jobb förfullt.

hejhej! Här har det varit rätt dött här ett bra tag. Har inte haft tid att skriva så att säga.
Har jobbat sen i torsdags och har BARA idag, onsdag , torsdag och fredag kvar.
Sen är det äntligen helg!! Om inge mer jobb dyker upp.



I torsdags sluta jag tio, Åkte hem till Martin och tog en cider, skoja blev några fler. Han, jag och Patrik åkte ner till cirkus och satt oss där ett tag :) träffade på stärling o dom. Efter det så drog vi oss tillbaka.

Inte nog med att jag vakna och var riktigt bakfull så ringer jobbet och ber mig komma in och jobba så fort som möjligt. Härligt, var bara att hoppa i kläderna och dra iväg. Slutade vid fyra ungefär. Drog hem till Martin och börja dricka lite lätt, var ju allt fredag! Förfesta där sen tog vi oss till Emilia och förfesta vidare. Jag tog det rätt lugnt eftersom ja skulle jobba lördag. Vi drog ner till Tabasco och firade Partik som fyllde 23 år :) Sen drog vi hem till Martin igen.

Lördag jobb 4-10 sen hem till grabbsen. De var lite runda om fötterna och drog ner på krogen medans ja stannade och sov eftersom ja skulle hoppa in på jobb kl åtta. Grabbarna kom hem efterkrogen och kom in i sängen och börja sjunga " Ja kan ge utan att ta ja... åååhh CAMILLA" haha.. skön väckning där vettu! Sen gick de ut å efterfesta vidare. Min klocka ringde klockan halv sju. Och de var fortfarande vakna! När ja gick upp sprang de in i sängen och somnade direkt, lovar de var på två sek.

Jobb i söndags, efter det har jag bara legat och myst i sängen hela dagen.
Igår vart det jobb, stressdag, hem och sov. åt, sov ! ( härligt liv )



Nu är de tisdag, ska iväg och jobba snart. Sen får man se vad som händer :)


kanske dagst att berätta om min sköna helg.

i fredags vart det jobb för mig, slutade vid tre halv fyra. Fanny kom och mötte mig efter jobbet sen gick vi till systemet och sen gick vi och åt innan hon drog till jobbet. Jag åkte till J och fixa mig och invänta Fanny ifrån jobbet. Hon kom väl vid elva och hade svept upp sin halva vinare haha.. Vi gick till j.stärling. Där var huset fullt, roligt att träffa alla eftersom det var bra länge sen. Han väl svepa i min vinare också innan vi drog ut, drog till Bill och bob ett tag. Vart inte så långvarigt och vet inte alls vad jag gjorde där? haha.. Hamnaade iaf hemma hos jocke på efterfest. Jadu, full så in åt helvete var man. Men det var nog roligt tror jag. Gick väl inte och la oss fören klockan sju på morgonen. Vi sov 7-8 stycken i jockes säng, då kan ni förstå hur trångt och oskönt man sov.

Inte roligt att vakna på morgonen. Huvudverken var enorm! Hann  väl sova i 3 timmar innan man blev väckt. Men låg kvar i sängen å mös tills Fanny kom vid ett tror jag. Låg väl kvar tills jocke och dom kom hem med mat & alkohol till oss :) De satt fint haha. Sen kom daniel och hämta mig och skjutsa mig till J och hämta mina saker. Fick även duscha hemma hos han vilket behövdes haha.. Åkte tillbaka till Jocke sen så var det bara att börja svepa i sig lite vin. Men det gick något segt. Vi åkte vidare till Oscar, var helt okej kväll där :) . Sen gick vi till å2 men ingen av oss orkade pejja så vi gick till BC och åt lite mat ist. ja och jocke hade matkrig eller vad vi nu gjorde, cp störd. Sen när vi skulle gå ut så ser  vi något flyga till andra sidan haha.. Ja och vad var inte det? Lilja kasta en tallrik som frisby så de flög mat över hela stället. Självklart såg de som jobba där så grabbarna fick stå och torka upp allting. Ska bara inte snacka om deras temprament, åherregud! Tillslut kom vi där ifrån så åkte vi hem till jocke och fortsatte. Men påvägen dit stanna vi på kiosken, och vad händer där? Lilja drar världens vurpa och välter hela sopptunnan, de som är där inne börjar asg och de gör vi med hahaha.. och lilja säger: de var inte jag! HAHA ... Kom tillslut hem till jocke, ja och lilja svepte i oss en hel vinare. Var man inte full tidigare så blev man det. Haha, men hade jävligt kul. Resten av kvällen behövs inte nämnas, alla drog iaf. Å ja och fanny följde med Robin hem och sov där :)

