va händeeer

FREDAGEN var väl great, ja blev jävligt full, hade jävligt roligt, har jävligt STORA minnesluckor, och ja du ja vet inte. Var på förfest på hammarby sen mötte jag fanny på stan efter tio sen drog vi till silk. Var en toppenkväll :) Så som jag mins det iaf haha.


LÖRDAG var man riktigt bakis, tror inte ja mått så dåligt på länge. Kom iaf upp ur sängen, fixade sig lite sen var de dags för förfest. Var hemma hos Sandra med ett par stycken, de var trevligt. Jag gick förbi silk och träffa anna, stog även och prata med vakterna där de berätta lite om min kväll igår Haha. Hade tydlgien vart inne på kontoret, ramlat på backen, åkt vagn? och kommit ut med världens smile. Glad var jag iaf, och de är ju huvudsaken ;) . Sen skulle vi till Å/Å2. Men ja var nog bara där i 10 min innan jag drog hem. Riktig skitkväll vart det för mig.
igår (MÅNDAG) blev det en mamma dag, jag och hon åkte och handla lite i västerås. Fick med mig hårspännen, en tröja, en shorta till jobbet och lite smink med mig hem. Sen följde jag med henne till stallet. Ja nu är det så att våran gamla granne lurade i henne att hon skulle rida och de gjorde hon bra haha.. Nu försöker de få med mig någon gång också, får väl se hur det blir med det. Efter ridningen åkte vi hem och lagade lite mat, färgade även hennes hår. Sen vart det idol och allt annat som gick på tv :)
Idag (TISDAG) har ja inte gjort mer än att tvättat och städat här hemma. Ja förutom att ja suttit i snart en timme med ipoden och försökt radera och lägga in musik men ja fattar då fan inte hur man gör. Blir GAAALEN! Får väl ringa en vän, eller nå. Får väl se vad som händer idag, ska ta en lång prommis vilket ja ska göra varje dag tills på fredag har ja bestämt mig. Nu är det en vecka kvar tills ja ska börja jobba, börjar bli lite nervös huh?

jaja nu orkar ja inte skriva nå mer, går och röker. TJA TJA HEJDÅ!


hej och hejdå


nu är det höst, grått, kallt och usch.. ja gillare inte, för snart är det vinter.
just nu sitter jag barnvakt till två vilddjur, blir fanome galen. Å snart ska jag laga mat sen klippa gräsmattan. Känner mig som en riktig hemmafru, fyfan. Ovärt tråkig jävla dag. Imorgon då är det fredag, och då blir det nog lite rajtan tajtan haha. Får hoppas man får en slant för allt man gjort idag (A) , men hoppas kan man ju alltid göra. Har pratat med fanny ett bra tag i telefonen, spridit lite planer om vad vi ska göra med livet. Stor lust att köra en flytt bort här ifrån. Jo vi får väl se hur de blir, inte ska vi sitta kvar här i västerås och röttna iaf.. nej nej!

nu ska ja gå och kolla vad skitungarna gör, tjingeling.

 


måndag

sitter hemma hos klas nu med han, damberg, fanny en till tjej och jens. De sitter och dricker, på en måndag? men de kan ju vara roligt det. Jag är däremot skittrött och vill bara gå och lägga mig, inte fått mycket sömn inatt eftersom hostan hållt mig vaken hela natten.

fick just en stor längtan till helg, hihi :)

nu har jag äntligen fått ett nytt nummer: 0700701418.
så nu går det att få tag på mig :)



JAG BLEV OTROLIGT GLAD JUST NU , föör ...

snart ska jag börja jobba :)
vilket verkligen behövs. glad tjej!


spåra-t

i fredags så började drickandet klockan två?! fråga mig inte. Vart lite party hemma hos robin stärling. Hade trevlig, var ju ensam tjej men ska väl inte klaga. ha-ha! Fortsatte kvällen på bill och bob vilket va rätt soft, slutade med lite efterfest  hemma hos robin.

lördags, jo var väl lagom sliten tjej. Låg helt deckan till klockan fyra då de rasade in folk hos robban. Började även dricka då, lagom segt. Hade lika trevligt som på fredagen. Senare så gick vi till en inflyttningsfest, men var väl inte lika roligt där. Drog med klas hem till någon annan på förfest. Sen drog vi förbi tabasco och sen bill och bob. Var väl rätt segt där så ja drog till bmb. Mycket minne har man väl inte ifrån denna kväll, men tur är väl det känner jag haha.. Fan råpackad man var, slutade med efterfest på Blåsbo vilket var höjdpunkten på denna helg. Hade jävligt roligt även fast minnet sviker rätt hårt.

