alla är likadana.

tjänare!
blir aldrig mycket skrivande här nu mera, men men. Helgen har varit sådär, kunde vell blivit bättre om man säger så. Igår åkte jag och fanny hem till henne i sala :) hon skulle till frissan, blev lite slingor i hennes hår och ja tkr det blev bra. Efter det gick vi och hyrde filmer, så gick vi hem till henne och åt lite god mat och kikade johan falk. Somnade vell inte förens vid två tiden. Nu sitter jag hemma hos henne i västerås, fick skjuts hit för ett tag sen. hade egentligen planerat att träffa Jonna, men de blev tyvär inte så.

Har precis duschat och nu ska ja ta och fixa mig lite för vi ska ner på stan och fika med några :) blir nog skit trevligt!




bye bye !


jul (:

Hej bloggen!
har inte hänt mycket här på senaste men har inte haft tiden att skriva, rättare sagt har jag inte haft ork. Har varit hemma hos mor min sen i söndags :) Har vell inte hänt så mycket där mer än att jag suttit barnvakt. I onsdags kväll så satt hela familjen framför tvn för uppesittarkväll. Var något taggade och vad händer inte då? jo vi får strömavbrott haha, så jag får ringa fanny och be henne ropa upp alla nummer. Lite komiskt fakiskt, men strömmen kom igång senare som tur var :). I torsdags så blev de julfirande :) tomten kom redan innan kalle, blev paketöppning och sen kollade vi på kalle. Efter det åt vi lite god mat och så. Sen kom Hampus och hämtade mig, skulle hem till han och fira lite jul med hans familj. Kan ju säga att ja var något nervös inför att träffa allt folk som var där. Men de gick ju ganska bra, var riktigt trevlig måste ja säga :) träffade tomten för andra gången, så de var en höjdare, efter det åt vi lite gröt sen körde vi paketleken. Sen satt vi uppe till klockan 2 och spelade nå kortspel :) julafton kunde inte bli bättre!

nu sitter jag hemma hos fanny, vi ska ta och börja fixa oss sen ska vi till oscar och förfesta :) blir utgång ikväll!! see yaa


la - la - la

helgen har varit helt okej, torsdag blev det förfest hemma hos Sebbe med allt folk sen Maskinen. Var en helt okej kväll, men blev lite för mycket dricka för min del. I lördags tog jag det bara lugnt med hampus och Adam, filmmys. I lördags så lagade pojkarna mina köttförsås och spagetti, duktiga dom är ibland :) hehe. Senare på kvällen drog vi hem till max för förfest, var inte speciellt roligt där men de kan man ju förstå varför. Blir faktiskt riktigt besviken på vissa ibland.  Så vi drog till Å, vill inte ens minnas den kvällen för den vas psykad, raderar!

Igår så blev det nintendospelande hemma hos Adam med han, emelie och Hampju. Vilket jag tyckte var kul för de nog inte trodde att de skulle bli en ganska tuff match eftersom jag van ;) muhah. Senare mot kvällen kom Rickard och hämtade mig, åkte hem till mamma.

Nu sitter jag här, gick upp tidigt imorse. Har precis ätit lite tomtegröt med lillebrorsan, nu ska vi snart ut och leka i snön, blir snögubbsbygge och sånt :) , så nu ska jag kiiiiila, tjarå!


älskar mig själv. Gästblogg av Adam Olevall

hej bloggen! känns så himla bra med allting just nu, livet bara flyter på, sova hur länge man vill och sen dricka när som helst, plus att få möjligheten att spendera typ 6 dagar av 7 med världens bästa camilla, allas våran kvacky. Nu har hampe snart jobbat klart på sin post, så då kan vi sova tillsammans alla 3, känns lite konstigt att sova själv med camilla liksom, men hon låg och gömde sig långt borta som tur var, nu när man har skaffat tjej och allt. Jag hatar hästar också, fy fan vilka jävla idioter till djur, hoppas att alla sådana som bor i irsta försvinner till typ gällevari, skulle må så bra då, nu har jag blogggggat klart för den här gången, var så skönt att skriva av sig lite tycker jag. LOVEEEEEEE TILL DEJ OCH DIN BLOGG CAMMMMMMMYYYYLLLAA

blir vell maskinen ikväll

sitter hemma hos Fanny nu, var ett bra tag sen jag var med henne men det ska vi ändra på eller hur? sista jag vill är att vi ska glida isär hunypajen :) . Provet gick rent åt helvete idag, men de var ju inte mer än förväntat. Efter skolan drog jag hem, skulle sova men inte hann jag det inte för fick åka tillbaka till stan direkt. Mötte upp fanny och gick hem till henne i kylan. Kom in och tinade upp oss med lite teh med henne, karolina och hennes pappa. Efter det gick vi ner på stan, köpte en biljett till Maskinen, jo för vem ska dit nu? jo det är jag :D woho! Nu ska jag ta och fixa mig lite, Hamju och grabbsen kommer och hämtar mig vid sex tiden och då ska vi hem till sebbe och förfesta där med hela gänget. Ser fram emot en bra kväll, synd bara att kvällen inte spenderas med Fanny eftersom de var för länge sen(känns det som) men som sagt, syns i dimman!

