.




We broke the rulse, im glad we got out...

..or?


ny vecka, nya tag

I don't want to feel like I don't have a future.
I don't want to feel like it's an end of a summer.
Let's not fall back to sleep like we used to.
I don't want to wake up knowing I don't have a future.

den här texten passar bra in i mitt liv.. har inget jobb vilket suger hårt och det känns verkligen som höst nu. Skit väder, skit stad, skit arbetslöshet, skit morgon. Kan man bli mer depp eller? haha .. Ne nu ska jag sluta! Vaknade precis (på fel sida), ska hoppa in i duschen sen fixa mig lite. Blir väl att dra ner på stan, sen vänta på att grabbarna grus kommer hem. Får se om ja åker till mammsen senare eller om ja blir kvar här hemma. 



 

sömnproblem

jag kan inte somna, det här suger. Är inte ett dugg trött, inget bra på tv och det är helt tomt i lägenheten. Anna berätta att hon fått strömavbrått ikväll, vilket gör mig livrädd eftersom ja är själv och mörkrädd och rädd och töntig och det låter i lägenheten. Kan ju inte bli mycket bättre, och att sitta här sög ju ännu mer. eh, tar en cigg herråp!


minnet sviker

Har lånat jonas lägenhet sen i onsdags, sitter och väntar på att han ska komma hem. Men fick nyss ett samtal där han sa att han vet inte riktigt om han gör det eftersom bilen pajjat så hela gänget är fast 23 mil ifrån västerås. Haha ja bara garvar åt deras resa, katastrof! Han som skulle komma hem med mat till mig, men får lägenheten för mig själv en natt till verkar det som, så man ska ju inte klaga :)

i onsdags gick jag och fanny till jäkneberget med damberg, där förfesten höll till med lite folk. Brännbollspel och dricka, var helt okej. Sen gick vi vidare till pluto, hade riktigt roligt där om jag mins rätt. Blev räjält med dricka men både jag och fanny höll oss på benen tills vi kom hem till "vår" lägenhet. Otroligt nöjd med kvällen, och stålt haha!


Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

från och med nu
från och med du



torsdags morgondagen var mindre roligt, bakis jo det var man väl. Jag och Fanny tog det bara lugnt hela dagen och kvällen. Blev en massa filmer, sov & massa prat.

i fredags så bjöd jonas alvarson på förfest, jo dricka hälde man i sig mycket väl vilet man alltid gör där. Sen gick jag och fanny till bmb men de var ingen höjdare där så vi tog taxi till sjökrogen. En spårad kväll kan jag lova. Kan inte berätta något om kvällen eftersom minnet svek mig väldigt mycket, mins inte ett skit från hälften av kvällen.

jag tror inte jag varit så bakis på länge, spenderade lördagen på soffan och sov eftersom kvällen bara bjöd på 3 tim sömn. Minnet från fredagen var ju mindre bra men de påminde fanny mig mycket väl mig om. Fyfan ångesten växte ju grovt. Därför bestämde vi oss för att vara hemma en lördaglkväll. Vi gick och köpte pizza, godis och chips. Vi dissade festerna och hade en hemmakväll istället. Anna kom också emot kvällen, blev filmkväll och massa prat. Mycket trevligt :)


tisdags chill

blev väckt klockan åtta imorse, inge vidare kul. Jonas skulle upp då men ist väcker han mig och somnar om suck. Har hjälpt han att stryka kläder och packa, nu har han äntligen åkt ( hahha ) . Nedå, men nu sitter ja här i hans lägenhet som då är min ett tag framöver. Har fått låna den tills han kommer hem, vilket är i slutet av veckan. Har precis städat lite. Nu invänta jag bara fanny som kommer hem om några timar :)

Ikväll blir det party party, om inte annat så blir det en chill kväll här hemma för mig och fanny med ett par glas vin :) länge sen man träffa den tjejen nu, 2-3 veckor sen. Har saknat henne faktiskt, men bara lite ;) jätte lite. hihi


igår så åkte ja och jonas runt och kikade in på bland annat ikea, hälla schoping, systemet, på jonas jobb och hälsa på oscar och även till emilia innan vi åkte hem till han. Satt och chillade, tvättade, lagade mat sen blev det ett glas vin. Men om ja ska vara ärlig så blev de nååågra till (A) . Kollade på film, blev snabba cash vilket ja tyckte sög. trevlig kväll :)


nu ska jag ut och röka och försöka få tag på fanny


döda mig!

varit en galen helg med mycket skratt och konstigheter, kanon helg och de gillas! Har varit hos mammsen sen i söndags, bara chillat och tagit det lugnt. Imorgon kommer fanny hem vilket gillas ännu mer :) saknar henne!