idag kom mor min och hämta mig, hon kollade på mig och fråga hur ja mådde. Haha, ja jag var väl rätt sliten eftersom man inte somnade fören klockan 8 på morgonen. Åkte hem och sov en stund sen har ja suttit framför tvn med familjen, mamma, rickard och morfar. Valvakan var väl de vi kolla på och åt kräft/räk mackor, mums. men nu ska jag sova, natti :)

vet inte riktigt vad ja ska säga om denna helg.
har väl varit. ... konstig. jävligt konstig!

haha



såg precis något som jag skrivit för ett tag sen om min vän jonna. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller .. vaf fan är det jag har skrivit? haha..


"de var en gång en järv som var stark och stor. han ruvaade ägg och var pälsig precis som jonna, fast inte hårig och ruvade ägg" hej och hejdå















You got me all wrong

inte händer det mycket här ute på landet inte. Har lekt med min kära bror, sen har de inte hänt något. Ska väl snart pallra mig in i duschen sen ta mig in till västerås men får se hur de blir med det. Har fortfarande ingen mobil, vilket suger hårt!

imorgon är det fredag, och vad händer?



ovärt

idag har ja gjort..så mycket som ingenting. fixat och trixat här hemma, lagat mat, bakat, kollat idol med mamma. Har nyss suttit och pratat om allt från himmel och gjord. Imorgon ska mamma hjälpa mig att söka jobb. Fan, nu måste ja fan fixa det här.

ne nu ska jag lägga mig och kolla på gossip girl och sen sova, är as trött.



vill ha

Jump in mjukisdress, hur skön ser den inte ut att vara?
Jo, en sån vill jag ha.


onsdag

sitter hemma hos mamma, hon hämta mig klockan halv nio imorse. Packade med mig mina kläder så nu är ja boende i kolbäck. ha-ha fan vilket skämt. Får se hur länge ja kommer på här ute.






Be careful of the things you do it eventually comes back to you


Sometimes it’s hard to ease my mind to realize

lördags så vart det utgång på bmb med mina två tjejer. Hade då fan kul, men tiden rullade på för snabbt. Kännde som att man var där i en timme högst. Kvällen slutade i sala, haha.

söndag så tog jag och fanny i Sala. Spela kort och spenderade dagen framför tvn med god mat, massa godis och sånt. Kunde ju inte bli en bättre bakisdag :)

i måndags åkte jag till västerås, åkte hem till J. Chillade där ett tag sen gick vi till Ikon? eller vad han nu hette. Där var de grillfest med några killar och tjejer. Måste ju berätta att vi åt grillad annanas med kanel, hur äckligt det än låter så var det faktiskt gott. Haha, testa vettja!

Skönt att vakna och det står "SIM INAKTIVT", så nu har jag inget nummer längre, faaan vad sämst. Nu är jag hemma hos pappa, ska äta lite sen packa min väska och flytta till mamma. Men först blir det en svängrunda nera på stan.



We are the people that rule the world

Nu blir det käk med Thilda på stan, sen till henne och fixa oss inför kvällen. Fanny slutar vid 10 och då kör vi all in :) Det är ju trots allt lördag. Får se vart kvällen tar oss!



vi två, hejdå, fuck off du dog.


aprak onsdag, lugn fredag.

onsdags
åkte jag hem till klas. Blev lite fest men vad gör man inte på en onsdag? kom ett drös ed folk dit, trevligt. Var väl inte as taggad på utgång men vi drog till bill och bob där ja blev råpackad. Skulle gå vidare till krogen men ja var tydligen för full.. haha, ja någon gång måste väl vara den första för de också.


fredag.
en lugn fredag? kan ju knappt tro det själv men ja satt hemma och kolla på idol och käkade godis. Var faktiskt skönt. Hamnde däremot på "efterfest" tillslut. Haha, ja eller hur man nu ska se på det hela. Ja tror inte jag somnade förrns klockan åtta på morgonen. Vid elva så satt vi och kolla på 'Kung av Tylesand' eller vad de nu hette. Fan vad vi garvade och inte något sugen man blev på att festa då? Skoja inte! Fick skjuts hem till Klas sen, snackade lite skiiit med Damberg och nu är jag hemma. Ska sova nu så jag orkar med kvällen.


