heeeey babeee!

ÄNTLIGEN FREDAG! som jag längtat.. soft dag i skolan, har skrivit klart mitt arbete på 30 min, undrar varför man inte varit så flitig tidigare så hade man aldrig haft kvar så mkt att göra. Nu har ja bara ett stort arbete kvar som ja får lägga ner tid på imorgon för nu ska jag på partyyyy med min stnutta.

Så nu ska vi fixa oss och taggaaa, party nere på taket i stan, wohooo!



torsdag

igår kväll gick jag hem till Daniella på lite förfest med hennes klass, el och de är ju bara killar i hennes klass så vi kom och joina lite. Var riktigt trevligt och hade fan kul. Inte minst killen som skulle hoppa ifrån balkongen och blev lite smått sur haha.. Senare fick ja skjuts ner på stan, träffade en vän sen gick jag till Alex en stund. Började smälla till direkt, allt kom på en gång och ja blev så full så kunde knappt gå. Slutade med att jag tog en taxi hem vid halv 4.

inte lika roligt att gå upp imorse, kom knappt upp alls. Vaknade klockan 8 och min buss går 8,10 något stressad. Viktig dag i skolan, skulle ha aktivitetsdag med ettorna på Lövudden. Skönt att komma bakis och tror man såg det rätt så tydligt. Men mådde lite bättre efter ett tag, och efter skolan gick ja och träffa emilia och robin. Sen var det bara hem och plugga. Mot kvällen kom emilia till mig så gick vi ut och gick ett tag. Sen hem till mig igen och kolla på film. Kom precis till henne och nu ligger vi och kollar på en annan film, vet inte vad den heter men han är snygg i filmen ;) men ja har inte tid och kolla för nu måste jag plugga vidare.


imorgon är det fredag, börjar dagen med att träna på utklädnadshowen sen blir det plugga plugga plugga som faaan. Undar om jag ens kommer hinna med allting :( helvete också.


har inte tid mer nu herråp.

 

We like to watch you laughing

igår blev det ingen skola för mig, utan Sar0ah och c/o kom och hämtade mig för att åka till stockholm. Skulle dit och hjälpa dom med att hitta studentkläning, som gick galant tillslut. Träffade på världens psyktant som gick på stan och skrek typ "jävla snorungar, snattar ni? , jävla idioter allihoppa,..fitta osv." och svärde hur mycket som helst haha.. ja börja typ garva men hon höll ju på att gå fram till oss så blev livrädd.

blev kvar där i stockholm över kvällen och imorrse skulle ja ta tåget hem. Stressade igenom tunnelbanorna, så glad att ja inte bor i stockholm för skulle aldrig orka den stressen som ALLA har. Hittade till mitt tåg tillslut och sov nog hela resan. I skolan somnade jag också under filmen i en timme, så nu är jag utvilad. Efter skolan så tränade vi på utklädnadshowen sen fick ja också reda på att jag fick VG på mitt svenska nationella :) glad jag blev.

nu har ja precis duschat och stoppat något i magen för första gången idag. Har några pluggtimmar framför mig innan ja ska hem till Daniella där hon har lite småfest, om ja nu orkar ta mig dit. Idag är jag riktigt glad, man kan ju undra varför?

allt för mig nu, tjingeling!

hej där

igår kväll kom jonas och hämta mig, åkte hem till han så bjöd han på god mat, blev även chips och dip till efterätt.. Satt och prata och kollade på tv hela kvällen. Kom väl hem vid ett tiden ungefär, skulle försöka sova men inte gick det inte. Kan inte sova utan ljud och min dator har ju pajjat halvt, så somnade väl inte fören tre tiden.

försov mig imorse, vaknade av att anna ringde och väckte mig och bad mig gå upp. Skolan var väl rätt nice, spelade fotboll på lektionen, skön jävla vurpa jag gjorde, gled på golvet så nu har ja lagom ont på sidan av låret. Efter fotboll i en timme så tränade vi på utklädnadshowen. Sen träffade jag daniella på stan, kom precis hem till henne nu. Är något trött för tror inte jag rört mig så här mycket på hur länge som helst. Var 3 år sen jag tränade hahaha.. Nä nu ska jag lägga mig och vila lite medans daniella ska plugga.
.
.
imorgon kanske det blir stockholm :) får se hur det blir.

