hos Mattias? eller vad han nu hette. Var ensam tjej bland alla killar, känndes ju sådär. Vi körde nå ölspel och klappklapp, var jävligt roligt haha. Efter ett tag stamplade Emilia in också :) . vid halv tolv bärde det iväg mot korgen, blev silk. Vet inte rikitgt om de var roligt där för minnet är då inte bra haha, de är fan riktigt illa. Mins iaf att "du" är för störd, vad är ditt problemet? de är ju bara så skrattretande haha herregud! Jag och Emilia drog iaf till pluto vid ett tiden av någon anledning. Och de var vell inte någon höjdare där tror jag. Efter krogen drog vi till the donk iaf. Var där ett bra tag men inte fan fick jag i mig nå mat, fråga mig inte varför. Sen tog jag, Hampfju och Adam en taxi hem till Adam. Satt och åt kakor ett tag sen la vi oss alla 3 i sängen, lyssnade på adams snack, han slutade då aldrig babbla haha, somande vell vid 4-5 någon gång. Vart ändå en helt okej kväll :)

Gick vell upp vid två ungefär, åt lite frukost sen skjutsade de hem mig, så störda killar det där. Kom precis hem för ett tag sen och nu ska jag hoppa in i duschen och bara chiiilla. Är ensam hemma tills imorgon, sååå skööönt :)


jag och firren på slisk


*

Kan ju säga att min morgon inte blev speciellt lyckad när ja skulle till skolan. Haha, det var dagens måste jag säga! Sparar den för mig själv för det var så jävla pinsamt.

Vid tre tiden åkte jag ner på stan och träffade Fanny, vi gick runt och kikade lite och hon köpte ett par skor. Efter en liten rundtur så gick vi till gränden och tog en latte/chocklad. Blev inte så långvarigt men det var trevligt (: de kommer nog inte bli mycket tid till sånt eftersom hon jobbar en hel del nu framöver, tråkigt nog. Efter det tog jag mig hem till Emilia, vi skulle iväg och träna Innebandy i Skultuna. Tro det eller ej, men det är faktiskt sant. Första gången ja träna på hm.. 2 år kanske, så de var på tiden kan man säga. Nu ligger ja i sängen, ska ta och kolla på en film men kommer nog somna på en gång, är helt slut.


Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann


Could I have this kiss forever

Så jävla kul att ja och Emilia har fått bra kontakt igen, så mycket man skrattar med den tjejen är stört, vi är störda! Blev en sleep over där igår, vaknade på kvällen av att hon sa något och
jag; du pratar i sömnen!
hon: nej jag är vaken.
jag: men vem snackar du med?
hon; dig, du prata ju med mig
jag; haha nej?
så är det tydligen ja som pratat i sömnen till henne hahhaha..


Har varit sjukt trött i skolan, förstår inte var min enegi är. Efter skolan gick jag och träffa min mor på stan ett tag, sen skjutsade hon hem mig till Emilia, vi åt lite mat. Eller aa, hennes störda toast rättare sagt. Som hon har allt möjligt konstigt på, men de blir alltid så gott! Senare åkte vi till kristiansborg för att simma, Tove och Paoe var också med. 40 längder, ja känner mig riktigt duktig (: . Har nyss kommit hem efter en solning med Stefan som han bjöd på, shcysst kille! Nu ska jag ta en dusch och lägga mig och kolla på tv :) kommer nog somna direkt kan jag tro.




(redo för swimmning)



Over and over I look in your eyes
You are all I desire
You have captured me
I want to hold you
I want to be close to you
I never want to let go

I wish that this night would never end
I wish that this kiss could never end


can't get you out of my mind

igår så började kvällen med lite mat på gränden med Fanny. Satt där och prata ett tag, till halv 10 gick vi mot bussen och satt oss där och vänta så ser ja att fanny bara stirrar på mig ( ser helt livrädd ut ) och ja fattar precis vad de är frågan om, de kryper en spindel på mitt huvud! Och ni som känner mig vet hur livrädd ja är för spindlar, ja bara skrek och fanny vågar då inte ta bort den .. hahaha ja börja nästan grina! och tror nog folk undra vad fan ja höll på med när ja stog där och skrek som en idiot. Fick iaf bort den tillslut. Slutate med att vi tog en taxi till Haga hem till Sebbe (åkte gratis, fattar inte hur man alltid lyckas) . Där var han, max, fredrik och viktor. Vi satt och spela kortspel, drack och sjöng, det var riktigt trevligt. Vid tolv tiden drog vi ner till silk, träffade en hel del folk och de var nice. Vet inte riktigt vad ja ska säga om kvällen där men den var helt cp,  vill bara radera den utgången (vissa delar iaf)! Efter krogen drog vi till donken, träffade hampus och adam, blev en sleep over hemma hos Adam också. Vaknade klockan halv 2 av att Adam kom in och väckte en haha. Får säga ett stort GRATTTIIS TILL HAMPUS som fyller 20 år idag :D