Kom precis hem till pappsen, tappa livslusten direkt.. Seriöst ja tror ja gräver ner mig nu, fyfan!
åååh, hur ska ja få ihop det här? arbetslös med utgifter , bra jobbat camilla!


sjuk?

Åkte till mammsen i onsdags, har varit där ute och tagit det lugnt, blev även några cider och kubbspel med grannen och så. Har däremot inte sovit så mycket eftersom ja har sån hosta & ont i halsen. Igår åkte jag till Emilia mot kvällen, har varit hemma hos henne och tagit det lugnt. Stefan kom även på en cigg mot kvällen. Sen blev de movietime för mig och emilia, låg uppe och pratade hela kvällen.

nu har hon åkt till jobbet och ja sitter kvar och undrar vart ja ska ta vägen, har så ont i halsen, i huvudet och börjat få ont i magen igen så jag knappt kan röra mig. Fyfan hur ska min kväll bli vi som skulle partaja? åh. Jaja, får hoppas det går över och inte blir värre så de blir en sväng till a igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen fräscha till mig lite. bye bye

sprallig tjej

springer runt i lägenheten dansar och sjunger. Är övertrött, rastlös & glad. Har inte sovit ett skit inatt, så jävla sämst jag är. Inte nog med det så börjar jag att bli sjuk. Har nyss varit ute och solat lite men nu står bilen utanför och tutar så ska dansa ner nu, Bye bye


Från och med nu, från och med du .

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du


Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor på och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut


sola och bada

kom precis hem, har varit ute och badat med syrran, jocke, jonas och lillebror. Det  blev bad i Solna eller vad det nu hette, var rätt mycket folk även fast de var på landet. Träffa på Billy och Felicia där bland annat. Inte lika härligt med grabbarna som körde med raggningen att "kassta boll på brudar" , jo men den tekniken funkade inte riktigt bra va? Ja blev väl galen och säger; vad fan göru? men de försökte på de igen och säger; ska ni vara med och spela? Jag; nej. Sen kasta de igen och ba; men kom igen då.. och jag säger; inte en gång till dåå.. men inte slutar de inte utan de kommer bara närmare och bollen landar än en gång vid mig, klart man blir lite småtokig? de sa bara vips så var bollen borta haha. rätt kul sådär efter, ja asg då iaf :) ..  de blev väl inte allt för glada ;)

efter badet åkte vi till mamma och åt lite mat och sånt, nu ska jag kolla film och sen sova, första gången på evigheter ja ska sova ensam, vilket ja inte gillar. Får se hur det går, herrå!

*

som jag sa, emilia får en alltid på bra humör :) Blev tacos igår och massa prat om allt möjligt. Kollade på någon film också, mins inte vad den hette men det var rätt bra. Sov som en stock inatt, vaknade inte ens när hon gick upp för att jobba. Nu ska jag snart åka iväg och bada och sola :)




:)

galen

inte direkt på bästa humöret just nu, förstår inte hur en person kan få en så arg, men DU lyckas jävligt bra kan man ju säga. Kan ju tro att de är pga en speciel sak som de förmodligen är, är det här hämden eller? Nä nu orkar ja inte lägga ner min energi på att vara arg på just DIG. Så nu drar till Emilia och får väl se om hon lyckas få mig på gott humör men de brukar hon vara riktigt duktig på. Var skönt att skriva av sig, hejdå!


saknar min fimp som är i lysekil. buhu!


Från och med nu, från och med du .


en glad tjej

hallå där!

kom precis hem ifrån jonas place, har tagit en svalkande dusch och snart ska ja lägga mig framför tvn och sova lite. För varmt och är för trött för.