Inte nog med att man vakna med en stor elefant sittandess på huvududet så har man jävligt ont i ryggen, kan fortfarande inte sova på den. ÅÅÅÅHHH vad man är arg! Aldrig mer säger jag bara.


ovärt

Jag är så otroligt glad över att jag har världens bästa mamma,
skulle inte klara mig utan henne <3
Idag har de inte hänt någonting, har fixat massa viktiga saker..
vilket inte alls är nå intresant eller roligt.. 

imorgon blir de jobb, ska bli kul efter en lång tids ledighet :)
Efter det ska ja träffa Fanny och göra upp lite planer :)
å en sväng till systemet blir det såklar, å lite partaj mot kvällen!

Nu ska jag lägga mig och sova, jag är så trött.
godnattens


The thanks i get

I held your hand, is this the thanks I get
I took you in, is this the thanks I get
Half a chance, the thanks I get
A twist of plans, is this the thanks I get

If the lies don't touch you, the truth will
If I can't love you, then who will

The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The darks hurts
My heart hurts
It all hurts

I loved you
I loved you
I made you
I hate you
I hate you
I miss you
Miss you
Oh-oh-ohh


inte en vanlig tisdag

åkte ner på stan med halv tolv bussen och träffa Fanny. Vi gick runt och kikade i lite affärer, och hon plockade på sig en hel del. Byxor, skor, klänging och allt vad det nu var. För mig fick det räcka med en bh, men de var jag nöjd med :) . Ja jag vet inte vad som hände idag, var nog med om dagens pinsamaste. Vi skulle gå ut ifrån vero moda så tjuter larmet när ja ska gå ut. Inte nog med att bara de var pinsamt så fick vi stå där i säkert 10 min med personal från även jack & jonse och kolla vad de var som tjöt. Men de var ju tydligen inte bara av alla påsar utan de var även när vi gick ut utan dom. Haha, fyfan.. men tillslut fick vi gå ut därifrån.. Efter all shopping så gick vi och åt på hennes jobb jensens, var duglig mat :) hahaaha. Sen var de dags för klippning och färgning för Fampan. Vart mycket bra tycker jag, blev sugen själv så vi gick och skulle köpa hårfärg till mig innan de var dags att åka hem. Men vad händer där? tror ni inte det börja pipa inne på Åhlens också? självklart IGEN!.Och personalen trodde ju att vi hade snattat ifrån andra affärer haha.. Men vi fick ju gå där ifrån rätt efter ett tag ändå.

När de var dags att rulla till sala så fråga busschaffören hur gammal jag var när ja skulle betala så sa jag 19 år. Och han säger: ja det var ju synd för dig annars hade de blivit billigare.
Fanny: amen hon är väl 18 år hahaha ( med skämtsam röst )
busschaffören: vad var det för roligt med det där? (kolla med mördarblick)
jag & fanny : haha.. ha.......
fanny: men jag skämtade bara, har du vaknat på fel sida idag?
busschaffören: (kollar med mördarblick) här frågar man och förväntar sig att folk kan svara ärligt!
Fanny: ja men trodde du förstog att det var ett skämt när hon redan sa att hon vad 19 år.
Busschaffören blev skit arg och bara satt och glodde.. men tillslut tog han betalt!


förstår mig inte på hur sura busschafförer är ibland.. Men inte nog med det så påväg hem ifrån bussen kom jag på att jag glömt min väska på bussen. FYFAN VAD ARG JAG ÄR! hela mitt liv ligger i den. Åhhhhh! Lovar att den där busschaffören säkert slängt den också!!!

Resten av kvällen har vi väl snackat en massa strunt :) . Sen har hon slingat mitt hår mörkt, men de blev inte mörkt utan fick askblond färg i hela håret ist? hur man lyckades med det haha.. Aja, blev helt okej iaf :) så nervös som ja va. Vi har nyss kollat på paradice hotel och nu börjar ja bli riktigt trött. . Så nu är det godnatt!



vakna med världens leende :)

helt plötsligt? Den känslan och att ha en klump i magen är helt borta nu, vilken lättnad. Som borta med vinden :) . Idag har jag hjäpt till här hemma, har fixat och donat en massa. Skulle egentligen åkt in till stan och shoppat lite med Fanny men så blev det ikke. Men dagen har varit rätt bra ändå, de bästa av allt är väl att jag precis fått min lön för andra gången under i mitt liv, och betalat min första räkning helt själv. Känns ju både bra och dåligt haha.. Nu ringer snart fanny så ska snacka lite skit med henne :) sen blir det lite movie time med min kära bror. å efter de kanske en prommis!




imorgon kanske man kikar in till vässan. Får se hur de blir :)


ja vad ska man säga om gårdgen?

