DU KAN LÅNA MIG IGEN, DU KAN FÖRBRUKA MIG IGEN


ehhj.

Snacka om världelös dag. har haft världens dåligaste humör på jobbet. Och inte blev de bättre när ja kom till swedbank och såg hur lång kötid det var. Skulle hämta ut pengar eftersom mamma, världelöst nog råka sätta in pengar på fel konto.  Fick iaf ut pengarna tillslut och tyckte jag var värld att shoppa lite, så det blev en skjorta, armband och två par skor. Somnade på bussen hem, as always. Syrran kom och hälsa på idag men hur rolig var jag då? somnade på soffan och vaknade klockan nio. Skön dag, japp.


prata nyss med Fanny, fick höra att hon är ledig på valborg som jag då också är. Kan ju säga att det var höjdpukten att höra denna dag, veckan! Träffa allt folk & ha så jävla kul! AWSOOME :)



kanon dag!

Nyss hemkommen ifrån Eskelstuna. Vi var först och åt någonstans långt borta, mycket gott! Sen åkte vi till Tuna Park och shoppade lite, blev sommarkläder för han, Fuskis! En sista trevlig dag tillsammans:) den var riktigt bra! Nu kommer man inte se han på ett år eller något. De här köpen blev de för mig:


bh & trosor
Kavaj
Linne
trasnparant schorta
transparant t-shirt/shorta.


Mamma börja prata om att hon tyckte jag skulle åka till USA och bo hemma hos Karin (mammas bästa kompis) , jobba där ett tag eftersom hon är chef på en resturang. Sen dra iväg och åka utomlands för pengarna man tjänar ihop. Lite sugen blir man, fast det är ju att ta steget som är svårt. Vet inte om jag vågar för det är ju liiiite lång hemifrån om sagt. Fast jag skulle tänka på saken :)


Nu ska jag fixa lite i rummet sen lägga mig och kolla på film å mysa.
Imorgon är det jobb, bara lunch skönt nog :)

en dag med bästa vän.

Vaknade för en liten stund sen och kom på att jag faktiskt är ledig idag. Hur skön sm helst! Snart kommer jonas och hämtar mig, vi ska till Tuna Park och hoppa lite, äta och bar umgås. Säga farväl bland annat, han drar ju på onsdag och kommer väl inte hem på ett år eller något.. Hur ska jag klara mig utan min bästa vän? Lite tråkig när jag tänker efter.


ikväll kanske de blir en solning med Helmer,
får se hur det blir :) imorgon är man iaf tbx
till jobbet, fast det orkar ja inte tänka på nu.




Ne nu ska jag fixa mig lite :)

helgsen

Jobbade 12 tim i fredags, slutade halv elva. Något sliten efter all mublering men de var bara att fixa sig snabbt sen dra till Robin Stärling på förfest. Jag, fanny och Helmer han ju iaf förfesta i nästan en tim och dra i oss två liter vin innan de var dags för krogen. Blev bmb offcurse, hällde väl i oss en och en annan shot & annat, vi som skulle ta det lugnt ? de gick ju sådär haha.. Hade jävligt kul iaf även fast man var för dragen, dansa på baren och allt vad som nu hände :) Efter krogen drog vi till bc och åt, vet inte vad som hände där? Matkrig lr vadå? jaja.. Tobbe skjutsade iaf hem mig till kolbäck :) sköööönt! Tog en dusch av tanken att ja skulle bli piggare och nyktrare, men kan ju säga att ja bara vinglade och halvamla haha.


Lördags var det bara upp och dra till jobbet, 14 tim framför mig. Härligt! Tur så var det inte bara jag som var bakis märkte jag. Kan ju säga att hela den dagen var hemsk & världelös. slutade vid halv tre någon gång. Då var det bar hem och sova.


söndags så åkte jag och träffa jonas, vi tog oss en varsin pizza och snacka lite skit. Sen kom Helmer och hämta mig när de var dags för jobb. Var något jjävla död på bilfärden hem, kan ju säga att jag decka direkt när jag kom hem..

lever

bakfull? jo något.
Började halv elva igår och körde ett tolv tim pass. Oskönt!
Jag, fanny och helmer drog till robin stärling på förfest.
Drog till bmb, käka på bc och allt som nu hände.
Hade en kul kväll.
Nu ska ja fixa iordning mig och ladda för yttligare ett 12 tim pass.
Mer oskönt nu när man mår som man gör.
Fast nu har ja inte tid med detta längre, Tjarå!
Berättar mer sen.

ons

Träffade fampan efter jobbet igår, gick och åt mat å snacka en massa :) .. Efter det gick ja på stan i väntan på att Daniella skulle komma och hämta mig. Inköpte en bh, trosor och ett par leggiens. Jag och Daniella åkte och solade, mycket skönt! Sen åkte hem till pappa och hälsa på han, var ett tag sen man var här så att säga.

