you could have chosen enyone, why just me?

Suttit och pratat med mamma i över en timme nu. Inte träffat henna på jätte länge så nu tänker jag packa min väska och åka till henne. Finns ju inge bättre när man är sjuk och åka hem och bli ompysslad av mammsi :) . Så säger hejdå till vässan igen och drar mig ut på landet i några dagar!








tjenixen!

Hemma i vässan igen efter en underbar helg med killen. I torsdags vart det utgång med Adam, Max och hans lillebror. Blev lite bowling innan vi drog vidare till Stocken. Fredagen var jag hemma och tog hand om lille jycken mimmi medans adam var på jobbet, sen hade vi bara en myskväll hemma för oss själva. I lördags så kom samme och gustav över på lite tacos och fotboll. I söndags åkte jag och adam hem till hans mamma och åt lite middag med hans familj. Lite snabbt om min helg, och den var bra :)

Igår tog jag bussen 08.10 till vässan, direkt in på jobbet. Kan ju säga att det var skönt att komma hem och det tyckte nog en annan person som stog och vänta vid dörren när jag klev in. Vi hade en myskväll hemma i soffan med godis och film. Snackade en massa om vad vi haft för oss i helgen :) .

Idag är jag sjuk, eller mår så jävla sämst. Ont i magen och (ap)ont i halsen, ikke kul. Nu ska jag ut och röka sen lägga mig och dö framför tvn hela långa dagen.





världens gladaste

Igår var det jobb till tre, sen blev det en solning på vägen hem. Hoppade in i duschen och fixade lite här hemma. Sen kom Helmer förbi och snacka lite innan vi drog iväg och handla lite mat. Bjöd över Anna också, så det blev middag för tre. Lite kynglingfile, kroketter, beasås och sweet chilli. Mumsigt! Vi satt och snacka lite och mosa i oss lite godis till efterätt. Helmer decka på soffan vid tio, helt död haha. Så Anna tog sig hemmåt. Jag började packa och fixa i köket och helmer vaknade inte av allt skrammel hah,. Lät henne sova kvar där i soffan eftersom de inte gick att få liv ur henne. Själv drömmde jag mardrömmar och kunde inte sova på hela natten typ.

Idag ringde klockan halv sju, gick upp med helmer och joina henne innan hon drog till jobbet. Jag har diskat, duschat, fixat och packat det sista nu. Ska snart gå iväg till jobbet. Idag åker jag till Uppsala och träffar min babe, som jag längtat :) så jävla glad tjej idag!!!!


klumpig?

blev en solning efter jobbet, tyckte att det behövdes. Sen var det raka vägen hem och direkt ner i tvättstugan. Gick upp och började fixa och dona lite och kom på att jag kunde ta en promenad hem till pappa och hämta lite saker. Hittade en massa sommarkläder och mitt i allt rotande så kommer jag på att jag har tvättstugan! Smart tjej eller? Nej.. Skulle ta en tim att åka buss och att gå hem med alla dessa grejer vägrade jag, så vad gör jag? Jo jag ringer taxi. Så säger taxichaffören att han måste ta en omväg för att de håller på att de stängt av E18. Kul dyrt! Sprang ner i tvättstugan direkt och klumpiga fanskapet själv tappar hela oboyburken på alla kläder i tvättstugan. Så nu har jag mer tvätt än när jag började. Bra dag :)

Nu ska jag gå och köpa pizza,
det känner jag mig värd haha..
ska spendera resten av kvällen framför tvn.




<3

Måndag, ny vecka, nya tag. Är hur trött som helst och humöret kan ju bara dra åt pipsvängen. Ska börja fixa mig och dra till jobbet. Bara 3 DAGAR kvar.. 3 dagar tills jag är ledig och åker till Uppsala. Längtar så mycket så ja vet inte vart jag ska ta vägen..


Idag fyller världens bästa mamma år,
inte träffat henne på jätte länge och vi båda jobbar idag.
Men ett stort grattis till dig, jag älskar dig <3


feels so right but it´s just soo wrong

Har precis kommit hem ifrån jobbet, till en nystädad lägenhet. Har man en ängel till sambo? Oja, hon har gjort det så fint :) . Nu har hon precis dagit och jag sitter och poppar musik förfullt.