todelos

it takes something more this time, before i open up my arms

missade bussen imorse, bra gjort av mig eller inte. Så jag sket i första lektionen och tog mig tid att plugga ist, ska snart röra mig till skolan för religons prov. Får vell se hur bra det går, om de nu kommer gå alls =/ hah. Får ett efterlängtat jullov idag, ska bli så jävla skönt. Efter skolan blir det nog att dra hem och sova lite, är så sjukt trött. Ikväll vet jag inte vad som händer, eftersom alla, verkligen ALLA ska på maskinen ikväll. Men inte jag inte, fyfan ja vill ocksåååå! men det kanske löser sig får jag hoppas, nu ska ja plugga lite och sen pysa iväg :) todelos!


If I told you things I did before
Told you how I used to be
Would you go along with someone like me?

If you knew my story word for word
Had all of my history
Would you go along with someone like me?


*


en dag närmare jullov

gick vell som förväntat på proven igår, åt helvete rättare sagt. Lagom seg dag i skolan, somnade under ena lektionen i ungefär 20 min och sen 40 min på lunchen. Snacka om att vara sjukt trött haha. Efter skolan åkte jag hem, åt lite mat och sen åkte jag till de två bönderna. Blev julmys hemma hos adam med lussebullar,pepparkakor och julmust :) riktigt niice måste ja säga.

Idag blev det ingen skola för min del, fattar inte hur DU lyckas varje gång, att få mig så jävla arg. Aja, idag blir det att plugga Religon, har prov imorgon. Men får även JUUULLOOOV imorgon :D fyyyfaaan vad skönt det ska bli!



det får mig bara att skratta
men inget skratt jag gillar
falsk eller bara rent skitsnack?






plugg plugg plugg

denna vecka är jag verkligen dränkt i plugg, för veckan ser ut såhär:

måndag - plugga
tisdag - matte c prov, historia "prov" , plugga
onsdag - människor i behov av stöd prov plugga
torsdag - religons prov plugga
fredag - inlämning arbete, svenska och pedagogiskledarskap.

hörs vell till helgen, tjarå!


sköön helg!

har inte skrivit här på jätte länge, har inte orkat tagit mig tid till att skriva och har knappt varit hemma. Nu blir det lite snabbt om dagarna här :)

tosdags - åkte jag hem till mor, åt lite god mat och tog det bara lugnt. Värsta var vell när vi satt och prata och ja berätta om att ja är livrädd om nätterna efter jag såg "paranormal activity", och att ja inte kan ha släckt för ja alltid ser en gubbe stå där. Och hon kommer bara med frågan; hur ser han ut? så berättar jag så visar det sig att min mamma alltid såg en gubbe när hon var i min ålder, vilket hon aldrig velat berätta förut. Något livrädd jag blir eller? fan kommer aldrig våga sova med släckt igen. OCh de gjorde däremot att ja inte somnade förens vid tre ungefär, skönt!
fredag - åkte jag med mamma och jobbade, sen tog vi en donken och efter det fick jag skjuts hem, senare så åkte jag hem till Emilia, blev förfest där med några personer, var skit trevligt. Körde våghals och om alla undrar om ja skicka konstiga sms under den kvällen så vet ni att det bara var ett spel. Drog ner på silk senare, var helt okej där sen drog ja vidare.
lördags - runt kvällen åkte jag hem till adam och chillade lite, började dricka där med några sen vidare hem till sebbe där riktiga förfesten höll till, blev silk senare och det var en upp&ner kväll. Efter krogen drog vi och åt lite mat, sen gick jag,h,a och emilia hem till adam och sov.
söndag - umgicks med adam & hampju hela dagen, blev lite mario party, sova och film där. sen drog ja hem till emilia för att ha fettokväll. Blev chips&dipp och kortspel med hennes syster och jack.
måndag - idag har jag varit i skolan, inte varit en speciell ärd dag men, jag och anna åt på vivaldi idag :) det satt fint med en as god sallad må ja säga. Efter skolan kom Adam och hampus och hämta mig, adam skulle hjälpa mig plugga matte eftersom ja har prov imorgon, gick vell inge vidare det för de sluta med att ja somna i soffan haha. Helt jävla död, kom hem för ett litet tag sen och ska försöka få pappa att åka till affären men han snackar ju bara i telfonen, är as hungrig och lack. Jaja, får vell ta och bita ihop och börja plugga nu.

