min bästa vän, igenom allt.. härligt skratt, härlig dag, fan vad roligt vi hade den dagen.. något vi måste göra om :)


:)

iförrgår (söndags) åkte jag hem till klas, umgåcks med han och damberg som var bakfulla hela dagen. Låg bara och mosa framför tvn och hade de allmänt bra.

igår gick jag ner på stan tidigt för att fixa massa papper och så innan jag skulle på möte. Gick förbi arbetsförmedlingen först, alltid lika roligt när man får nr 78 när det är nr 22. Tog nästan 2 timmar innan det var min tur, och så tog besöket 2 min. Träffade fanny senare, vi gick och tog en latte på gränden och snackade. Sen gick vi till spicy och höll damberg sällskap medans han åt. Efter trippen på stan tog vi oss till Klas. Tog det lugnt hela dagen och klarre lagade mat åt oss, snäll kille. Mot kvällen kom Damberg hem ifrån jobbet, kollade på filmen seven eller vad den hette, helt ok:). Tror jag och fanny blev riktigt övertrötta innan vi gick och la oss, skrattatck som fan blev det, vissa andra tyckte de inte var lika roligt som oss. 

idag var vi nog alla riktigt trötta, legat framför tvn till klockan tre. Klas lagade vofflor till oss som frukost :) . Sen gick vi ner till för att åka till Sala. Fanny slingade mitt hår blondare och jag har nyss färgat hennes hår. Det blev iaf ljusare för min del, får se hur fannys hår blev snart men tror nog allt de blev bra, det är ju jag som gjort det ;).

imorgon ska ja in på möte klockan 10, så jävla segt. Vet inte vad som händer under dagen men mot kvällen blir det nog nått glas vin och en utgång :) som både jag och fanny är sugna på.


camiltoe


happy face

Har nyss tagit en dusch, ska snart åka och storhandla med mamma innan jag åker hem till västerås. Ikväll blir det fest :) ska köra så det ryker för nu har pengarna kommit in på kontot :)

Imorgon ska ja hem till mamma, blir kräftor & vin och massa trevligheter :) vi ska ha en hemmakväll för oss själva eftersom "karn" i huset åker bort hela helgen. super trevligt!

take it easy

Har chillat ute hos mamma sen i måndags, kan ju erkänna att det börjar bli liiiite långtråkigt. Börjar få lite små spring i benen samtidigt som ja är halvsjuk. Frågan är ju vad som händer imorgon, kanske en utgång, ellä? nja får se hur de blir :) kanske ska ta de lugnt, för de var ju nått år sen man hade en lugn helg utan alkohol alltså.


Nu ska jag slita min lillebror ifrån tvspelet och spöa han i Yatzy eller något annat superkul spel, kanske Guitar Hero ha-ha.



kan inte sova så sitter och lyssnar på lite melissa horn.



När jag ändå är ensam
Ja, vad spelar jag för roll
Så när du säger jag finns om du behöver
Ja då öppnar jag min dörr

Och när jag ser att du ringer
Försöker jag att hålla kvar
Kvar i alla löften som lovats
Men vem är jag ikväll?




Åh jag drömde om en framtid som glömmer
Och jag drömmer om en framtid utan dig

Och fast jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Så kan vänner viska och löften brista om och om igen
Håller du mig kvar i nått jag lämnat
Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen





Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor





duktig tjej

känner mig riktigt duktig idag, har suttit i telefonen och fixat med mycket, sökt jobb och en massa. Nu får mitt sommarlov vara slut och allt chilalnde, börja ta tag i livet. Hämtade min bror vid två tiden. Han är så söt ibland :) stor kärlek till han. Lagade mat till familjen och bakade äppelkaka till efterätt. Nu ska ja lägga mig framför tvn och kolla på Tsatsiki, de är jag värld.

Suget på att åka utomlans är verkligen hårt nu, haha.. Kan tänka mig att anna och tess har det guld där borta, även jonna som är i naapaa. JAG VILL OCKSÅ! Mamma och ja satt och prata om de idag och hon sa att hon hade kollat på billiga resor utomlands. Är det min sena födelsedagspressent jag ska få av henne kanske? äh, de är väl något ja får drömma vidare om. Men hade ja pengar hade jag dragit på en gång, bort här ifrån och ta en semester ifrån allt. Vore inte så dumt :)


grå dag

vilken jävla morgon, har suttit i telefonen sen klockan tio och fixat en massa. Nu ska jag ringa lite till :/ suck! Men är snart klar, då ska jag hämta min kära lillebror som börjat på skolan. Får se vad som händer resten av dagen, mamma slutar inte fören klockan 4 och snart kommer de börja regna. Hemskt tråkig tisdag.

