yeeahh

var nog den stressigaste dagen på jobbet igår, som ja varit med om. Men det gick ju bra för det :) och hade då fan kul, sköna prickar där alltså haha. Slutade vid tio och då var det bara att springa till bussen och åka till anna. Fixade oss lite sen åkte vi ner på stan och drog på krogen. Vet inte vad ja ska säga om den kvällen, börja väl med att man fick champagne över hela mig men killen åkte ju ut och jag tog hela flaskan, kanske var värt det? haha. Öste lite på dansgolvet sen drog vi därifrån. Träffade väl ett par sköna prickar sen tog jag och anna oss hem till henne och sov.

Har umgåtts med anna hela dagen. Och kom precis hem till pappa, sitter och poppar lite musik nu :) Ikväll blir det förkaka hemma hos Anton sen ut på krogen, as nice!!



var bara en tidsfråga tills det här skulle hända
hahahah.. ja ja vet inte vad jag ska säga mer än och garva!


dunkkkkkkk!

Sitter och poppar lite skön musik och taggar till jobbet.. woho vad kul de ska bli! nejdå skämtåsido, är rätt så festsugen faktiskt. Vet inte vilken tid jag slutar ikväll men vem vet, vem vet det kanske blir en utgång för ovanlighetens skull. Har ju inte varit ut på de senaste två helgerna. Och jag är ledig imorrrn :) sooooft!



 ne nu ska ja fixa de sista sen pysa ut till min skjuts :)
Herrååååp!


tors

har varit på stan med fanny, gick och bytte ett par skor sen köpte jag en ny skjorta eftersom jag är så smart och tappar bort min. La den i tvätten på jobbet, och det är så bra att man kommer på det samma dag som man ska jobba. Tummen upp för mig! Efter vi var klara så satt vi oss på gränden och tog en kaffe medans vi prata lite skit :) Gick väl helt okej på jobbet idag, eller så är man så klumpig åh. Jaja nya tag imorgon, nu ska jag ta en cigg sen lägga mig framför tvn och kolla på film tills jag slocknar.

Godnatt!


för de som fattar.. guldmannen

HAHAHHA VAD JAG ÄR ÖVERTRÖTT, JA SKRATTAR Å GRÅTER..
NÄ NU MÅSTE JA GÅ OCH LÄGGA MIG, GODNATT!

( EN BILD PÅ MIG, FANNY, MARTIN )


bjuder på en skön låt




shopping

Idag har jag varit med mamma i eskelstuna och shoppat lite :) Påvägen dit så säger mamma:
tar det så här lång tid att åka till eskelstuna?
Jag: men åker vi rätt väg då?
mamma: ja, jag vet inte.
jag: men haha?
mamma: vadå vet du inte det?
jag: men de är ju du som kör haha
haha vi börja asg!

Ja vi kom till eskelstuna iaf men hade åkt världens omväg. Köpte massa saker till lillebror, även lite till mamma och ja fick även två par skor och ett par byxor. Snäll mamma jag har :) hihi.. Tänkte köpa en jacka men blev ej så för var för kräsen, vilket ja ångrar nu!!! FAN! Nu ska jag ta lillebror till lekparken så han får springa av sig lite, sen så är det bara att laga mat.

Imorgon ska jag in till vässan och träffa Fanny ett tag innan ja börjar jobba :) Hon slutar halv fyra och jag börjar halv fem.. och vet inte när jag slutar.

mina shoose


Would you go along with someone like me


I'll give more than I get

I'm not surprised, not everything lasts
I've broken my heart so many times, I stopped keeping track
Talk myself in, I talk myself out
I get all worked up, then I let myself down

I tried so very hard not to lose it
I came up with a million excuses
I thought, I thought of every possibility

And I know someday that it'll all turn out
You'll make me work, so we can work to work it out
And I promise you, kid, that I give so much more than I get
I just haven't met you yet

I might have to wait, I'll never give up
I guess it's half timing, and the other half's luck
Wherever you are, whenever it's right
You'll come out of nowhere and into my life


work


kom precis hem ifrån jobbet.. jobbade första
gången i köket idag, lite små nervös innan må
jag säga. Men det gick förvånandsvärt bra,
kännes kanon :) Skönt att de är så snälla
jobbarkompisar också, annars hade de då inte
vart lika kul :) . Nu ska jag lägga mig framför tvn
och vila, har ont i hela kroppen efter allt slit haha. 
Ikväll ska jag nog träffa Daniella en sväng, var någ
månader sen ja träffa den tjejen tror jag, allt för länge
 sen var det iaf. Kanske till och med svänger förbi
Emilia på vägen :) men får se om jag hinner med det.









så här snygg var jag på jobbet idag, haha!


i give up

jobb i lördags från fyra till halv nio. Åkte hem till pappa en sväng sen vidare till jonas där det var förfest. Var rätt mycket folk där. Sen drog några till krogen och ja och jonas följde med de andra till Martin ist där de skulle vara party. Men va rätt segt, ja och ola satt och spela fifa11, sen hände de inte så mkt mer. Va bara och åka hem och sova, vilket va jävligt skönt.