I söndags slog jag och Hampus vad om att han inte får snusa och jag inte röka förren nyår. Så vi får vell se vem som klarar det, OM någon klarar det. Känner ju att humöret kommer sjunka enormt, haha.

lite bilder från krogen


 
 


vad är det som händer?

igår pallrade jag mig till skolan, vet inte riktigt vad som hänt med mig på senaste. Har tappat orken helt :/ . Efter skolan träffade ja hampus,adam och david på stan. Fick skjuts hem sen ner på stan igen. Träffade fanny, hon shoppade en del må ja säga. Sen gick vi hem till henne, fixade oss lite och sen iväg igen. Drog hem till Thilda, där de blev förfest med en del folk. Var helt okej kväll där :) sen pallrade vi oss ut på krogen, blev slisk tyvär. Vet inte vad ja ska säga om kvällen, den var mest konstig tycker jag hah. Ne usch radera radera! Efter krogen drog jag till donken med några, och sen hämtade hampju&adam mig. heeerliga killar de där, ellä?

Blev ingen skola för mig idag, så jävla sämst man är. Kom hem för ett litet tag sen, har precis duschat. Nu väntar ja på att mamma ska hämta mig, vilket hon gör om vilken sekund som helst. Så har då bara slängt in lite text nu.

säger bara en sak, blir ingen mer dricka för mig tills nyår! önska mig lycka till.

slänger in lite bilder senare men nu måste ja pysa, tjao!


godmorgon *

igår under dagen kom Fanny och hämtade mig, skulle hem till henne och hämta mina saker sen åt vi lite fetmat också. Blev inte så långvarigt eftersom hon skulle till jobbet så ja drog ner på stan och träffade Emilia. Åkte hem till henne och umgicks med henne ett tag. Vid sex tiden åkte jag hem, stefan kom och hämta mig. Var hemma och tog det lugnt ett tag, och vid 8-9 tiden åkte jag ner på stan, mötte upp fanny ifrån hennes jobb. Sen satt vi oss på gränden och chillerilla ett tag. Pratade om helgens händelser, finns ju allt mycket bra & mindre bra grejer haha. Jaja, efter det tog bi bussen hem till henne. Blev mycket åkande fram&tillbaka överallt.

runt tolv satt vi oss och kolla på Paranormal activity vilket jag gick med på om fanny inte skrämmde upp mig efteråt, som hon är jävligt bra på haha. Och jag tror vi båda satt där och höll på att skita på oss under filmen hahaha .. Men är faktiskt riktigt stolt över mig sjölv att jag klarade att se hela, eftersom ja trodde vi skulle stänga av efter halva. Efterfilmen så uppnar ju fanny munnen, och vad säger hon då? "tänk om du vaknar inatt av att jag sitter och gungar som ett psyk på sängkanten" , självklart hahaha.. Det gör ju inte det lättare för mig att somna och kommer nog inte kunna sova själv på en hel vecka, hur fan ska de här gå? Men vi satt på Paradise hotel och kollade på det så vi skulle lugna ner oss lite. Gick vell och la oss vid fyra fem tiden ungefär.

Idag kom jag verken upp till skolan eller hörde klockan? mins iallafall inte att jag stängde av den eller något. Utan vaknade klockan två, känns ju lyckat! Har precis tagit en dusch, nu ska vi fixa oss lite och förmodligen dra ner på stan och träffa Emilia och Daniella :) tjingeling


:)

Drog till fanny runt fyra slaget igår, vi tog det lugnt ett tag och försökte hitta orken att fixa iordning oss. Som vi tillslut gjorde, blev klara vid 8 tiden så det tog sin tid. Åkte hem till Jonas "pullan" på inflyttningsfest, det var roligt att träffa dom eftersom det var bra länge sen. Men var vell ingen höjdare annars, så vi drog ner på stan. Skulle hem till Thilda men det blev ju inte så. Så det blev silk ist, träffade jocke,lars & jessica där så vi slog oss ner vid dom ett tag. Var inte speciellt roligt till en början men efter ett tag börja de rulla in både folk & dricka. Roligaste var när jag och fanny skulle gå ner och röka, så står det några och sjunger julsånger längre bort (låter väldigt illa) så säger ena vakten:
V 1 - tjejer ni får gratis dricka om ni går fram till dom och får dom att sluta spela.
vi garva typ bara och efter ett tag säger en annan vakt
V 2 - fan ja har en kexchoklar och 1 krona, räcker det? (och håller fram grejerna)
jag höll på att garva sönder, sköna killar.
Kvällen blev en riktig höjdare tillslut, och måste vell säga att drinkarna smakade ju bäst gratis om man säger så haha (; . Jaja, efter en ganska störd kväll på slisk så drog Fanny iväg och jag åkte vell taxi hem vid halv 4 tiden. Bästa kvällen på länge, om ni förstår vad jag menar, men det gör ni ej ;) .

