.


someone like you




underbart fin låt, ger mig gåshud varje gång..

tisdag

HejHej!

Ska snart till arbetsförmedlingen på möte, woho vad det känns så värt! Imorgon åker jag till Västerås och stannar där i två veckor för att jobba lite på mitt gamla jobb :) . Ska bli kul faktiskt, och att få träffa vännerna på hemmaplan. Så idag blir det en riktigt myskväll för mig och bästa killen.

Här i Uppsala har det verkligen varit chillmode ett bra tag, umgåtts med grabbsen, tjejerna och bara tagit det lugnt. I helgen iofs så festade jag med Julia och Atossa, blev inte så långvarigt eftersom både jag och Adam blev råpackade och drog hem, men vi körde efterfest här och fråga mig inte vad som hände hahaa.. På lördagen kom mamma och pappa och hälsade på. De skulle ut och köra lite så var redan små lulliga när de kom hit, så jag spenderade kvällen med dom innan de åkte hem :) haha

Ne nu ska jag dunka lite musik och fixa
mig innan jag ska ta och rulla iväg.

I love the way you lie

HejHej!
 
Idag har jag och adam varit på fyrishov och badat och roat oss som små barn, åkte kanor och tävlat hinderbana, var lite små kul faktiskt haha! Efter det åkte vi hem och börja städa, lagade lite mat tillsammans sen städat klart. Vi ar nämligen varit på ikea i veckan och köpt en massa saker till lägenheten, lampor, tavlor, möbler, mattor, och lite smått och gott. Så nu ser det lite hyffsat bra ut här hemma :) innan de ska renoveras och fixas mer. Nu är Samme här så vi ska lägga oss och kolla på en film och njuta av kvällen.

Imorgon så blir det jobb på Uppsala Reggae Festival med Ua-tjejerna. Halv 1-6 sen kommer man in hela veckan :) Får nog hoppas det blir kul, men det tror jag allt. Det var allt för mig, och jag mår bra här i uppsala, mer än förväntat!

Tjingeling allt folk!


RSS 2.0