crazyy

FREDAG.
åkte till jobbet och träffa Helmer, drog ner på stan och åt lite mat sen åkte vi till Jonas. Gav han en kladdkaka, fixa oss, tog ett glas rose och umgicks lite. Vid åtta drog jag och Helmer vidare till Tessan och festa lite med jobbarkompisarna. Drog vidare till bmb och ja skulle hålla mig lagom full men så blev det inte. Helt svart efter krogen + att jag tappad min väska ( med bankkort, pengar och allt.. ) .. Vettefan hur man lyckas, crazy kväll! Tur att man har bra vänner som har koll på en iaf :)

LÖRDAG
Åkte ner på stan och träffa Helmer innan ja börja jobba. Börja halv tolv och kan ju säga att jag inte var pigg. Gick hem till jonas efter jag sluta, kan ju säga att lägenheten hans var helt förstörd efter fredagsfesten. Lyckan var ju att jag blev bjuden på pizza sen somna jag i soffan. Helt jävla död och ångest! Börja väl inte fixa mig fören halv åtta när allt folk ramla in för dörren. Firade jonas och hade det treligt :) Åkte till krogen nykter för första gången på länge. Men minnet sviker ändå där inne, hur fan ja nu lyckades med det. Slutade med efterfest på statshotellet iaf haha.. hade rå kul :)

I söndags låg jag i sängen hela dagen, sjuk och bakis på samma gång. Kunde inte röra mig för då snurra allt. Och idag sitter jag barnvakt, med feber och med en lillebror som har över energi. Hur kul som helst! ska lägga mig och sova nu för snart kommer mamma hem. Kan ju säga att sportlovet kom riktigt bra tajmning, ledig tills på fredag.


godnatt.



Grattis bästa vän Jonas :)


FREDAG

poppar musik medans ja packar och fixar mig :) Ska snart dra till vässan, förbi jobbet och hämta Helmer. Sen harr jag planerat att vi ska dra till jonas och fira han lite snabbt, han fyller ju som sagt år idag :) . Efter det blir det att dra till Tessan på förfest sen krogen. Får se hur det blir och hur mycket man hinner med :)

Imorgon är det jobb halv tolv så gäller att ta de lite lugna idag.
Sen blir det all in å fira jonas :)


Ne nu har jag inte tid med det här längre. Tjingeling!

tja

kom precis hem till mitt kära kolbäck. Varit riktig skön jobbdag. Var över på acc och jobbade, eller rättare sagt "jobba" för satt mest och pratta med Tessi med "i" och löste korsord med jesper medans vi invänta allt folk haha.. Nu blir det sleeptime :) Så man är pigg tills imorrn. Fullplanerad helg, ojojoj.

You left the sweetest taste in my mouth

Sitter hemma hos papi å poppar musik. Ska snart iväg och sola med Stefan, likblek som man är. Länge sen man träffade den pöjken också! Börjar jobba klockan fem, skulle egentligen varit ledig idag men så blev det ej. Nu ska ja pysa iväg, tjingeling :)


And I wonder if I
Ever cross your mind
For me it happens all the time



'


Lite bilder ifrån helgen..


Daniella och Emilia


Jag och Daniella ( fulla och glada )


Emilia och annice


alkoholen börjar ta.


fråga mig inte...


Daniella och ?


? och jag

Jag och Jeff


och där tog mitt minne slut... ungefär.

im living the dream

Kom precis hem. Har jobbat och varit på möte med mammsi. Fick även mitt nya jobbschema för nästa månad. Kan ju säga att mitt liv tar slut efter sportlovet :)) Blir inge Karlstad nästa helg heller, som ja sätt fram emot jävligt mycket. Men i helgen blir de tydligen all in. Jag som sagt att ja inte ska dricka nå mer efter denna helg. Men de är både personalfest och jonas födelsedag. Kommer bli great :) Får bara se till och köra de liiiiiiite lugnare än förra helgen.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och sova, trött.



skön låt.

http://www.youtube.com/watch?v=RwKGnWsvWqw

please excuse me
i dont mean to be rude
but tonight im fuckin you!


If we ever meet again

ledig idag, gav bort min tid till Helmer. Så åkte och klippte mig med mamma. Blev väl sådär, var ju så förbannat slitet så blev kapat en hel del. Blir väl å skaffa håtförlängning snart.