vaknade av att Emilia ringde och väckte mig vid halv tolv, och jag kan ju säga dig att jag hade något konstig dröm som var hur lång som helst. tog typ en timme att berätta hela haha. Aja, har nyss haft lite adventsfika med Pappa och Nilla :) . Nu tänkte jag ta en dusch sen får man vell se vad som hittas på idag

 byee


krogen var helt okej, var kul och gå ut med Fanny eftersom det var ett bra tag sen vi kööörde. Och det kommer förmodligen bli så mycket av ett tag framöver heller, men det får vi ta igen efter jul (; . Blev typ dödad på vägen ut ifrån silk, seriöst hur kan folk vara så dumma i huvudet ibland. Jaja efter krogen så tog jag och Fanny bussen hem till henne, blev en sleep over där :)

Sitter här själv, fanny drog till jobbet för ett litet tag sen. Jag ska snart ta mig en promenad hem, känns som att det är skönt att rensa tankarna lite. Får se vad som händer idag, sugen på en riktig myskväll.

byeeee


hääääärligt med fredag

har varit på förfest hemma hos joi med allt trevlig & underbart folk :) blev en god middag och roligt kortspel. Sen kom alla grabbar, efter ett tag kom michaela och johan och hämta mig. Åkte hem till fanny och gav henne nyckeln hem. Sitter här och hon gör sig iordning för korgen. Snart blir det utgång:D:D , på toppen humöööööööör fanny ska ju ut med mig för en gång skullll ::DD:D


time after time


äntligen helg

Var ledig igår ifrån skolan :) det var skönt det. Så tog mig tid och städa&tvätta, känner mig riktigt duktig. På eftermiddagen åkte jag och solade med robin. Sen under kvällen kom hampju&adam och hämta mig, vi plockade upp emilia också. Sen åkte vi hem till Adam, lagade lite god mat och det blev strips,kött och bearnesås. Grabbarna bjöd även på vin. Så efter maten satt vi oss och spelade nå "öl spel", tror nog de mesta av oss blir något dragna. Sen blev det filmtajm, eller aa en annan med dålig syn & alkohol i sig såg ju knappt tvn haha. Satt och lyssnade på när hampus spelade&sjung, jag har då allt spelat in det och har tanken på att lägga ut det också maha :) duktig kille! Vi gick vell och la oss vid 3-4 tiden någon gång.

Upp imorse, fick skjuts till skolan vid halv elva. Kändes ganska onödigt att gå till skolan kan ja säga, eftersom vi bara hade en timmes lektion. Kom hem för ett litet tag sen, ska stoppa något i magen sen försöka få tag på fanny men det är inte så lätt eftersom hon jobbar förfullt. Ikväll blir det partaj, ska fira joi som har fyllt 20 år :D , blir lite mat och förfest hemma hos henne med allt trevligt folk. Länge sen jag träffade allihop så det ska bli extra kul.



when you say nothing at all

drog hem till A igår med H och E. Vi kikade bland annat på någon film som ja inte minns namnet på. Runt 12 slaget så åkte vi till ängsö (lite ute, men vad fan) och som vanligt hände de inget spännande. Men de var vell inte mer än förväntat, så vi åkte tillbaka hem till A. kikade på tatanic :) Gick och la oss vid 3 tiden kanske, somnade vell inte förens vid halv sex,sex. Skulle upp till skolan men nej, inte gjorde man det inte. Vilket beror på att de inte orkade skjutsa mig in till stan vid 8 tiden, snälla vänner man har som får en att skolka. 

vid 11 tiden skjutdade vi Emilia till jobbet, sen åkte vi och köpte donken sen hem till A igen. Satt oss och kollade på ronja rövardotter, haha så söt :) . Senare så fick jag skjuts hem till Fanny. Hon och jag åkte ner på stan och kikade lite, satt oss på gränden och snackade ett tag. Sen gick vi och solade, emilia hakade också på. Sen följde jag med Fanny hem, färgade hennes hår och det blev great (Y). Fanny körde också i några slingor i mitt hår, blonda och lite brunt. får hoppas det blir bra för det har inte tårkat än. Efter det tog jag min promenad hem klockan tolv på natten, härligt så här mitt i kylan! Nä fyfan, nu ska jag ta och sova tänkte jag. Det var ju ett tag sen man fick riktig sömn, sovit 5 timmar på 2 dygt (Y). Konstigt att man inte är mer trött än vad man är. Fast ska upp om 6 timmar igen, känns ju så ottoligt roligt. Nä nu ska jag sova, ska bli skönt! todelo





RSS 2.0