Låg hemma hos j hela dagen igår och tog det lugnt. Han åkte iväg efter en stund på fest å jag låg kvar framför tvn by my own :) as skööönt! Senare kom anna och vi bestämmde oss för att gå ut på krogen iaf. Tog mig ett glas vin innan vi gick ut :) . Mer än så blev det inte för mig, drack väl lite där inne men höll mig nykter. Kvällen på bmb var väl sådär, trevligt å träffa allt folk. Händer allt bara för man är nykter?  blandade känslor ..

idag har jag sovit hela dagen nästan, fam. larsson skjutsade hem mig till kolbäck idag, mycket snällt :) . Nu ska jag lägga mig framför tvn och kika en film och bara må. Det känner jag mig värld!

tidsfördriv

1. Hur gammal är du om fem år?
24 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Jonas
3. Hur lång är du?
162 cm
4. Vilken var den senaste filmen du såg?
Baksmällan
5. Vem ringde du senast?
joakim
6. Vem ringde dig senast?
Daniel
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"haha nice ;). hoppas vi ses ikväll sötnos :)"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa tror jag, men det beror på. Sms är också bra.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skilda
10. När såg du senast din mamma?
Igår
11. Vilken ögonfärg har du?
Blå/grön?
12. När vaknade du i dag?
klockan sex
13. Vilken är din favoritjulsång?
har ingen
14. Vilken är din favoritplats?
hemma hos mammi
15. Vilken plats föredrar du minst?
-
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
förmodligen på samma ställe som nu
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Greveholms skelettet som bodde under min säng
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
ja de var väl alla stunder igår, mins inte riktigt.
19. Hur stor är din säng?
160
20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar, som är trasig iofs
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
sovschorts och linne sover jag helst med
22. Hur många kuddar har du i sängen?
5 stycken
23. Hur många landskap har du bott i?
1
24. Vilka städer har du bott i?
sala, skultuna, västerås, kolbäck
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
skor
26. Är du social?
ja de tycker jag, lite för blyg ibland
27. Vilken är din favoritglass?
strawbarry white
28. Vilken är din favoritefterrätt?
grillat är väl alltid godast på sommaren iaf.
29. Tycker du om kinamat?
Det är helt okej.
30. Tycker du om kaffe?
Nejru. usch!
31. Vad dricker du till frukost?
Juice helst
32. Sover du på någon särskild sida?
nej de gör ja inte
33. Kan du spela poker?
nja, är väl si o så med det.
34. Tycker du om att mysa/kela?
oja!
35. Är du en beroendemänniska?
ja lite kanske
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
ja
37. Vill du ha barn?
Ja, någon gång i livet.
38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, men är rätt kass på de.
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ne
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
havet
41. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder
42. Äger du dyrbara smycken?
vem vet..
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
kollar sällan på tv, så vet inte.
44. Kan du rulla med tungan?
ja
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Fanny ahl, eftersom vi har samma humor.
46. Sover du med gosedjur?
nej
47. Vad har du för ringsignal?
orginal
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Nepp
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
en filt
50. Flirtar du mycket?
Nej det tycker jag inte
51. Kan du byta olja på bilen?
aldrig testat
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
har inget körkort.
53. Vilken var den senaste boken du läste?
hm. Bert och badbrudarna till min lillebror.
54. Läser du någon dagstidning?
nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
nej
56. Dansar du i bilen?
nej?
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
mix megapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Mitt namn och massa annat kladd
59. När var du i kyrkan senast?
ja någon gång med skolan
60. Vem var din favoritlärare på gymnasiet?
hm. svenska läraren tror jag.
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
tre dagar om jag mins rätt, ogillar.

bakis

igår var det fredag, åkte ner på stan och fika med Fanny och Thilda :) mycket trevligt. Sen kom jonas och hämta mig så åkte vi hem till han, käka lite och började dricka lite. Råtaggad var ja allt, micke kom och skjutsa oss till Erik som bjud på förfest.slutade jobbet tidigare så hon haka också på :) . Var helt okej förkaka. Sen var de dags för krogen, fanny hade inge legg med sig så vi kikade in på silk. Kvällen där vet ja inte vad ja ska säga, usch för silk säger jag bara. Men kvällen bjöd ändå på några roliga stunder haha :) Efter krogen så skjutsade Daniel oss till donken sen hem till jonas på efterfest. Lagom sliten man va!