fick skjuts hem av Adam, nu sitter ja här och har precis ätit frukost vid halv 4 haha. Vet inte riktigt vad som händer idag, ska nog bara vara hemma och dega :) skööönt! Ne nu ska ja ta en dusch, todelo!


Why'd you have to be so cute
It's impossible to ignore you


lite bilder från igår



 


helg

går kvällen blev allt lyckad till slut, började med att ja drog till grannen Max. Var där ett tag sen kom hans kompis Daniel och hämtade oss, åkte hem till han som bodde på stan. Rammlade in lite folk under kvällen, satt och spela fifa, körde någon dricklek som hette fingrett, drack och hade de trevligt. Vid elva tiden gick ja ner mot stan och träffade Anna sen drog vi till Silk. Hade faktiskt riktigt roligt där, fast ja har tröttnat på stället. Vid 1 tiden gick ja ut, skulle ta taxi, fixade att ja åkte gratis men började med att ja sa fel ställe så vi åkte åt helt fel håll haha.. Kom till rätt gata iaf men sen gick ja åt fel håll ( igen ) så ja gick vilse haha. Kom iaf fram tillslut, jävla virrpanna man är!

åkte hem till fanny imorse, hon bjöd på tacos sen kollade vi på paradise hotel och idol, ja somnade på soffan. Nu sitter vi och funderar på vad som händer ikväll, en annan är ju så gott som pank eftersom ja tappade mina pengar igår, sämst.


sämst

igår åkte jag och solade med emilia och erik, efter det så åkte vi förbi donken och köpte med mat hem till erik, så satt vi oss där och åt, snackade och kollade på tv. Efter ett tag kom hans kompis (mins inte vad han hette) , var kvar där tills elva typ sen åkte jag och emilia hem till henne. Låg och snacka till klockan två någon gång haha, vi hade en hel del att prata om eftersom vi inte sätts på ett bra tag. Vid halv 9 på morgonen var det bara att kliva upp ur sängen, hoppade in i duschen, fixa mig snabbt sen gick vi ner på stan. Det har varit en riktigt seg dag i skolan, och kan ju säga att mitt humör är inte det bästa. Så jävla arg på allting just nu 'åååh. Efter skolan gick ja ner på stan och träffade Emilia, hon hade lunch så vi gick till donken och åt, blev en tvådagars haha. Efter det tog ja mig hemmåt, har vilat ett tag framför tvn.

och vad händer ikväll då? jo mina planer rök ju, kan man fråga sig varför?

lalala.

sitter hemma hos fanny fortfarande, daniel är här nu och dom är så söta, små turteduvor. Själv sitter jag och väntar på att Emilia ska komma och hämta mig. Vi ska åka och sola (: ska bli så skööönt! Sen blir det en sleep over hemma hos henne troligtvis, för imorgon ska hon hjälpa mig att söka jobb tro det eller ej. Vart tänker ja inte berätta men önska mig lycka till för det lär jag behöva haha.

nej nu står emilia utanför och tutar så ska kila ner nu. ha en bra kväll, Todeloos!


Well I don't think I care

Kom till fanny vid tolv tagen, vi har tvättat, städat lite och lagat mat, gott och handlat, varit riktigt duktiga med andra ord :) . Vet inte riktigt vad som händer resten av dagen, snart kommer Daniel hit till Fanny och jag ska vell antagligen ta och röra mig hemmåt om ett tag. Längtar tills imorgon, fredag. Då blir det party hoppas jag på :) sugen på hemmafest eller nå rikgit skoj. Så trött på krogen så de är inte sant, men får vell se vad som hittas på.