 


iihh

Blev en hemmakväll hos johan igår, med godis & gott . Snackade lite skit och inte fick han min ångest att bli bättre (fast de hade jag inte förväntat mig) haha.. Kollade melodifestivalen och film, var något skönt att bara ta det lugnt :)

Idag har jag jobbat, daniella skjutsa mig till jobbet. Dött på jobbet idag, börjar nog bli rejält sjuk. Mår hur dåligt som helst, vet inte om de är ångesten som fortfarande sitter kvar. Eh fyfan.

Nu ska jag lägga mig och kolla på film.
Imorgon är jag ledig och då ska jag och mamma klippa oss :)



hårt

jävla sliten.. Blev fix oxh förfest hos emilia med henne, elin, annice och daniella. Drog på after worken till klockan åtta. Köpte väl in ett och annat. Hade de riktigt roligt. Gick även förbi silk ett tag, sen drog vi tillbaka till bmb. Fattar inte hur man lyckas, blir nekad i baren på silk för att köpa dricka, inte nog med de blir man utslängd ifrån krogen på bmb för att man är för full. Jävla helvetes kväll!

Dagens ångest, vill inte veta hur mycket pengar jag gjorde av med igår.. fyfan! Minnet sviker något rejält. Tror ja fått en hel del samtal idag som frågat hur full ja var igår. Har ingen aning ens att ja träffat människorna. Jaja, nu ska ja lägga mig och dööö sen försöka ta mig hem till kolbäck.


bara å gilla läget

igår blev det en tripp på stan med fampan. Mycket länge sen man såg henne. Gick och skulle lämna tillbaka fredriks skor, som var köpta för 4 mån sen och gått sönder. Tänkte att de här kommer inte gå, så ja och fanny tänkte "fan vi kör som Anna på solsidan"..Och de gick galant, fick ett par nya :) vi är fan bra ( driver ) . Tror nog vi båda var rätt övertrötta och inte hade någon lust att shoppa, utan vimsade mest runt haha.. Blev iaf några köp. En tröja, bh, toffsar och strumpbyxor.

Tåget var försena idag, 40 jävla minuter, hur lyckas dom jämt? Kom försent till jobbet. Men de gick galant idag iaf, till skillnad från förra gången jag var i disken haha.. Efter jobbet så gick ja och gymma på glada oxen, har lite beslutångest om ja ska börja där eller någon annanstans. Får allt se, nästa vecka ska ett vara köpt iaf! Jag och mamma har nyss suttit och kollat på lite frisyrer. Jag och hon ska klippa oss på måndag, ska bjuda henne :) Får se hur de blir. Lite nervös för kommer säkert få klippa bort en dm. Så jävla slitet är det, och hur kul är det?


Imorgon blir det en tripp på stan med emilia efter jobbet, sen så kööööör vi och höjer glasen. För jag är ledig på lördag, wiho.



lovee

alla hjärtans dag ♥ ´
fick frukost på sängen imorrse. mys!
Åkte iväg och jobbade med mamma, kom hem för en timme sen.
Har fryst sönder där i flera timmar eftersom de bara var 5 grader inomhus.
Bara att hoppa in i en varm dusch och sen äta.
Sen blev det 'alla hjärtansdag fika' :)
Ger lite extra kärlek till min vän Fanny Ahl
som ja saknar enormt mycket.
Och självklart till han, som gör mig så jävla glad idag !! 

Imorgon är det jobb, som vanligt
Efter de är det jobbkurs.
Löning imorgon, så de är nice.
Blir att klippa sig och köpa GYYYYMKORT
som jag längtat!


Ne nu blire mystajm, tjarå :)

 




one more time

jobb,jobb,jobb.. är väl de ända man gör nu förtiden. Fan vilket härligt liv! RAW var på besök på konsärhuset, slutade väl vid halv tolv :) Drog ut med jobbarvännerna och anna. Eller rättare sagt så drog vi och chillade på pitcers. Hade de trevligt må jag säga + att de blev en sleep over hos Helmer.

Idag har vi varit förbi systemet, sen har ja åkt hem och vilat. Nu ska ja börja fixa mig och får se vart kvällen leder någonstans.. Jobbar ju imorgon vid tolv, ja och helmer jobbar själva. Men de ska vi nog allt lyckas med :)

Ne nu har ja inte tid med detta, tjarååååå!