härlig helg

fredag.
började med middag hemma hos familjen thornberg, mycket trevligt. Sen åka jag och Emilia vidare till henne där Robin hade förelsedagsförfest. Var rätt nice där, spelade en hel del spel och mycket killsnack ;) hhaa. Vid tio tiden drog jag ner på stan, hem till nästa födelsedags pöjk Nilsson. Anna hängde också med mig dit :) efter en hel del dricka och mycket skoj så drog vi till Silk. Hade en riktigt rolig kväll må jag säga. Efter krogen blev det käk sen raka vägen hem.

lördag.
har varit bakis hemma hos emilia hela dagen, degat med henne och robin. Mot kvällen så drog jag till Jonas på förfest. Mycket roligt där sen drog jag till bmb och mötte Abras och gänget. Hade roligt till en början men är det inte nån som startar kaos så är det väl jag. Har inte direkt lust att berätta, men ber om ursäkt för att de blev som de blev igår och får väl hoppas att allt är löst.  "jag gör inga misstag, jag visar bara vad man inte ska göra" passar ju mycket bra in denna kväll.


pratade nyss med fanny, saknar våra söndagar där vi sitter på gränden och snackar igenom helgen. Skulle verkligen behöva det nu efter ALLT som hänt och inte hänt. Men fick bli över telefon ist, vilket sög. Behöver verkligen min bästa vän nu, saknar henne!

nu ska jag lägga mig framför tvn och kolla på film.
får se om man ska träffa en prick senare.


här har det inte hänt mycket..

Här har det varit dött på mycket länge, men har inte haft tid att skriva.

Just nu sitter jag i Oslo, Fanny drog precis till jobbet och jag ska göra mig i ordning för att gå och söka jobb. Vet inte riktigt hur detta ska gå eftersom jag suger på Norska och fattar inte ett skit av vad de säger typ haha .. Men men, får hoppas de går bra.

Skulle egentligen åkt hem igår med kvälls bussen men den var fullpackad så blev kvar här en natt till, var minst en som blev glad över detta ( fanny ) hhihi.. Ikväll tar jag bussen hem däremot, inte direkt för att jag orkar åka hem till verkligheten men har ju ett liv där hemma att sköta om också.

Har varit helt borta när man varit här haha.. Inte koll på tider, dagar eller något alls, helt vimsig. Men de kanske blir så när man börjat dricka tidigt på dagen till minst 6 på morgonen tre dagar i sträck? Har tagit hårt på kroppen vill jag lova, igår var jag riktigt sliten, ont i hela kroppen så kunde knappt ligga ner, sitta eller röra mig över huvud taget. Idag mår jag bättre och kan röra mig hur jag vill :) men min mage är nog helt förstörd. Ska bli rätt skönt att åka hem lite men ja vill inte lämna min bästa vän, nepp.

Men om 3 veckor är jag nog tillbacks hit igen :) då jävlar ska vi leva du och jag fanny!


Har så mycket att berätta om dessa dagar för de har varit ganska crazy, men det får vänta tills senare för nu ska jag ta en dusch och sen piffa upp mig lite. Tjingeling!




Hejdå Västerås :)

Har nog världens sötaste mamma, och oroligaste också. Hennes kille ringde nu och sa att hon var orolig att jag inte kommer att åka hem ifrån Norge efter helgen. Att jag kommer stanna kvar där och strunta i studenten. Har nyss pratat med henne i nästan mer än 1 timme om allt möjligt. Kan nog inte ha bättre mamma, och jag saknar henne!

kom aldrig igång med plugget och tror ja dissar det och kollar på oth ist sen blir det att sova. Imorgon kommer fannys mamma, mormor och lillebror och hämtar mig efter sju någon gång. Ska bli så skönt att komma här ifrån!

Så hejdå Västerås, Hej Lysekil och sen Hej NORGE!

:)



finns i tankarna och förvirrar, bort. 


its keeps getting better

igår kväll gick jag hem till emilia, blev lite film mys och massa snack. Satt nog och skratta oss igenom hela kvällen så fick träningsverk i käkarna haha.. Så skönt att man kan va så glad för ingenting ibland :). Gick väl hem vid ett tiden på kvällen, slocknade direkt när ja la mig i sängen.

skolan idag var helt ok. När vi slutat så tränade vi på utklädnadshowen, snart klara. Sen gick ja ner på stan, träffade på Madde backlund där, var länge sen man träffade den tjejen. Satt och pratade ett bra tag om allt möjligt sen gick vi och sola. Har inte solat på länge så det var skönt, sen tog jag mig en promenad hem.