Idag har jag mått riktigt dåligt, visste inte att ja var så full igår men tydligen. Har legat på soffan och inte orkat rört mig under hela dagen. Har precis duschat, känner mig lite piggare&fräschare. Inte nog med att jonas försökte bränna upp mit hår med ciggen så har hans hantag på dörren försvunnit? så nu går det inte att öppna den ifrån utsidan? haha.. Jonas har lagat lite mat till mig och nu sitter jag och väntar på min massage, inte dumt de inte. Vad som händer ikväll vettefan, funderar på om man ska köra en utgång ikväll också? i dont know.

världens sötaste


when nothing goes right, go left

Nu ska jag lägga mig och sova. Imorgon begär ja mig in till Vässan. Ska ner på stan och träffa Fanny ett tag, hålla henne sällskap på sin långa rast och göra upp lite planer. Sen ska ja träffa J, blir lite käk hos han. Å så kör vi väl lite party på det :) låter ju som en kanonbra fredag hittils!


godnatttttt

du är rätt bra, eller rättare sagt bäst


(Ja & fanny, för nästan precis ett år sen)

vad skulle jag göra utan dig?
Du får mig skratta igeom allt.
Men de är väl de bästa vänner är till för.
Du är la go hurru :)


för jag blir så dum av dig

Jahapp, hade ju bara väntat på att de här skulle komma. Men nu har man tagit smällen, och ja vet inte om ja ska skratta eller gråta? haha.. lite kul är det ju. Men men, ny dag, nya tag! Idag har jag varit ute i snön och åkt pulka med min lillebror, får ju erkänna att det är rätt roligt ;) . Nu sitter jag inne och värmer mig, ska väl iväg och träffa the j senare :) Ne nu är de dags för lite käk, ha de gött!


 


When I'm ready to give in, Will you pick me up again?

skönt att vakna klockan sex imorse av att min lillebror kommer in och ska kika på tv hos mig. Rickard kom inte iväg till jobbet och mamma kom inte ifrån jobbet, så de blev inte mycket sova för mig. Suttit och spelat spel med min lillebror tills nu, klockan är tio. Är man nå trött eller? kanske sovit fyra timmar inatt. Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig framför tvn och vila en stund. Lovat min lillebror att vi ska ut i snön och leka, rå taggad! Inte jag iaf.



Will you tell me once again
how we're gonna be just friends?
If you're for real and not pretend
then I guess you can hang with me

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree



jag kan inte skilja på


lätt att vara efterklok.-

I fredags så började kvällen hemma hos j.stärling. Sen vidare emot oscar nere på stan. Fanny kom sen efter jobbet. Så drog hon och jag ut på bmb. Vet inte hur jag lyckades bli så full, men lyckades jävligt bra.. Hade riktigt roligt vad ja mins ;P haha. Men de var inte lika roligt att vakna upp dagen efter, tur så kom johan och hämta mig, å lät mig åka med hem till Kolbäck. Låg och mosade framför tvn hela dagen med donken & massa chips. Skulle ut på kvällen men ja somnade väl vid nio haha.

Har väl inte hänt så mycket sen dess, vart i vässan sen i söndags. Å nu sitter ja och väntar på att få skuts hem till Kolbäck. Spyr på detta väder, usch för snö&vinter!

Utkast; Nov. 5, 2010

har varit en soft vecka hemma hos mamma, utan jobb, bara slöat. Moster och dom kom på besök igår :) var för länge sen man träffade dom. Sen åkte jag och min lillebror till badet, han är allt för gå han :) .

Idag är de fredag. Sitter hemma hos pappa, ska fixa mig lite sen åka ner och träffa Fanny. Blir förmodligen lite käk på gränden innan hon ska iväg och jobba. Ikväll får man väl se vad som händer, laddad med rosé iaf :) hoppas på lite partyyyyy!


ne nu ska ja fixa klart mig, tjingeling!

RSS 2.0