Somnade inte fören klockan fem kanske och vaknade halv tio. Hur trött som helst men var bara att pallra sig till jobbet. Slutade vid sex så kom min mor och hämta mg. Har verkligen längtat hem efter denna helg haha.Har inte varit ute på krogen på två veckor, hur skönt som helst :)

NU ska jag försöka pallra mig upp ur sängen. Vill bara ligga kvar i värmen. Jobb vid tio, sen dår man se när man slutar. Lite nervös idag för nu är det ett nytt ställe som ja inte varit på tidigare. Så får hoppas de går bra :)

haaat

har inte så mycket mer att säga än att jag hatar Kolbäck.
riktig deppig håla, imorgon ger ja mig av med GLÄDJE!


nu ger jag upp!
tack dig, fuck dig, jag har fått nog.

räkna får

då var torsdagen över, och imorgon är det fredag.
Och vad händer då? jag är sugen på att göra något kul


Har nyss pratat med Fanny ahl i fonen. Hon är rätt störd, eller aa rätt mycket. Nu ska jag sitta och chilla till musiken och harpan ( ja vet att jag är nörd ) tills ja blir trött. Men först tänkte ja berätta lite om min dag.

För jag har jag varit och fikat med min vän johan larsson på strömsholm. Ja jo, bland alla hästhagar. Mycket trevligt mår jag säga. Sen har det inte hänt mycket, suttit och ätit godis och kikat film med lillebror och rickard. Igår försökte ja få min lillebror att sova så bad jag han räkna får, till 100. Han somna som en stock. Och idag frågade mamma hur de gick att räkna får så säger min lillebror 7 år: Ja, jag kunde ju inte räkna till 100 ( helt förtivlad ).. men camilla! de var inte bara får som kom och hoppa över häcken, det kom flaskor och sen kröp jättar under häcken.. sen flög de en häxa med kvast över.. Ja och mamma börja asg. Han lät så glad när han berätta det :)

jaja, nu väntar harpan haha. Natti :) 


"lilla jag"



gubben i lådan

har legat vaken sen halv 8 och kolat på 'Vakna med The voice' var rätt kul hah! Har inte kunnat somna om. Nu poppar jag musik och ska snart gå igenom mitt rum och packa ner lite småskit. Sen ska jag antingen ta mig ner på stan och träffa anna eller gå till emilia och hälsa på henne:) .. vi får se hur det blir! Åker iaf hem ikväll till Kolbäck ikväll :)


Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.


i like

kom precis hem ifrån jobbet, har såå ont i fötterna + att ja är hungrig och röksugen. Gav bort min sista cigg till min jobbarkompis, hur snäll är man inte då? Fast skulle mer kalla mig dum! RIKTIGT DUM! Träffade fanny på stan innan jobbet, blev självklart gränden :) hon var snäll och bjöd på lite mat. Och på tal om mat, nu ska ja käka något sen sova :) tjingeling!


Tack hej, fuck dig, Jag har fått nog, har fått nog

Sitter här i vässan, ska ta och hoppa in i duschen och fixa mig lite. Ska träffa fanny efter hon slutat jobbet vid halv fyra, blir inte så långvarigt eftersom ja börjar halv fem. Men hinner allt med en fika och lite skitsnack :)


It's hard to wait around for something you know might never happen... But it's even harder to give up when you know it's everything you want.

.

confused, about you



sitter hemma hos pappa och väntar tills jag börja jobbet, vilket är klockan fem.. och får väl se när man sluta. Hoppas det går bra idag, fortfarande lite små nervös.. haha fan va töntig jag känner mig. Blir väl en sleep over här i vässan inatt. Ska väl försöka få Fanny till västerås imorgon så vi kan ses :) inte träffat henne på hela helgen jue, saknar min sis!


skönttt

gårdagen blev de lite fest i kolbäck.. Jo men tro de eller ej, drack hemma hos johan med några people. Vet väl inte vad jag sa säga om kvällen, men de var trevligt.

Mindre skönt att vakna upp idag, skönt att man har märke på sidan av ögat från när ja ramla ifrån sängen. Vad är de med mig och göra illa sig på fyllan? Idag har ja bara tagit det lugnt, vilket förvånar mig hårt! Första helgen på länge ja inte går ut på krogen och inte kör tvådagars. Rätt stolt, vilket ja ska fortsätta med. Har bara mysigt hela dagen :) . Nu säger jag godnatt, jobb imorgon!

todelo!