tjingeling


Who I am, who I'm not and who I wanna be

I said, "Where you been?" He said, "Ask anything"

Where were you when everything was falling apart?
All my days were spent by the telephone that never rang
And all I needed was a call that never came

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor surrounded, surrounded
Why'd you have to wait? Where were you? Where were you?
Just a little late, you found me, you found me

And you never left me no messages
You never sent me no letters
You got some kind of nerve taking all I want!

The early morning, the city breaks
Why'd you have to wait to find me, to find me?


*

Har nyss kollat idol med mammsen och rickard. Tog en godnatt cigg och började prata om vintern. Ser faktiskt fram emot frost, minusgrader,sönderfysna fötter/händer och slask.. gud vad jag längtar :) ! Ne fyfan en utomlandsresa under hela vintern vore ju inte helt fel. Dream on Camilla. Japp mycket tankar om att dra utomlands, undra varför (A)? Nu ska jag lägga mig och kolla på en film och försöka somna. Upp tidigt imorgon och åka med rickard in till stan, godnatt!




så lätt kan det gå.. helt åt helvete!


hello där.

lördagskvällen blev rätt lugn, var först hemma hos oscars lumpenkompis, sen drog jag och fanny till bill och bob med några. Jag var väl rätt så nykter, sjuk och mådde inge bra. Så drog hem tidigt.

i söndags tog jag det lugnt, spenderade dagen framför tvn med fanny. Vi båda mådde väl inte speciellt bra. Vid sex tiden åkte hon hem, och jag gick till emilia. Snackade lite skit och hon var mest taggad för att åka utomlands. Jag var inte något sugen på att följa med till alanya i två veckor. fan jag vill också bort! Vid 9 tiden gick jag hem för jag var så trött, somnade väl rätt så tidigt.

igår åkte jag hem till mamma :) tog det lugnt hela dagen. Och idag har hon och jag fixat i trädgården och nu håller jag på att laga mat, duktig tjej idag. Får se om man åker in till stan ikväll eller inte, så tråkigt ute på landet haha.




party party

sjuk tjej igår, åkte hem till robin stärling igår med fanny och thilda där det var förfesta. Var riktigt trevligt om man räknar bort att en kille deckar på bordet så hela utebordet välter emot mig med all dricka på sig så jag blir dyngblöt. Fick gå i mjukisdress hela kvällen haha.. Kvällen blev rätt hård för mig kan man ju säga, vi drog iaf till silk där det var..? ja vet inte ens om det var roligt eller inte, men de var det säkert. Vi slutade iaf på bill och bob där jag fick en syltburk som jag försökte få i mig, men magen var full, jag var råpackad.

började med ett glad rose imorse, har varit på systemet och laddat upp med nytt rose. Har precis ätit lite, snart blir det en dusch och sen fixa oss. Jag och Fanny kör idag igen, börjar hemma hos stärling sen får vi se vart kvällen tar oss :)


ja känner mig fortfarande full .. det är illla.


ääntligen fredaag!

ja de är väl så man ska känna egentligen men inte jag just nu. Somnade tidigt igår vid åtta tror jag, vaknade däremot vid fyra och kunde inte somna om. Bara gå upp och lägga sig framför tvn. Hann ju iaf sova en timme innan Fanny ringde och väckte mig. Nu har jag precis duschat och ska snart fixa iordning mig sen åka ner på stan. Ska fika med Thilda och Fanny sen göra upp planer för ikväll. Blir nämnligen en utgång idag också :) förmodligen silk. Det tråkiga är väll att jag är dödsförkyld och mår piss, men de kanske bli bättre tills ikväll får man hoppas. Däremot ska jag ta de liiiite lugnare än i onsdags, jävla rose ha-ha!


'tänker på dig'

ons

åkte hem till vässan igår, tog en sväng på systemet sen hem till mig, sen drog vi till jonas, hägge och johan var där också. jag och fanny drog ut på krogen, blev pluto sen cirkus. Kan säga att jag skulle nog hellre stannat hemma, men de var väl trevligt. helvetes jävla dag. FAAAAAN! Fan :(


RSS 2.0