Ne en cigg på det här och komma igång så jag blir klar.


/ helgen

En soft & rolig helg, här får ni den lite kortfattat.


fredags.
Åkte ner på stan mot kvällen, skulle träffa fanny när hon sluta vid tio. Mötte sen upp Klas, macke och dom. Vi följde med de till Bill och bob. Satt oss där och tog det lugnt, var rätt trevligt emellanåt. Efter Bill och bob så gick vi hem till Klas för efterfest, med han, tom, anton och dom. Blev väl inte tyst förrens 5 tiden då alla somna. Var även någon som prata i sömnen och någon som snarka så jag kunde inte somna. Sist ja kollade på klockan var den halv 9. Blev sen väckt halv 10, mindre kul. Fick höra på "hakka hakka hål, hakka hål , hakka hål " under en lång tid. Något drygt. PÅ morgonen kom Damberg och Fanny dit. Vi kollade på film, chillade och åt pizza.

Mot kvällen var det dags för fest igen, rasade in lite folk. 20? killar och 3 tjejer? Som om man var i himmelriket haha. Ja det vart en rolig förfest, som alltid. Sen åkte vi vidare till stan, blev bill och bob vilket inte var någon höjdare. Så jag, thilda och fanny gick till donken för att äta. Va bra länge sen man åt det, så fyfan va gott de var haha. Sen gick vi hem till Klas för efterfest igen. Jag, thilda, fanny, damberg, tom, anton och klas. Om vi hade kuL? haha så jävla stöda personer så de finns inte. Garvade sönder.

något sliten. Åkte hem och sov precis hela dagen till kl. 22.15 vaknade jag. Då är man riktigt trött. Låg däremot uppe halva kvällen eftersom ja inte kunde sova, undra varför?


Nu har jag precis duschat, gick upp imorse för att söka lite jobb. Ska ta och äta lite frukost nu och kolla på the oc. Vid fyra tiden kommer rickard och hämtar mig, ska hem till mamma och ta det lugnt ett tag framöver :) skön-t!


BILDER KOMMER SEN!


skönt med sömn

nu har jag sovit någon timme vilket var så sköönt :) emilia ringde precis och väckte mig. Hon kommer snart och mötere mig så ska vi gå till henne och chilla, bakfyllan är med såklart och lär inte släppa mig på ett bra tag framöver. dryg en, jävligt dryg!



happyface :D


when I'm down can you pick me up, when I'm feeling up side down can you make it stop


stört skön onsdag!

skulle blivit en nykter och lugn kväll igår men de spårade, rätt rejält. Började hemma hos Thilda med Fanny och förfestade för oss själva, vi hade jävligt roligt. Sen gick vi till bill och bob och satt oss och chillade. Träffade på Klas och c/o, sen kom Tom och hans kompisar. Var mycket trevligt fast kom även andra händelser, kunde blivit brååk. Vi höll nästan på att åka ut, men inte då. Satt kvar till skiten stängde, sen rörde vi oss till Klas för att ha efterfest. Fullpackad som man var så ramlade man pladask på backen någon gång, om inte annat så skulle ja och fanny gömma oss i busken ( fråga inte varför ) , vi körde 1 2 3 in ! jag springer rakt in i grenen. Ja börjar skrika AAAJ, och asgarvar. Fanny ba; men du måste ju sikta ( helt seriöst ) . hahah ja de var rätt kul, och nu har jag sår vid ögat så ser helt mongo ut, mer än innan då. Ja vi kom tillslut till Klas, shakade aset och hade jävligt roligt. Sen börja ciggen ta slut så ja ger mig ut i spöregnet för att gå och köpa en cigg klockan 6 på morgonen, och en korv haha. Kommer tbx dyngsur vill ja lova. Efterfesten höll väl igång till 8 på morgonen, iallafall för vissa som orkade hålla sig vakna. Fick samtal av min dröm vid åtta, nu har jag sån lust att åka utomlans. Synd bara att pengarna sätter stop för en, annars hade jag sagt adjö sverige och hej .. ! Måste säga att kvällen var mycket rolig :)
 