I fredags blev det jobb till halv elva, sen gick jag och fanny hem till Micke och festa lite med folket där :) hur trevligt som helst, som vanligt. Drog och partaja vidare på bmb, jag skulle ta de lugnt men det har inte hittat gränsen där man slutar dricka haha.. Blev lite bråk där också så vi drog där ifrån vid ett. Hade det roligt ändå må ja säga.

i lördags började jag klockan elva, man var väl inte i bästa jobb tillståndet då kanske. Gick helt okej ändå. Tur har man ett skönt jobbgäng så man skrattade igenom sig hela dagen. Folk borde tro att vi var cpstörda, men de är vi iofs. Hur skön dag som helst iaf :) Slutade vid åtta sen drog jag hem och somnade på soffan direkt.

Idag var det jobb elva igen, utvilad igemfört med vissa andra på jobbet ;) . Kan ju säga att de är skönt att musiknördarna har dagit hem, speciellt en kille som var överallt och jämt som bara stog och glodde på mig utan att säga något haha, så jävla konstig människa. Nu ska jag ta en dusch och lägga mig på soffan, är väl inte på världens bästa humör tyvär.

finns det en finns det flera

Hej hej hej!

väckarklockan ringde 6 imorse, var bara för mig och fanny att pallra oss upp och gå ner i tvättstugan. Ända lediga tiden som fanns och det var på håret att vi inte hade något att ha på oss haha. Har suttit och gjort en fiskbensfläta på fanny nu på morgonen, vilket tog hundra år.. Nu har hon dragit iväg till jobbet och jag får en lugn stund. Känner nog ingen som stressar sönder så mycket som hon gör, även fast hon har hur mycket tid som helst på sig haha.. Nu har duschat och börjat fixa mig lite. Ska snart iväg till jobbet och käka tacos innan jag börjar :) muuuums!

Slutar ungefär halv elva, då drar jag och Fampan till Rodin som kikkar förfest nere på stan. Kan bli kul :) Får allt se. Men ha en kanon bra dag kära människor.


onsdags chill

Igår kom pappa och hämta mig mot kvällen så gick vi ut och åt på kinaresturang, mycket trevligt :) . Efter käket så gick jag hem till Andre där jobbgänget var. Vi skulle förfira Nina som fyller år (idag). Satt där ett tag sen tog vi oss till pitschers och tog en öl innan vi gick vidare till pluto. Lite smått segt i början men sen ramla det in folk. Hade en rolig kväll :) Gick hem till ett har jag för mig, och vem ligger vaken? jo min sambo Fanny. Så blev en godnatt cigg innan vi gick och la oss. haha.



Tur att man gick hem i tid igår så man är hyffsat pigg idag. Nu ska jag börja gå till jobbet och äta lite frukost innan jag börjar. Spy lite på eleverna idag också kanske :) Nerå skämtosido. Bye Bye!

godmorgon!

moorgonpigg? nej verkligen inte. Har precis fixat mig lite och ska ta och försöka trycka i mig lite frukost och vitaminer så man orkar jobba. Solen lyser idag, så det kanske blir en promenad senare efter jobbet. Har bestämt mig att nu får det vara slut med allt fet ätandet som man stoppar i sig varje dag. Ska börja bli nyttig gå ut och gå några gånger i veckan. Frågan är bara när jag ska ha tid med det.. HAAA!

Ha en bra dag hurrni!


just live your life


ledig

Ledig idag, hur skönt som helst. Har ätit frukost, duschat och fixat mig lite. Ska ta och städa lite lätt här hemma, boka tvätttid och så. Efter fyra ska jag träffa Emilia en stund, var hur länge sen som helst jag träffa den tjejen. Så det ser jag fram emot :) . Ikväll ska jag ut och äta med pappa också, trevligt.


Har två härliga jobb veckor framöver.
onsdag lunch
torsdag 11-21
fredag 10-22
lördag 11-20
söndag 11-21
mån lunch
tisdag 11-21
onsdag lunch
torsdag 11-21

`living the dream´



smile

Lite om min helg!


I fredags rullade lönen in så jag och fanny tog oss till Café Gränden och åt riktig mat, vilket vi inte gjort på hur länge som helst. Så det var extra gott må ja lova. Blev lite shopping efter det, jag köpte mig ett par converse, tröja från Gina, ett prickit linne ifrån Monki och underkläder. Vid halv fem tog jag bussen mot Uppsala. Träffade Adam och mimmi, hans otroligt söta hund. Hade en riktig myskväll hemma, kunde inte bli bättre.