Nu ska jag börja fixa mig sen ta mig till jobbet, funderar tilll och med på om jag ska ta en promenad? hmm. får se hur stor orken är.. Ikväll efter jobbet så tar jag med mig Fanny hem till kolbäck, det tycker jag att jag gör rätt i. Ne nu äre bäst ja fixar mig :) tjingeling!

nää men..
du och dina spel tråkar ut mig, så hejdå.

sweet

här har det varit dött, lika död som jag var förra veckan.
Har jobbat, jobbat jobbat.. Mer har det väl inte hänt.
Var guldstänk i torsdags, för er som nu vet vad det är.
gick helt galant, för att vara första gången ja jobbat på en stor fest.
Även om man var något trött efter 13 tim jobb, sen 10 tim dagen efter.
Var ut och chillade med de ifrån jobbet på fredagen.
Lördags vart det jobb till elva sen drog jag till kolbäck.
Johan bjöd på fest, så blev chillparty med bönderna.
Söndagen njöt jag bara av att vara ledig, sov bort hela dagen.
helt okej kväll tycker jag allt.

Idag har jag jobbat, sen gick jag och helmer och sola.
Kände att de behövdes, så jävla blek som man är.
Nu står tvätta och städa på schemat, så tjingeling!

shopping

Haft en heldag på stan med min bästa vän fanny. Shopping och massa skitsnack, det har varit riktigt mys. Även fast jag försov mig, missa tåget och även bussen efter det, fick då skjutss av hampe så gick inte bilen igång, även skivorna i bilen funka inte som ja valde. Allt ja planerade att köpa på stan var anntingen slut, inte i rätt stolek eller i fel färg. Wiho! Rena otursdagen egentligen. Inte riktigt vad våra shoppingdagar brukar se ut för mig och fanny, brukar vara en massa köp men hittade kannpt något, sämsta utbudet. Men några köp blev det trotsallt :) som:


• 2 linnen
• en tröja
• parfym
• solbrillor
• ett par skor
• jobbskjorta
• svarta jeans
• kavaj


Kom väl hem vid åtta tiden, har nyss kikat film med mammsi&rick. Nu ska jag ta och städa mitt rum snabbt, eftersom hela garderoben ligger på golvet från morgondens försovning och panik. Sen blir det att sova, har en riktigt rolig jobbvecka att se fram emot. Så Herrå!

you hade me at hello

nyss suttit och pratat med fanny i över en timme, pratat massa skit och planerat vår shoppingdag inför imorgon. Roliga är att vi båda har gjort en lista över de vi ska köpa haha.. Lönen rullar ju som sagt in imorgon, awsome!

Har varit ledig idag och inte gjort ett dugg, skulle städat, tvättat och fixa massa annat. Men som jag läste i ett citat imorse "det är ingen glädje att vara sysslolös, det är roligare att ha mycket att göra och strunta i det" . Vilket var rejält skönt. Nu ska jag lägga mig och kolla på ett big brother avsnitt & solsidan och försöka bli trött. Natti!

Tja tja

Blev lite småfest igår. Jag, annice och emilia åkte hem till Marcus på förfest. Var myckheet trevligt :) sen drog vi vidare till bmb. Skönaste var väl när jag och Helmer drev satan haha.. "I maybe bad but im perfectly good at it" . Helt okej kväll må ja säga. Kom hem till kolbäck också, ett plus poäng där.
Idag så har jag och mammsen varit hos syrran, fika och så har jag fått massa saker av henne eftersom hon ska flytta. Nu ska jag upp och äta grillat & potatisklyftor, så gott! Ikväll drar jag hem till johan för att kika på melodifestivalen och äta massa godis :)

ba ba ba


smile

Fredag, ledig, fint väder och glatt humör. 
Kan ju inte bli bättre :)