ja de var ju skönt att få en timmes sömn iaf. Mindre skönt att gå till stan som världens äckel, men tur så hade ja ju sällskap av grabbarna så ja slapp skämas själv haha. Och vi hann väl inte mer än att komma till stan så börja de spöregna. De räckte tydligen inte med att BARA såg bakis och äcklig ut så blev man dyngsur. Gick och åt på donken ( för mig själv faktiskt haha) men anna kom sen, så gick vi vidare till Vivaldi. Gick runt och fixade en massa på stan, sket fullständigt i hur jag såg ut. Fick även ett samtal av .. ja var väl rätt vilsen i skallen och fan vad den killen garva, han måste trott att ja sjukt störd eller något haha. Jaja, nu är jag hemma hos mig. Nu ska jag lägga mig framför tvn och chilla till The oc, och dröma mig bort till ett annat land någonstans :)


puss för denna onsdag/torsdag!


toppen dag

har umgåtts med min kära bror idag, vart och cyklat och lekt i lekparken, bakat och annat skoj haha. Han är ju världens underbaraste ibland :) . Nu ska jag fixa mig lite sen ta bussen till västerås vid åtta tiden. Ikväll blir det bill och bob med Fanny och Thilda, och förmodligen några fler. Blir nog toppen trevligt :) tjingeling

cutest ever, säger då det :)



så otroligt trött på mitt hår, kanske ska bli brunett igen? .. hm..




ääh.. får se hur ja gör.


-

Every step that you take
Could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take


We like to watch you laughing

vaknade precis, klockan är snart ett? måste varit helt slut eftersom ja inte ens vakna till min väckarklocka. Ska väl ut och gå nu som ja egentligen skulle gjort i morse, sen får vi se vad ja ska hitta på idag.

igår kväll gick jag emilia och daniella hem till henne, tove kom också efter ett tag. Satt och åt lite goda toast som bara emilia kan göra. Satt och snacka ett tag och garvade en jävla massa. Haha, jo om vi inte är störda ibland. Sen drog tove hem så slog vi på en film, vilket sög jävligt mycket så jag och Emilia gick hem. Men fasttnade hemma hos henne ett tag så kom inte hem fören klockan ett. La mig framför tvn och kollade på the oc, låg uppe till halv 4, någongång där efter slockna jag.



visste väl det..

in löv

idag har ja varit på björnön och badat och solat med anna, inte för att de var så mycket sol men det var skönt :) . Satt och prata om allt från himmel och jord även om helgens händelser, kan ju tro att ja blivit kär? om ja har! Kärlek vid första ögonkastet, nä men haha ;). Träffade nyss plutten en snabbis och snart kommer han förbi igen och säger hejdå för iår ( nu undrar ni säkert what? ). Sen ska jag träffa Fanny, blir nog en sväng förbi gränden :) sen får vi se vad som händer. Nu ska ja pysa / dagens gladaste :)






guld helg

fredagskväll så var vi hemma hos jonas, jag, fanny, oscar, sthare. Skulle fira min födelsedag lite i efterskott, så blev bjudna på god mat sen så bjöd vi på efterätt, blev glass, maräng, hallon och chokladsås. Senare så drog ja och fanny vidare till jonas alvarson, sen gick vi vidare till johans bror fredrik. Förfestade där vilket var trevligt, sen drog vi vidare till tabasco och efter det pluto. Hade jävlig roligt på båda ställerna. Efter krogen drog vi på efterfest med ett skönt gäng :)

lördag så åkte ja, jonas, oscar och emelie och badade på framnäs. Må säga att de var väldrigt skönt att bada bort bakfyllan. Efter det åkte vi hem till jonte å bara chillade. Mot kvällen tog vi ett glas vin på balkongen, och ett till och ett till.. jo man hällde väl i sig en del, senare så åkte vi till Å och träffade jonas chef. Var trevligt där sen drog vi vidare. Sen hamnade ja på samma efterfest som i fredags :) gillart!