I lördags tog vi en tripp på stan och kikade runt lite, avslutade med en drink på magnusson´s i solen innan vi drog hem igen. Mot kvällen så gick vi och åt på resturang med Adams pappa. Hur trevligt som helst :) Käkade musslor för första gången också, var faktiskt helt okej haha. När vi käkat klart så drog jag och Adam hem till han, jakob kom också förbi. Drog i oss lite alkohol och ladda för utgång, men vi alla kände för att dissa det :) skönt!

I söndags var man väl inte speciellt pigg. Städade lite innan adams mamma & hennes syster kom förbi. Max kika också förbi en stund. Mot eftermiddagen kom Jakob och hans flickvän fräddan och åt lite middag med oss. Till kvällen blev det lite film mys för mig och Adam innan max kom & någon annan snubbe kika förbi igen. Jag bestämde mig för att stanna en natt till i Uppsala, svårt att slita sig där ifrån :)

Imorse tog jag bussen 20 i 7 mot vässan. Kändes väl sådär att säga hejdå till hjärtat.. Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet, ska väl inte göra så mycket idag hade jag tänkt. Jag och Fanny ska gå och sola om ett tag sen blir det nog film och nå gott :) helt okej på en måndag.




å jag mår bra?

Igår så åkte vi hem till Gustav och kikade hockey med han och Alexander. Tog några glas vin också, det var ju trots allt lill-lördag. När hockeyn tog slut så tog vi oss ner på stan för att kolla läget. Gick förbi billan men där var det dött så vi gick vidare till pitchers. Satt där ett tag och umgicks med lite folk. Förstår inte hur jag kunde bli så full som ja blev, men de är väl något jag alltid lyckas med. Hade en trevlig kväll ändå :)

Har varit som en zombi idag på jobbet, fyfan så sliten man kan vara. Nu är jag äntligen hemma och har planerat att ligga död framför tvn resten av dagen. Imorgon är jag ledig, fanny lika så. Lönen rullar också in, så blir lite shopping innan jag tar mig till Uppsala för att träffa babe.

Ne nu pallar jag inte detta längre, hejdå!


sis


sommarens första båttur

Igår var både jag och Fanny lediga, så vi gick ut och la oss och sola på gräsmattan. Låg där och stekte i några timmar. Sen gjorde vi tonfisksallad och drack ett glas dagens :) . Alex bad oss att ta med vinaren och följa med på en båttur med han och gustav, och självklart gjorde vi det. Åktebåtturen vidare och la oss vid en mysigare hamn, satt dör och drack lite vin och hade det trevligt :) . Vid tio snoret så tog vi oss hemmåt, satt oss framför tvn och åt lite glass innan vi gick och la oss :) .









Riktig underbar dag :)


Idag är det jobb, ska få träffa Nina och Helmer som kommit hem ifrån Thailand :D , ska bli kul! Ikväll ska vi hem till Gustav och kika hockey med han och Alexander. Sen kanske ut och ta en öl, eller två på billan :)

*

Hej! Har precis städat hela lägenheten, duktig jag känner mig. Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå och sola i väntat på att min sambo ska komma hem. Hon slutar ju trots allt inte fören nio. Imorgon är vi båda ledig :) har planerat att dra och steka i solen hela dagen. Hur nice som helst :)

ne de var allt för mig, tjingeling!


in and out


sunshine

har precis kommit hem. Gick en runda på stan med Tesasn och Fampan innan vi drog hem. Nu sitter vi på balken poppar musik, solar och kikar in grabbarna som spelar fotboll nedanför oss :) rätt bra utsikt ändå!


sweet


satan i gatan

här var det dött.. Har varit sjuk hela veckan så har inte haft någon ork att skriva alls. Inte hänt mycket mer än jobb, hälsat på mamma, å jobb..

I fredags slutade jag halv tio, sen mötte jag Adam vid stationen. Gick hem till mig, tog något glas vin och bara chilla framför tvn :) . Efter två på natten kom Fanny in ramlandes genom dörren, APRAK haha. Satt och snackade ett tag med henne å de va kul å höra! I lördags var det dags för jobb, jag och fanny tog sällskap eftersom vi börja typ samtidigt. Slutade fem och tog promenaden hem. Jag och Adam lagade tacos, tog ett glas vin och bara mös. När Fanny kom hem ifrån jobbet så hade vi filmkväll, såg "The next three days", å den var bra. Helt okej lördag mår jag säga :)

Söndag idag och vaknade av att Adam hade gjort fukost till oss alla tre, vilken kille. Fixade iordning oss sen gick vi till stationen för att lämna Adam, satt där och tog en glass i solen innan hans tåg gick. Efter det kika vi förbi Fannys jobb och sen gick vi och handla lite gott in för kvällen. Har precis ätit lite tacos idag igen, mums. Nu ligger vi i soffan och kollar på pensionärsjävlar och planerat ligga här resten av kvällen :) hur skönt som helst.



jag och fampan


plutten


maj

hej hej hej, hemskt mycket hej! jo ni det är något som suttit i huvudet efter Uppsala.