And then you bring me home
And we go to sleep
But this time not alone
And I know, and you
'll kiss me in your living room
I know, I know you miss me in your living room
Cause these nights I think
Maybe that I miss you in my living room

And I've been thinkin’, It hurts me thinking
That these nights when we were drinking
No they never got us anywhere, No


ge mig helg

de blev ingen skola för mig, sämst jävla dag. Har inte hänt mycket idag inte, utan har bara varit hemma. Vid sju kom R och hämtade mig, vi åkte ut till erikslund och han köpte en dvd&surroundljud och en systemkamera. Om en annan ändå hade så där mycket pengar, då hade livet varit mycket gladare haha. Men men de lär vell aldrig hända om ja tror rätt. Efter shoppingen åkte hem till han, så fick jag se hur grabben bodde :) . Sen åkte vi till spicy ock käkade lite gott, 13c offcurse och de satt fint. Han bjöd så det får ja tacka för. Kom nästan precis hem och ska ta en dusch, sen blir det lite plugg på projektarbetet. De var vell allt för mig, / c.H

i like that

har nästan precis klivit innanför dörren, och ska snart ta och gå och sova men först blir det ett gossip girl avsnitt (: Idag har jag gått i skolan från 8 till 4, skapligt jävla drygt. Började med att ja missa bussen, sen tog automaten 1 kr av mig så ja missa den andra också, visade sig att jag kom 45 min sent till lektionen, känndes ju kul. Till lunch gick jag med anna till spicy och åt mat (: var ett tag sen man käkade där så de satt extra fint! Började med bilden idag också, säger bara; fyfan vad sämst man kan vara på att rita! kommer få ett fet stort IG haha :/ . Efter skolan gick ja till fannys jobb sen åkte vi hem till henne, satt där ett tag och väntade in Danne och Nicklas som skulle skjutsa oss till stan. Jag och fanny satt oss på gränden och fikade och snackade en massa som alltid (: efter det gick vi hem till Nicklas som bor på stan, där han och Danne var. Vi 4 satt och spela fifa ( och fyfan va dukiga ja och fanny var på det (; serröst), satt och snacka lite och de va trevlans (: . Sen kom Tess och hämtade oss och skjutsade hem mig :)

galenpannor





keep rockiin

sitter här och äter lite frukost, ska snart röra mig till skolan. Är redan försenad de känns ju bra haha. Va till controls igår och kollade hur mycket de skulle kosta för att byta rutan på min iphone, och jag trodde inte mina ögon när han sa att de skulle kosta 990 kr! Jaja, pappa tyckte inte det var speciellt värt eftersom telefonen är nästan helt paj ändå (jag är ju så klantig av mig och tappar mobilen) så han skulle fixa en ny till mig idag förmodligen (: men de blir vell en liten skitmobil som sagt men de duger gott och väl. ne nu ska ja börja röra mig till bussen, Tja!


when you cant make it on your own

kom hem till fanny för ett tag sen, gör vell inte så mycket för tillfället utan hon springer just nu runt och städar lite, duktig tjej! Om ett tag ska jag försöka få henne följa med mig och äta lite på burger king, göött (: Sen ska vi gå till Hälla och sola, och får se om Tess ska med :) . Ikväll blir det till att plugga eftersom det inte blev något igår, orkar inte med att de är plugg för min del varje dag. Men de är vell sånt man får stå ut med när man är sämst haha!

Nä nu ska ja gå och vara lite social emot F, hörs vell senare eller nått. Todeloo

 


drar till med en ony bild på mig och Fannybunny :)


what am i gonna do?

kom precis hem till pappa, har umgåts med min syster hela dagen. Vi gick och hyrde film 'Manana' och köpte godis. Gick hem till henne och åt lite mat och snackade ett tag. Sen slog vi på filmen och den var bra, riktigt pinsam måste jag säga haha.. Efter det kollade vi lite på 'fredrik och philip' och försökte planera vårt liv, ehm.. kom fram till att jag bara vill flytta här ifrån och det är mitt mål efter skolan. Får ses hur det blir med det, förmodligen inte som man tänkt sig haha :)

nu ska jag plugga lite om man nu får någonting gjort eftersom tankarna är och virrar någon annanstans, blir helt snurrig på allt. Kanske bara att ge upp och gå tillbaka? allt var ju iaf mycket enklare då.. åh, ja orkar knappt tänka. Ger plugget ett försök iaf, men det slutar vell med att ja går och sover istället. Jaja, har inte direkt nå vättigt att skriva, så säger adjö nu!