i lörsdagkväll kom oscar och hämta mig, åkte hem till jonas och fixa mig innan gänget drog vidare på förfest på stan. Var väl helt okej där, sen drog vi ner till bill och bob. Blev inte direkt långvarigt utan vi gick vidare till Å ist. Hällde väl i sig lite dricka och garvade en hel del, killar är bra dumma ibland, orkar inte ens berätta haha. Efter det så tog vi kebab vilket satt jävligt fint. Sen blev det efterfest hemma hos jonas. Ja, dyngrak var man och tror inte ja garvat så jävla mycket på länge. Satt och prata om lamkött och vad som menas med det hoppas jag alla vet? men inte micke däremot. Han började prata om mat och andra köttsorter och vi garva sönder. Så säger göteborgaren att ja var fläskkotlett ( arg kille ;) haha ) så säger micke, ja de är billigt det, som fan. HAHAHA .. ja alla garva nog så tårana spruta. Efterfesten höll väl på ett bra tag, dansade på bordet till 5 på morgonen bland annat. Vid 5 tiden börja ja bli trött och decka väl i sängen vid 6.

söndags var väl minde kul att vakna upp, första man hörde var att någon pissat i garderoben hahha.. och micke ba; va? ja de kan va mycket möjligt att det är jag. Jonas blir lite småsur men säger efter ett tag; ja kan ju inte bli arg för ja har ju faktiskt pissat ner hans tv hahhaa.. Senare så åkte jag, oscar, göteborg och oscars syster till salagropen och bada. Vi alla var väl inte i piggaste lagret. Var så varmt så de blev inte så långvarigt där, alla var trötta så vi åkte hem till jonas place och kollade film och chillade. Sen blev det tacoslagning och fotboll under kvällen, finns väl inge bättre än en kall öl och fotboll? ;) Satt uppe och kolla film till kl. tre tror jag, somnade inte fören 4 och skulle till doktorn klockan 9 på morgonen. Men så var det ju en jävel som vaknade före mig när klockan ringde och stängde av, tack för den.

då var denna helg också slut, men nu håller ögonen på att slockna så jag skippar det här. Får se vad som händer ikväll. tjingeling!


jonas och sara, asgarv på balkongen!


någon som inte skulle köra bakfull? haha
parkerar som en kratta.. vem kan de va?


puss

 

färag och klippt håret, visst blev det snyggt? :) .. skämt åsido he-he!


nu har jag varit bakis hela dagen, å inte försvinner baksmällan inte.Fyfan så ja mår :( ! inte nog med det ringer anna och tjatar om att vi ska åka och bada, men ja har tydligen ingen talan om vad ja vill och inte, det är ju jätte roligt att bli påtvingad att bada när man mår skit. Hon tycker det är varmt medans en annan sittar och skakar här hemma. Jaja, nu ska ja ner i tvättstugan en sista gång sen åka iväg. Ikväll blir det fest hemma hos jonas med oscar och några. Hur man nu ska orka det men det kan ju bli kul, eller? :)


hejdå

 


-



Hej och hå vad man mår!
fyfan.. gårdagen blev rejält tung vill ja lova. Började hemma hos mig, jag och stefan satt och drack lite på balkongen och prata massa strunt. Sen kom Olle och joina oss :) senare kom även Åmål och Christian? Carro, Sussi, Abbe. Mathias och Andres. De var nog alla tror jag. Efter en hel del alkohol så tog vi taxi ner på stan. Drog till bill och bob ett tag sen gick jag vidare till tabasco där ja blev råpackad, sen träffa ja syrran och gick till bmb. Var ute på äventyr hela kvällen, men vad som hände håller jag faktiskt för mig själv. kan ju säga att ja drog årets bad på löga kl. 4 på natten haha.

idag mår man väl som man förtjänar.. fyfan trodde ja skulle spy när ja vakna, men nu börjar det sluta snurra lite iaf. Idag skulle jag bara vilja ha en fet chipspåse och ligga och mysa med 'you know how'. Men får väl se hur det blir med det. Nu ska jag iaf lägga mig framför tvn och glo på film ett tag, och förmodligen sova.


tjarå!


sola och bada

jo här har det varit rätt dött ett tag, har inte varit hemma eller vid datorn något typ. I helgen så var blev det 3 dagars, ganska lugna faktiskt. I torsdags drog vi till öltältet och härja lite, fredag så blev det hoffmaestro, lördags chillade vi runt lite och blev även öltältet senare. I söndags tog vi det bara lungt, skulle dra till resturangfesten men blev ändrade planer och tog en chillkväll istället med spel och annat mys.

I måndags drog vi ner på stan jag, fanny och foffo. Tog en gränden och satt och prata lite, sen åkte jag och fanny till sala, är fortfarande här och nu ska vi iväg för att sola och bada lite. Ska blir riktigt nice :)


nä nu har ja inte tid och sitta här längre, tjaråå :)

RSS 2.0