:)

Det var första dagen på jobbet igår, gick helt utmärkt :) Så nervös ja var innan, men de gick bra. Efter jag sluta träffa hag fanny en snabbis innan mamma komoch hämta mig. Satt och fika med henne när ja kom hem, sen gick jag hem till B där grabbarna satt och kolla på "kungarna av Tylösand". Efter alla grabbs drog så satt vi kvar och kolla på film, blev även en speel over :)

Idag vet ja inte vad som händer, ta det lugnt här hemma bara.
Imorgon är det fredag, och ja är inte ett dugg sugen på fest.
Blir nog rejält lugnt för mig denna helg :)


hueur

GALEN HELG!
i fredags så drog jag, fanny och damberg hem till jonas alvarson på förfest. Jo de tog sig väl! Sen gick vi 3 vidare till en annan förfest innan krogen. Var ingen höjdare där så jag och fanny gick tidigare och vips, när ja skulle ner ifrån trappan så ramlar jag självklart ner för den och vrickar foten. Låg helt död på trapphusgolvet ett tag. haha fyfan va sämst man är. Men de hindra inte mig att gå på krogen. När vi kom in på bmb var det bara att dricka bort smärtan och köööra. Vilket var jävligt  roligt :) .

Lördagen var man ju inte speciellt pigg, och verklien inte foten. Höll på att svimma och fyfan vilken smärta. Gick hem till jonas som tog hand om mig och satt bandage på foten. Vi åkte även med pontus, micke och fanny till skultuna och kika innebandy. Galen match mår ja säga. Sen var det bara hem och fixa sig till kvällen, bara och köra igen. Drog hem till Oscar som hade kalas. Full som en kastrul, jomen visst. Drog sen till silk, där vart de väl galet. Blev förjävla aprak. Men en riktigt rolig kväll, fyfan vilken underbar helg.

i söndags åkte jag hem till mammsen :) chillade hemma hos henne ett tag sen kom B och hämta mig. Låg hemma hos han och bara möööös. Kunde ju inte blivit en bättre söndag.




Denna dag tar jag och trycker på "delete" så, B bort med dig aldrig mer.
Nu ska ja dra och mysa med han, tjingeling :)


Imorgon är det första dagen på jobbet, nervös nervös.
Önska mig lycka till, för det lär jag behöva. Tjingeling!

ovärt cp inlägg

skullle bara vilja stå och skriiiika ur mig all ilska och alla känslor. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN JÄVLA FIIIIITTTA vad jag är arg. Dra åt helvete med allt.........

orka va så jävla blond och dum.



ff f ff freeeeeeedag

ÄNTLIGEN FREDAG, som ja längtat.. Vilket betyder att ja ska åka ifrån denna trötta byäckel. In till stan för att träffa Fanny the ahl och ikväll blir det partyy vill ja lova, så in i helvete. Klockan är bara tio och jag sitter redan och poppar musiken n n n. Man är väl rå taggad!




så tråkigt dålig skön låt.

dont stop bellevin

nu ska jag iväg och bada med min käre mor och lillebror :)
sen får man se vad som händer resten av dagen.

imorgon är det fredag.. vilket betyder att jag ska ifrån
denna byhåla. . ÄNTLIGEN! usch vilken seg vecka detta
har varit. Ska partaja lite med min kära vän Fanny Ahl!
Vilket ja veeeeeeerkligen ser fram emot :) ALL IN är det som gäller!



uttråååkad


What would you do if I held your hand and laid you down?


ovärt ointressant

Gårdagen var seg gjorde väl inte mer än att städa, laga mat och baka, va ute och gick med min bror. Satt och prata med min mamms och kika film till fyra på natten/dagen. Idag har de inte hänt ett skit, nyss varit ute och gått lite och senare kanske ja ska med mammsen och Mia till stallet om inget annat händer.

ääh fyfan, orkar inte med en till dag i kolbäckk.

helgens

här är de dålig uppdatering rätt ofta.

i fredags blev de förfest hos r.stärling, var kanonens. Sen drog jag, fanny, thilda och damberg till bmb. Utan legg men de gick myckhet bra ändå. Hade då jävligt roligt vad jag mins iaf. Efter bmb blev allt bara spåårat.



dagen efter ringer fanny och snackar lite om gårdagen och berätta att vi varit på Å, vilket ja inte mins ett skit av. Men kul hade jag tydligen. Senare åkte hem till mamma i kolbäck. Hade bestämt mig för att de skulle bli en lugn lördagskväll.. Men de var för bra för att vara sant. Johan hör av sig och ber mig komma till deras hak i kolbäck och chilldricka lite. Jo och visst söp han väl ner mig, rätt hårt. Ja roligt hade jag iaf :)

mådde mindre bra igår, låg bara hemma hela dagen framför tvn. Sen mot kvällen gick ja till lekparken med lillebror och så tog vi även en prommis i kolbäck. När vi kom hem så var rde en annan liten tös Wilma här. Så var bara att umgås med barnen ett tag till. Mot kvällen blev de movie time hemma hos :. , kollade på Ensam hemma 1, var bra länge sen :)

ihar inte hänt mkt idag inte, suttit och löst korsord och lyssnat musik. . as kuuuul! Nu ska ja hjälpa mamma städa lite så hon blir glad när hon vaknar. Sen får man väl se vad som händer idag. Tjingeling

RSS 2.0