oh vilken härlig dag

Hej hej hej, hemskt mycket hej!
Har precis vaknat och jag mår.. så jävla dåligt! Fanny jobbar och jag ska börja storstäda här hemma innan hon kommer hem.

Igår var det sista dagen på jobbet sen är det sommarlov där ifrån. Kollade mest när alla ungar som äter hos oss sprang ut och tog studenten. De gjorde ju det ifrån vårt hus så tror du man blev nå sugen på att ta den igen eller? Alla glada och fulla, säger Grattis till er alla som tog den! :) . Efter jobbet drog jag och tessan ner i parken och träffa andre och hans kompis och chillade ett tag med en cider. Sen träffade jag Micke och fikade, kan ju säga att de är en kille som är så förjävla rolig. Vid sju skjutsa han hem mig och ja börja fixa mig, fanny kom hem och efter åtta drog vi hem till Tessan där förfesten höll till, och det är allltid lika trevligt. Efter elva tog vi oss en taxi och körde ner till sjökrogen och festa vidare där. Vet inte om det blev för många shottar? drinkar? cider? Full så in åt helvete blev jag. Jag och fanny avslutade med att äta donken sen hem och sova!


Ne nu har jag inte tid med det här, springa till affären sen börja fixa och ska även packa.



..


live your life

onsdags så åkte jag hem till Adam med kvällsbussen, mötte upp han och det blev chillkväll med han och samme. I torsdags drog tog vi de lugnt och drog ut i parken och chillade med samme, max och några andra. Mins inte riktigt vad vi gjorde mot kvällen faktiskt haha.. Men de var nog en liten utgång om jag mins rätt, sen efterfestade vi lite. I fredags var man väl inte så pigg, adam drog till jobbet och jag städade undan lite innan han kom hem. Jakob kom förbi, sen drog vi förbi systemet och vidare tilll statsparken. Satt där med ett gäng och drog i oss lite dricka. Sen drog vi vidare ut innan jag drog hem till Adam. Rätt chill kväll :)

I lördags kom max på morgonen och så fick han med oss till stockholm, vi skulle tydligen dra på summerburst. Träffade upp ett gäng folk och drog till hummleparken och chillade innan vi drog in på summerburst. Om jag hade kul? hur kul som helst men blev något packad och kvällen slutade väl inte som man tänkt säg! Dunder däck i parken och där tog minnet slut. Tur så har man ju en kille som fick hem en, vet inte hur han lyckades men det gjorde han haha..

I söndags mådde jag skit, hade tydligen kommit hem klockan 6 på morgonen, rätt oskönt. Jag och adam cycklade till Samme och gjorde lite mat med han och två tjejer, max och gustav. Sen drog jag och Adam hem, köpte med oss lite chips och dip och la oss framför en film och myste.



Igår (måndags) tog jag tåget vid 7, hem en vända och fixa lite sen vidare och provjobba på jeansens. Vet inte hur det gick men mådde skit hela dagen så försökte visa en liten bra sida. Efter det så drog jag och Fanny till Vasaparken och solade en liten stund innan vi drog hem. Jag somnade direkt på soffan, helt död! Sen träffade jag Anna en sväng och snackade lite. Sen hem och chillade med fampis.

Nu ska jag ta och fixa mig lite, suger ju hårt att jag glömt min hårtork i uppsala, åååh! Drar iväg och provjobbar en dag till på jeansens nu :) får se hur det går, är lite piggare idag iaf!


RSS 2.0