you & i


fredagen den 13

tjenix! Igår drog jag och fanny på förfest hemma hos Erik. Var riktigt trevligt, blev ölspelet, massa snack, bra musik, chill och det var mycket roligt :) Runt 12 slaget så åkte vi ner mot stan, blev silk ( så trött på stället ). Var vell ingen höjdare där direkt, men att shackade och träffade lite folk är ju alltid kul. Efter krogen gick vi till donken, köpte lite mat och ja ramlade på golvet ( något pinsamt ja vet ) så har värdens blåmärke på låret :/ haha. Sen tog vi taxi iväg, och inte nog med att ja var taxin dyr och gjorde mig skit sur så jag hoppade ur, så glömmer jag subway maten i bilen. Haha man är ju så duktig av sig.

Nu sitter jag hemma hos fanny, har bara degat i soffan och inte så mycket mer. Sitter och väntar på att challe ska komma hit med mina saker som han har kvar och hoppas på att han kan skjutsa hem mig (: . Funderar på vad som händer idag, är verkligen inte party sugen på långa vägar. Så det blir förmodligen inge ramnäs party för mig ikväll, har inte ens pengar eller något sätt att komma dit på så. Men ska lägga mig och dega ett tag nu, ciao!


bilder från igår



 

 

 

 



glaaaaaaaaaad idag.

tjeeeeeeeeeenare !
sitter här hemma hos fanny banny, hon har precis hoppat in i duschen så då passar jag på att sitta här medans man kan ( datanörd är du fanny , inge illa menat men (; haha ) .. Tänkte berätta lite om min dag som började med att ja försov mig och missa bussen, heerligt! Ganska seg dag i skolan och inge kul tanke att man slutar halv 5, men fick reda på att jag fick G på matte c provet så de höll humöret uppe, wooho :D ! Hade rundvandring på historian också, frös sönder. Tog oss en och en halv timme att gå ifrån slottet till domkyrkan ( de som vet, vet ju att det vanligtvis tar 10 min). Till sista lektionen kom fanny och höll mig sällskap :) . Fick sluta en halvtimme tidigare, Börje är alltid så snäll. Efter skolan gick vi till gränden och käkade lite, sen åkte vi hem till henne. Har vell inte gjort så mycket än att bara småprata och garva, som vanligt med andra ord. Ja är på så otroligt glatt humör, undra vad de kan bero på (A) ihiiiiiii. Blir en sleep over här också för min del, hon ville inte sova själv inatt så man ställer vell upp, de är vell de vänner är till för? inte sant haha.

Funderar på vad som händer ihelgen, imorgon blir det iaf att festa men vart är ju frågan? Fast det där löser sig ju, dyker ju alltid upp något kul :) . På lördag kanske ja åker till ramnäs och partajar, kenny fyller år :) var ett tag sen man var där och saknar allt johanna för mycket. nä nu ska fanny in på darton.. ciao !

PS. har pengar på mobilen nu som är sååå skööönt!, får tacka F för det :)


snyggve, bjuder på denna.


.

 


Brann hos grannen!

var påväg till skolan idag men de blev ändrade planer, mamma kom och hämtade mig på stan så ja åkte med hem till henne ist. Skulle ta och slinga hennes hår och när ja nästan var klar så började vi känna att det luktade rök, tänkte inte mycket mer på det och jag fortsatte att slinga klart. Medans ja skulle slinga lite i min lugg/utväxt så gick mamma ut och kolla. Så ropar hon på mig och ber mig kolla in hos grannen, då är det helt svart, fullt med rök! Mamma springr in till oss och ringer grannen som säger åt oss att ringa brandkåren och mamma säger:
mamma - vad är det för nummer till brandkåren?
grannen - men ring polisen!!!
mamma - men vad har polisen för nummer?
är det 118 118 . eehh..
HAHAHHA , ja börja smågarva och tog telefonen själv och ringde.