Ska upp och äta lite frukost nu,
Sen gå till skolan och hämta lillebror.
Får se vad kvällen har att bjuda på.
Ska in till vässan och träffa Emiilia senare
så får vi se om de blir lite party eller inte.



tjing

Pigg och glad på jobbet, tramsa runt och skratta som fan. Folk lär ju tycka att jag är cpstörd eller något. Men kul hade jag, synd bara att all energi försvan när ja kom hem. Frsöker nu hitta orken nu genom att sätta på lite skön musik och städa rummet.. Kläder överallt, hatar när man inte hittar något att ha på sig och river ut hela garderoben.
Såhär ser ja ut i håret nu..

8/3

Vakna av att jobbet ringde klockan vid sju imorse, var bara att hoppa upp ur sängen och dra iväg. Tessan var sjuk så att, men fick iaf vara ledig på kvällen. Efter jobbet träffa jag Fanny, saknar att umgås med den tjejen. Får ta en tripp på stan nästa vecka då vi båda är lediga och när lönen rullat in :) skit brå.

Nu ska jag gå och lägga mig, helt slut!

ångest!

fick nå ryck idag att färga håret, blev så trött på skiten.
kan ju säga att jag ångra mig lika fort som färgen satt i..
Sitter just nu och gråter av ånger, fan håller jag på med!


Tog ledigt imorgon iaf, förlora 9 tim jobb WIHO!
men känns som att de behövs, börjar bli sjuk igen.
och det har jag inte tid med.

Nu ska ja lägga mig och sova, nattii!

I give up what I've been wishing for

en nykter helg över, riktigt skönt har det varit och fler ska det bli. Har haft spelkväll med lillebror, mariokart wii och allt vad de nu var. Ska snart gå och lägga mig hade ja tänkt. Imorgon är det jobb och sen träffa Daniella, blir en fika och massa skitsnack :) Men nu är det filmtajm, Herråå!


giving up doesent always mean you are weak.
sometimes it just means you're strong enough to let go.
giving up doesent always mean you are weak.
sometimes it just means you're strong enough to let go.




-

sitter hemma hos Helmer och laddar inför jobb.
slutar efter nio ikväll så de är helt okej.
Sen ska jag hem och mysa & gotta i mig godis!

Igår sluta vi vid tio, drog hem till Tessan och chilla lite
sen gick vi vidare till pichters. Blev inte långvarigt men
de var trevligt. Drog en sleep over hemma hos Helmer,
Anna passade också på, så de var mys :)





Och här står jag kvar
för jag blir så DUM av dig.



white light moment

sitter här på hemlig ort, nyss pratat med Fanny i över en timme. För länge sen vi hördes & sågs, men de är väl så när båda jobbar som fasen. Planerade iaf in att vi skulle ses den 18:e i stockholm och ta en shoppingtur, om jag får ledigt då vill säga. Ska snart ta tåget till västerås, börjar jobba klockan 4. Får se vad de är för konsertt ikväll. 

Ne de var allt för mig, tjingeling!

 


anything that's worth having, is sure enought fighting for.

sitter och myser i mitt nystädare rum,
tända ljus och min bärbara dator som jag fick idag :)
Ska lägga mig och kolla solsidan för de var ett tag sen,
och big brother som ja dissat helt totalt men tänkte
att jag kan ge det en chans även fast de ryktas vara sämst.


Hoppas på att jag får mit bankomartkort imorgon,
så jag kan röra mig in till stan och leva..
Legat död i tre dagar nu, börjar bli något uttråkad.

Todelo.

Maybe you gonna be the one who saves me

Vakna för ett litet tag sen, ringde till polisen och hörde om de fått in någon väska vilket det inte har fått.. HELVETE! Vore ju lite skönt om man visste VART man hade tappat den..

Jaja, min feber har gått ner nu villket är skönt. Så nu ska jag upp och äta frukost, packa lite. Ska till badhuset med busungarna Fredrik och kusin Jonas. Herregud hur nu detta ska gå. Men blir nog kul haha.. Ne nu måste ja iväg. Hare gött!






Bilder ifrån helgen.












Min och Tess pressent till jonas. En av dom tre iaf.


RSS 2.0