gick inte upp fören klockan två idag, skönt att bara ligga och vila ut sig. Sen åkte jag med efterfestfolket och åt på max sen drog ja hem och chillade. Mot kvällen kom jonas och hämta mig och bad mig hjälpa han och städa hos han. Vilket ja inte var ett dugg taggad för men vad gör man inte. Har inte hänt mycket idag, nu ska ja försökta dra ut och och röka lite :)



utgång och kvällsdopp

skulle ut och gå igår kväll, men hann knappt utanför dörren fören jag träffa på Anna och Tess som skulle dra på förfest på min gata. De försökte få med mig och efter mycket tjat så lyckas de, vilket anna "övertalaren" brukar vara väldigt bra på. Var bara upp och sätta på sig nå trasor sen iväg. Såg väl inte helt perfekt ut att gå ut med flottigt hår och skitkläder? haha fyfan men orkade inte bry mig. Vi drog iaf ut på skökrogen, var rätt segt till en början men de blev rätt okej. Finns nog en hel del man garvar åt idag.

Efter krogen så drog jag, anna, tess, tessan, sara, wedholm, adam och nå andra grabbar och badade vid piren. Jo men vem går och badar efter krogen i minusgrader undrar ju jag? Jo LIITE full var man ju när man bara flög i. Fast det var rätt skönt i vattnet vad jag tyckte. Efter vi som badade hade badat klart så skulle vi tjejer åka och äta. Hade en liten bil med en cykel och 5 pärs i, hur gick det? hhaha.. Polisen kom så ja och 2 andra tjejer fick hoppa ut, och där gick jag i underkläder och tröja vid blåsbo haha. Aa de var rätt pinsamt. Kom iaf till donken tillslut, och vid 5 tiden kom jag hem.


Idag mår man sådär, håller på att tvätta nu. Senare så ska jag, jonas, oscar och Fanny ska ha lite tårtkalas eftersom de inte blev någon tårta för mig förra helgen. Resten av kvällen får vi se hur den slutar. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och grjeja.


bad day

nyss kommit hem ifrån stan, blev gränden med Fanny ett tag. En tjej som var på väldigt bra humör, synd bara att ja var på mindre bra humör. Trött, arg, hungrig, röksugen.. Då blir det lätt att man tycker livet är meningslöst, vilket ja verkligen gör nu, men ne fyfan för mitt humör just nu! Ska ut och gå en lång promenad och ränsa huvudet lite vilkets behövs när de är någon som psykat sönder det totalt, blivit helt cp. Fan fört!

imorgon är det fredag, de är ju skönt.

It started out with a kiss, How did it end up like this, It was only a kiss, it was only a kiss,

Mindre skönt att gå upp klockan 6 när man inte somnade före klockan halv tre. Åkte hem och fösökte sova men somnade inte fören klockan 9, klockan halv 11 och väcker Fanny mig. Nu har ja precis ätit frukost och sitter här och lyssnar på The killers, fråga mig inte varför? hm. Ne nu ska jag ta och börja fixa mig sen ta mig ner på stan, ska till arbetsförmedlingen. Vid 5 tiden ska jag träffa Fanny, blir förmodligen gränden för fika.


Tjingeling

/

said you never had a chance
took a ride on a suicide romance
could have sworn there was siómeone at home

to facilitate the great unknown
but girl, I'm not going to meet you anywhere
dont know where I'm going yet, but I'm sure to get there

take everyone home
I have two girls on the phone
OK?
it's not easy tonight

She’s in.
Over my head, and it’s not easy
it’s not easy tonight
__
but
You were wrong
You were right
You are gone
Tonight
You wore hearts for me
You were sharp
Sharp as knives
You were wrong
You were right
but
know youre gone
gone tonight

..


onsdag

har varit ute och gått i 1 och en halv timme idag, känner mig så duktig :) Har suttit och pratat resten av kvällen med mamma medas jag försökt att hålla mig borta ifrån rökningen. Men de gick ju inge bra, skoja! Ja klarade mig galant kan maan säga, kan erkänna att de var jävligt nära nejnej, inga cigg än! Nu ska ja slå på en film och försöka sova. Ska upp tidigt imorgon och åka in till vässan vid 6 tiden, minddre roligt.


min nya bike

har hjälpt mamma och flyttstädat hela dagen, så nu är ja helt slut i kroppen. Var över till grannen och fika ett tag och fick en cykel av dom i födelsedagspresent. Det är en rosa kronan, hur cool som helst :) Nu sitter ja hemma i huset och funderar på vad ja ska laga för mat, kanske starta grillen och steka lite? nja får se. Har överslag energi, springer runt i huset och kan inte sitta still. Är det pga aatt jag har slutat röka ooch att röksuget börjar komma? haha.. ja vem vet.  ne, nu kurrar magen, så rör mig in i köket. hejdå