Under tiden springer mamma ut och slår in fönstret och hoppar in igenom det, och de bara svärmar ut rök! och sen springer hon och öppnar ytterdörren och jag tar ut katten. Och så kommer brandkåren i full fart, haha.. Det roliga är ju att mamma har på sig slingmössa och "skit"kläder, jag springer med värdens fluffhår som står åt alla håll och kanter + att jag har slingor i luggen, och har en slinghanske på mig, så jävla snygga vi är! Händer vell inge mer än att bandkåren tar ut ungsplåten eftersom det brann i ungnen och ryker ut lägenheten. Och så träffa man Danne ( fannys grabb) som då är brandman, som står och småskrattar lite haha. Stog där ett tag och pratade med brandmännen, och ena var en riktig läckerbit, de var ju synd att man självklart skulle se ut som skit i det där läge. vlt kom också dit tog kort och så, tänkte vara med men fan, frillan var ju inte den bästa så skippade det haha .

Nu ska mamma och ja ta och mamma ta och äta lite god mat sen hämta fredrik, och ja ska vell snart hem till västerås. Får se vad som händer mer idag, blir nog att träffa fanny, måste iaf plugga senare, as always. trött påt


/ c.hellstrÖm


sömntuta

då var det bara tisdag, det känns som att den här veckan kommer gå segt :/ . Provet idag gick iaf sådär, tror ja klara ett G, får man hoppas iaf. Efter skolan tog ja mig till tandläkaren, träffade ludde där som också skulle chekka tänderna, och han verkade skapligt nervös för att se om han hade nå hål ;P haha. Vet inte hur det gick för han men för mig såg de felfritt ut (: (Y). kom hem vid halv tre och sov till klockan halv 9, skapligt trött. Men de är ju inte konstigt, inte sovit mkt på senaste tiden. Nu ska ja ta och äta något, sen ta en dusch och kanske gå och lägga sig och sova igen? om ja nu lyckas somna efter att ha sovit hela dagen.



give me something to believe in

*

If I told you things I did before
Told you how I used to be
Would you go along with someone like me?

If you knew my story word for word
Had all of my history
Would you go along with someone like me?

I did before and had my share
It didn't lead nowhere
I would go along with someone like you

Usually when things has gone this far
People tend to disappear
No one would surprise me unless you do

I can tell there's something going on
Hours seem to disappear
Everyone is leaving
I'm still with you


when you say nothing at all

har precis kommit hem, blev en dag på stan med fanny och det blev lite shoppade för hennes del. Avslutade på gränden och hon bjöd mig på mat & varm choklad, gulligt av henne (: satt där och snackade som vanligt om allt mellan himmel & jord.  Säger bara en sak "lever på din glädje just nu" om du förstår vad ja menar haha. Efter det gick vi och solade, var något skönt och ja somnade typ direkt, vilket att ja knaptt fått någon sömn inatt. Sen kom tess och hämtade oss och skjutsade hem mig :) en dåre på att köra haha. Har nyss försökt att fixa spotify i mobilen, men inte gick det som man hade tänkt sig. Det suger ju att man måste betala när man redan har ett "gratis konto" , så ja DISSAR det.

Provet gick sämst, hur fan kan man vara så kass? haha.. har då aldrig gått så dåligt för mig någon gång, men får vell bara ta nya tag. Nu ska ja sätta mig och plugga ännu mer, har historia prov imorgon bitti. Jiiipiie, eller nä fyfan va segt det här är. Livslusten ligger ju ganska lågt just nu måste ja säga.

Nej fan, jag har inte tid med det här. In i duschen, äta och sen dränka mig i böckerna, Tjing !



nu räcker det fan, orkar inte med dit jävla gnäll, lägg ner! blir så trötttttt på dig.

.



sitter här och tar en liten pause ifrån plugget och tänkte skriva några radet. Har matte c prov klockan ett, och jag känner på mig att det här kommer gå åt pipsvängen :/ . Aja, nu har ja iaf pluggat som en tok så jag kan ju inte säga att ja inte försökt. Och jag hittade precis en navelpercing i min låda (överlycklig), har inte haft någon i på ungefär 2-3 månader eftersom jag jämt tappar dom. Kan säga att det inte var speciellt skönt att sätta i en efter så lång tid, för det hade börjat växa igen så fick lov att trycka igenom, något oskönt. Men men, efter skolan blir det förmodligen en fika med Fanny, på gränden, det kunde ni inte gissat va (;? as always.. Ne nu ska ja ta och börja sätta mig med böckerna igen.. 