Vaknade med världens huvudvärk idag, ont i halsen och mådde hur dåligt som helst. Men jag var ändå rätt glad till en början på jobbet, skulle få potionera och alla kolla på mig tills jag läste menyn. Och så är det köttbullar,potatis och sås. Finns inge värre än det, och alla börja skratta. Kom hur mycket folk som helst också. Inte nog med det skulle man springa ner till garderoben och kuta runt överallt. Usch, helt slut när jag gick där ifrån. Fanny kom till jobbet och mötte upp mig, handla lite innan vi gick hem. Hon drog till jobbet vid halv fem och då somnade jag på soffan. Vaknade för ett litet tag sen och kan säga att jag mår fortfarande dåligt :/ tänkte försöka stoppa i mig något att äta och se om jag mår bättre. Får hoppas så! Känns som att halva mig är kvar i Uppsala.




 


UPPSALA!

Ja då var man hemma efter en galet härlig kväll i Uppsala.
Lite snabbt om våran helg.


FREDAG

Slutade halv nio i fredags, tog tåget mot Uppsala som gick klockan nio, var framme vid elva. När vi kommer hem till Adam frågar de om vi är sugna på lite party och självklart var vi det. Bytte om och fixa till oss sen drog vi till Saluhallen. Hur mycket folk som helst men grabbarna hade ju självklart vip så vi gled förbi kön, hur skönt som helst. Inne så blev det en hel del drinkar och shotar, dansade och hade rejält roligt. Men det slutade väl inte som man hoppades. Jag och Adam stog ute och rökte så kommer vakten fram till mig och säger "tyvär, men du är lite för packad så jag måste be dig och gå, men svep upp det du har först" , jag bara what? vilken vakt säger så? Stog med en drink och cider så de var bara och klunka upp det och gå. MEN på vägen ut kommer polisen fram till mig och säger "du är lite för full, så jag måste be dig gå" . Hur lyckas man bli utslängd två gånger på samma krog? haha. LYCKAT!

Jag och Adam gick och köpte mat medans resten av folket festade vidare, och så kom han på att han tappat mobilen. Så vi ringer den och de visar sig att polisen utanför krogen har den. Så de var bara att åka tillbaka. Fick skjuts av polisen haha. Sen åkte vi hem till adam käka och decka. Helt störd kväll men, jag hade jävligt roligt.


LÖRDAG

I lördags var vi något slitna. Vi tog en dusch och fixa oss medans grabbarna var på öl-frukost. Vid elva kom Jakob och hämta oss så drog vi till Philip som styrde hemmafest med sköna människor. Mot eftermiddagen blev Fanny riktigt sjuk så vi drog och åt sen skjutsa vi hem henne till Adam så hon fick sova och bli pigg till kvällen. Så jag, adam och Johan drog och festa vidare. Drog till någon club och hade riktigt trevligt, mycket sköna människor träffa man. Kan då säga att vi åkte nog taxi minst 10 ggr den dagen, vart vi än skulle så vinka dom in taxi. Rätt skönt om man har råd med det liksom haha. Senare vart vi så slitna så vi drog hem och sov. Vid åtta väcker fanny oss och ber oss komma upp och tagga. Så sliten och dåligt som jag mådde så tog de mig ett tag innan jag ens orka resa mig ifrån sängen. Vi drog till Saluhallen igen och röjde sönder på dansgolvet i någon timme.

SÖNDAG

Idag har vi varit riktigt slitna efter två dagars krökande. Har haft en riktigt kanonhelg, säger som fanny att det har hänt så otroligt mycket som man inte kunde tänka sig att man skulle vara med om, men det är något vi håller för oss själva. Får iallafall tacka Adam för att vi fick komma och alla inblandade för en jävligt underbar helg :)

Nu är vi hemma, legat på soffan hela dagen. Mår fortfarande hur dåligt som helst, skakat hela dagen och har knappt haft någon balans att kunna stå. Imorgon är det jobb som gäller, inte ett dugg taggad men det är bara att bita ihop.

Det var allt för mig nu, bilder kommer senare.

RSS 2.0