 


flytt

sitter hemma hos mamma, har hjälpt henne med att flytta kartonger ifrån gamla lägenheten. Något man är bra på är väl så är det väl att packa efter att ha flyttat 14 gånger i sitt liv nu. Nu bor mamma inne i Kolbäck vilket är mycket skönare, men de suger ändå. Men snart är det väl dags att flytta hemifrån hoppas ja på, väntar bara på jobb sen ska ja skaffa mig ett eget place :) fan vad ja längtar.

Nu ska jag gå en promenad med mp3 runt i kolbäck, hejsvejs!


ska ja skratta eller gråta? hahaha



dags att ta tag i livet

Ígår kväll kom fanny hem till mig efter sitt jobb, det hade gått galant för henne. Är glad för hennes skull att hon fått ett jobb, inte lika snällt av henne att lämna mig själv i arbetslösheten. För nu känns det verkligen som att man inte har något liv. Imorrse så drog hon iväg till jobbet, och ja gick ut och gick för nu jävlas ska ja ner i vikt.

Fimpade min sista cigg i söndags och har inte rökt sen dess, visst fan är jag bra :) Har även sökt jobb, så nu håller vi tummarna. Ska snart iväg till mamma och hjälpa henne lite, men först till stan för att fixa en del grejer.  

dags för mig att ta tag i livet vilket ja försöker, 
har bärjat slutat röka, har sökt jobb, ska söka ännu mer jobb, börjat gå ut och gå varje dag, ska sluta äta massa godis&fett hela tiden, bli av med (dig) vilket ja blivit.


en bra början, och är mycket gladare. Nu ska ja pysa iväg, Ha det gött :)  


-

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig


hej där

här har det varit jävligt dött, lika död som ja har varit under de senaste två veckorna.
förra veckan firade vi min bästa Fanny som fyllde 20 feta år. Körde väl som fan haha, men de var fanome kul.

i helgen var det min tur att bli firad, körde en onsdag, fredag och lördag. Och tro mig det räckte, tror ja aldrig varit så död som jag var igår. Onsdags var vi hemma hos alex och chilldrack sen drog vi ut till bil och bob sen blev det tabasco. Men vart inte så långvarigt så vi drog hem till alex igen på efterfest. Helt okej kväll, med för mycket dricka.

I fredags började vi också hemma hos Alex, chillade med samma sköna grabbar. Sen drog vi till bmb, blev väl mest nersupt efter tolvslaget. Senare drog vi till bil och bob och efter det skulle vi dra hem till alex på efterfest. Men vart jag tog vägen vet ja inte riktigt, någon brud som drog in mig i en taxi så hamnade på en annan efterfest med människor ja inte hade någon aning om vilka det var. Men visst var de väl skönt folk, men vid 5 tiden kunde ja äntligen dra. Drog hem till alex där de fortfarande var i gång. Garvade sönder där sen deckade jag i sängen.

Inte lika kul att vakna dagen efeter, visste knappt vart ja var haha. Jag och fanny åkte hem till mig och chillade sen kom jonas och hämta oss emot kvällen. Vi drog till någon Markus på förfest. Rätt okej där, festade vidare på win&beer krogen. Inte direkt höjdarkrogen men de funka. Festandet slutade på samma ställe som förfesten. Packad var man, vattenkrig, dans, sjuka saker och ja de var väl stört där. Vaknade av att micke ramlade ner ifrån sängen, oscar låg och snarka, pontus tog upp hela sängen. Alla andra låg på golvet i vardagsrummet, tjejen satt upp och sov i soffan, en annan låg upp och ner och sov i soffan. haha snacka om riktig efterfest.

Jag spenderade min dag på soffan hela söndagen, har aldrig mått så dåligt. Mot kvällen kom anna och hennes mamma och hämta mig. Åkte hem till henne och kikade på film med dom och hennes syster. Walander som vanligt, men den var bra och de var trevligt.



Nu ska ja ta och fixa mig och åka ner på stan för att träffa Fanny. Vi fimpade våran sista cigg igår, se hur det här går? haha.. Ja nu måste ja rappa på, klockan tickar för fort.


Tjingeling


RSS 2.0