wish me luck !

no no no

gårkvällen.
det blev ingen bio för fannys och min del utan vi åkte ner på stan vid 9 tiden :) skulle ta en fika på gränden till att börja med men de blev ändrade planer. Vi träffade på några killar ifrån Malmö som hade vunnit SM i breakdance. Hakade på dom och de bjöd på dricka och gav oss en varsin ros, och ja haha.. sen var det dags för de att åka tillbaka neråt i landet. Så ja och Fanny gick till å2, träffade på några man kände där inne men de var inte speciellt kul. Senare mot kvällen så gick vi upp till Å istället, träffade på victor och erik, satt och drack där ett tag sen drog vi till donken.

idag har ja inte gjort mycket alls, gick hem till fanny för att hämta mina saker och blev kvar där ett tag. Hon bjöd på tacos, snäll tjej. Efter det tog ja mig hem till min syster och hämtade mina andra saker. Och nu sitter ja här hemma, ska snart ta och plugga en jävla massa. Har matte C prov imorgon och på tisdag har jag historia prov. Känns som att de kommer gå åt helvete på båda två, fast då går det vell som vanligt med andra ord. Orkar inte ens ta mig tid och plugga, fan.. hur ska ja få in allting i huvudet när de tankarna är någon helt annannstans?

en sak är jag jävligt bra på iaf, att strula till det.


efterlängtad helg

blev ingen skola för mig igår, fråga mig inte varför. Utan mamma kom och hämtade mig vid klockan 12 ungefär. Vi åkte och hämtade upp lillebror, för ja skulle sitta barnvakt ett tag. Så jag tog mig tid och plugga en del på historian och matten för har prov på det nästa vecka :/ segt. Slutade med att ja somnade för att ja var så trött,  vaknade av att lillebror väckte mig efter ungefär 1 tim och ville spela spel. Klockan 8 kom rickard hem (mammas kille) så han skjutsade mig till anna vid ungefär 9.  Kom dit, och där var det livat för hennes syster hade förfest med sina tjejkompisar. Runt 11 tog vi bussen ner till stan, träffade på joi, tess och dom tjejerna och gick in vip med dom på silk :) . Kvällen var vell sådär, hade lite roligt emellanåt och det var riktigt skönt att vara nykter mår ja säga, får ta och bli flera gånger faktiskt. Efter krogen gick ja till donken och åt med ponta, larsa och en till. Sen åkte ja hem till robbs och sov. Men tror inte ja kunde somna förens klockan var halv 6 kanske.

men var oväntat pigg imorse :) .. Pallrade mig iväg till bussen direkt ungefär, skulle hem till anna och hämta mina saker. Sen åkte ja, tess, anna och hennes syster ner på stan. Ja orkade inte haka på utan tog bussen direkt hem ist. Nu sitter ja här, ska vell ta och städa lite och få i mig lite mat. Sen blir det vell att plugga tills fanny slutar. Vi kanske ska gå på bio lite senare och gå ut och ta ett glas vin :) men får se hur det blir med det.

de var allt för mig nu, vi höööörs . Tjing!


,- sämst

vaknade imorse med tanken att ja börjar 8 och slutar halv 5, kännde verkligen att ja ville ligga kvar i sängen. Men de var bara att pallra sig upp, och inte var det någon höjdare i skolan, som vanligt. Anna och ja gick iaf till gränden och åt, satt och prata en hel del och de var för länge sen hon och ja gjorde det, märkte jag. Eftersom vad ja än sa så avbröt hon med " men va? det har du inte berättat för mig" haha. Till andra lektionen kom fanny och satt med mig. Jag hade matte c men hon satt och roade sig med skolkatalogen och så. Fick sluta 20 över 4 idag, lite tidigare än vanligt haha. Så ja och fanny gick till gränden och tog en latte/choklad, pratade lite skit och garvade som fan. Så vi tog oss en latte/choklad till och satt kvar en stund till för att vi hade så kul (: . Sen bestämde vi oss för att gå och sola, var riktigt skönt men hett må ja säga. Efter det traskade vi ner på stan och tog bussen hem till henne. Ja satt mig och kollade på tv sen hände det inte så mycket mer. Slutade med att pappa kom och hämta mig, och då blev det hus i helvete.. och nu sitter jag här, ska ta och lägga mig och sova och hoppas att ja inte vaknar mer, precis så känns det just nu! Men fan, ska sluta deppa, det är ju fredag imorgon och ja funderar på att åka iväg, hela helgen och bara ta det lugnt. Får se hur det blir med det.