I never believed you, I only wanted to

.

hoy

Igår (söndags) träffade ja Hampe & hans syrra på tågstationen, fick lite sällskap av dom påvägen hem. Skönt att se att någon annan var slitnare än mig, haha hampe! När ja kom hem hade mamma bakat så hade även vårt besök också. Så smackade i mig massa gott. Sen gick ja ner och la mig och sov. Vid tio ringde mamma och väckte mig och fråga om ja ville ha pizza, självklart. Haha jävla fetto man är :)

today
Har varit på leksaksaffären. Fredrik ville ha en legogubbe, och  självklart inte villken som helst utan en speciell legogubbe. De jävliga var ju att påsarna som dom ligger i är blåa. Så mamma och jag satt på leksaksaffären och leta igenom, kände och klämde på alla påsar för att hitta rätt gubbe.. haha, hitta den tillslut :) . Åkte och hämta fredrik på skolan och tror ni han blev glad när han öppna? helt hysterisk glad. Finns då inget bättre än och se någon sådär lycklig hihi :) .

Nu har precis städat mitt rum, tagit en dusch. Och nu ska jag upp och hjälpa mamma med maten.
tingeling!


i cant steal you, no .. like you stole me.

fredagen gick rent åt helvete på jobbet. Tur att ja var berädd på det, får väl skylla på att ja är ny haha (: . Men man lär sig av sinna misstag har ja lärt mig. Tog det lugnt här hemma hela kvällen.

Igår(lördag) var det festjazz på jobbet, fick höra den där musiken från 14-00.30 på kvällen, tror ni man blev trött påt lr? eh fyfan.. Gick galant på jobbet iaf, ja och helmer är fan jävligt bra :) Så vi drog ut för att fira haha, gick till picthers. Vi chilldrack med jobbarkompisarna, sara, nina och tessan. Hade mkt trevligt må ja säga, den lilla tiden vi han med :) . Resten av kvällen kan vi kasta i ån.


It's almost like you had it planned
It's like you smiled and shook my hand and said
"Hey, I'm about to screw you over, big time"

It's how you wanted it to be
It's like you played a joke on me



fuck off!

sömnlös.. sov en timme inatt,
då är de speciellt kul att gå upp
 klockan sju. Sitter och försöker
peppa mig inför jobbet med lite
glad musik, vilket går sådär..
Har ju redan ställt in mig på att
de kommer gå åt helt helvete,
de är ju tacos idag och ja ska ta hand
om salladsbuffen b.la i all stress vilket
ja är sämst på ..känns bra! Ne nu lär
 ja röra mig till tåget, i hopp på att jag
halkar och stukar foten eller något på vägen.. 
Vore ju bra faktiskt. Tjingeling.


a heart that´s made of stone



I will try
I just need a little time
To get your face right out of my mind
To see the world through different eyes

Every time I see you oh I try to hide away
But when we meet it seems I can't let go
Every time you leave the room I feel I'm fading like a flower

 


skönt och jobb på sin lediga dag

var med mamma och hjälpte henne med en flyttstädning. Något trött när ja kom hem, käka och gick och la mig direkt. Somnade sex och vaknade klockan tio, huh? .. hur fan ska man somna inatt nu då? Jaja, blev iaf överlycklig när ja kolla mitt schema idag och märkte att ja inte jobbade kväll imorgon som ja trodde :D .. så jävla skönt! 


Ne nu äre movietime och försöka sova :) godnatt!


It's how you wanted it to be



It's almost like you had it planned
It's like you smiled and shook my hand and said
"Hey, I'm about to screw you over, big time"
And what was I supposed to do?
I was stuck in between you and a hard place
We won't talk about the hard place

It's how you wanted it to be
It's like you played a joke on me


tjänna.

personalfest i söndags, var riktigt great. Började med lagtävling. Var med i lag rosa, tyvär kom vi sist. Vet inte vad de berodde på, kanske för att vi gav varran dåliga tips? haha nemen, tyckte vi alla kämpade bra. Fick god mat och sen drog vi vidare in på dansgolvet, med all dess alkohol. Ja, vissa blev ju fullare än andra om ja säger så :) haha.. Hade en riktig rolig kväll som ja får tacka alla för.

Igår(måndags) sa vi hejdå till Marie som slutade, men inge synd om henne som ska åka till thailand i 4 mån. De är ju inte dumt de inte. Hade även personalmöte, eller aa jag helmer satt på möte, efersom vi ska ta över maries tjänst :)


Lite bilder ifrån personalfesten
( taget av helmer )
mer bilder hoppas ja väl dyker upp snart :)







arna Magnus och Anki, gör? hm..

grapparna.


RSS 2.0