ja blir så jävla less, fan. Hade ja kunnat så skulle ja dragit härifrån för länge sen, utan tvekan. Finns nog ingen mer på denna jord som jag hatar mer än dig. Så jävla sinnessjukt, säger man ens så? ååååh.


då har halva veckan gått..

var på handikappsmässa i västeråshallen med skolan idag. Var vell ingen höjdare direkt men ganska kul eftersom man fick testa på lite särgrejer. Dessutom fick jag och Anna balonger med helium i, och vad gör man inte då? jo självklart drar vi in luften och ni vet ju själva vad som händer. Ja höll på att garva söönder haha, för de låter ju förtaskigt roligt. Men men, de roliga varade inte länge för de var bara att röra sig tillbaka till skolan eftet det. Till sista lektionen kom fanny och mötte mig, jag säger som henne att vi skulle göra några ärenden på stan, och de gick galant! Efter det åkte vi hem till henne och kollade på Andra Avenyn och åt lite. Har inte hänt så mycket mer, utan ja somnade på soffan ganska snabbt. Nu ligger ja här med darton och fanny kollar på 2½ man, som hon tycker är as bra. Men vet inte om hon somnat, har varit tyst ett tag nu iaf.

Har varit en riktigt seg dag, men de är vell skönt på sitt sätt. Men nu ska jag försöka ta mig hem och laga lite mat, är vrålhungrig. Sen blir det nog att sova lite, är helt slut efter dagen haaa-ha.

tjingeling

tisdag

första dagen i skolan igår, var inte speciellt en höjdare men det var ganska kul och träffa alla igen efter 6 veckor. Börjaade med håltimme i ungefär 3 timmar så kilade ner till stan och kollade lite, om man ändå hade pengar så hade de varit slut nu, hittade hur mkt som helst ja ville ha. Men de är vell alltid så när man inte har nå pengar :/ . Till sista lektionen kom fanny och var med. Sen gick hon och ja på stan en stund, blev en fika på gränden också. Pratade om allt möjligt, och du vet ja finns ju här för dig tjejen. När vi hade fikat och pratar en hel del så gick vi och solade, det var skönt mår ja säga och ja somnade direkt nästan haha. Efter solningen satt vi oss på varsin buss och åkte hem.

De var bara hem och plugga som sagt och ja kasstade mig på sängen direkt när ja kom hem, då var klockan var ungefär 6. Och gissa vad ja gjorde då? jo jag somnade och vaknade inte förens kl. 00.00 . SKÖNT för mig, ja som skulle pluggat klart mitt arbete och allt vad de nu var. Nä så de var bara upp och hoppa, åkte hem till robbas och han hjälpe mig plugga. Tror vi satt uppe till halv 6 eller nått haha. Väckarklockan ringde vid sju, var man trött då eller? ja det var man så skulle snoza lite och de gick ju inge vidare :/ vaknade igen 20 över 8 och var lika trött då sen väckte robban mig klockan 11.

kom hem för ett litet tag sen och trodde ja för en gång skull var själv hemma men nejnej, så är pappa hemma jippie! Värdens ståhej blev det nyss, känner verkligen att jag vill FLYTTA NU! orkar inte med det här längre. Men men, ska ta och städa lite och försöka plugga lite till sen får man vell se vad som händer. Känner att ja inte har någon ork.

hata söndagar

har nyss kollat på ´10 orsaker att hata dig´ , ska strax börja plugga lite och städa. Ska skriva om praktiken, historia och plugga matte, så är dränkt av massa plugg idag :( . Och trodde ja skulle hinna med mycket idag men jag vaknade runt 3. Kom vell hem vid klockan 1 igår men kunde inte somna förens den var 3, halv 4.

kanske ska hem till syster ikväll, var ett tag sen man träffade henne. Blir nog filmtajm & lite gottigheter. Och måste hem till fanny och hämta mina saker, för snart dör min mobil och jag har min laddare där. Nä, jag har inte tid med det här, har för mycket att göra så de är bäst ja sätter igång. tjinng





och de som känner mig förstår vad den låten betyder.


RSS 2.0