Har precis pratat lite med Fanny i telefonen, nu ska jag börja packa till imorgon, sen blir det plugga resten av kvällen. Och jag är helt röd i ansikten efter solningen, så jävla bränd haha. Roligt att se ut som en tomat när man ska åka till Lysekil imorgon, snyggt.

1 månad kvar till studenten nudå, fan vad tiden går fort!



lördag

 
sandra och jag

Dennis, martin, erkk, ökk.


Martin och ja, kanin!

Mikkke, henke.


de löser sig, de gör det alltid.

ja lördagen började på Vega hemma hos Larsson med några herliga grabbar & tjejer. Satt och spela spel och lathade lite. Körde bland annat pyramiden med 2 kort lekar, ja satt med halva kortleken i handen vilket ingen kom på fören i slutet av spelet ;) , då ja fick 50 klunkar av Martin, ej schysst men de kanske jag var värd haha. Måste säga att jag hade jävligt roligt, tycker lite mer synd om Thilda som missade halva kvällen och krogen. Vi drog ut på bmb, kom in den riktiga vägen denna helg haha. Var rätt så nice där, eller en toppen kväll. Blev lite spårat för min del denna helg igen, men kvällen var lyckad.

Igår låg jag bakis i min säng hela dagen, sen kom pappa och skjutsade mig till Daniella mot kvällen. Satt där hemma och åt chips, somnade, spelade sjuan sen kolla vi på film. Riktig bakisdag och de var så skönt. Blev en sleep over där också :)

Idag blev jag hemma, jag mår verkligen skit. Min kropp är helt död, kan knappt röra mig. Huvudverk så de bara skriker om det, är helt förstörd. Hoppas verkligen ja mår bättre tills på onsdag.

sitter och pluggar klart alla mina arbeten till skolan, eller försöker iaf. Men ja är så duktig för är redan klar med 3 stycken, nu återstår bara 2 stycken till och ett projektarbete.. men ja ska orka!

2 dagar kvar tills ja åker till lysekil med familjen Ahl. Träffa min älskade, saknade, bästaste vän FANNY AHL! Blir där i några dagar innan vi åker vidare till Norge, där det  blir party för hela slanten. Fira nationaldagen där bland annat, och med världens skönaste person däremot. Kan ju inte bli bättre :D


ånger

igår kväll gick jag hem till michaela, satt och umgicks med henne, hennes familj och sebbe. Pratade en hel del och smådrack. Vid halv 12 kom Anna och hämtade mig sen gick vi ut på krogen, blev silk där jag inte varit på jävligt länge. Sög rätt hårt där, knappt nå folk och mest småskitar. Men ja och anna lyckades allt ha roligt ändå. Efter korgen så fick ja skjuts hem, deckade typ direkt och hoppades att aldrig vakna igen.

men de gjorde jag, och jag vaknade med världens baksmälla, ånger och ville bara gå och gräva ner mig. Säger så här att " min berusade tvilling gör alltid saker som jag senare får skulden för" . Ringde och pratade ut med Fanny om allt, saknar henne massvis men bara 4 dagar kvar.  Pappa kom och hämtade mig och skjutsade mig till michaela vid ett tiden, var där ett tag och tog det lungt. Nu sitter jag hemma hos Daniella, har precis ätit lite mat nu står hon och diskar och ja sitter här med min bakfyllan och ångern som fortfarande håller sig kvar. Fan fan fan fan fan .
.
.
Får se vad som händer ikväll, kanske följer med daniella på hennes "shottävling", vilket kommer gå åt helvete för henne haha.. Annars så får man se, skulle bara vilja ligga hemma och dö men ändå inte.

godmorgon

somnade vid 5-6 tiden igår kanske, inte mycket sömn man fick inatt.. Har suttut och pratat lite med min pärla i Norge, saknar henne redan. Men får hålla ut i en vecka sen ses vi i Lysekil :) . Nu ska jag gå iväg till Emilia och fixa mig lite, sen blir det en heldag i Stockholm.


..krogen sätter sina spår
tror nog de här är ifrån i lördags.
fråga mig inte vad ja gjort? aj aj aj.



fan.

kul att man kan sova.. kan ju undra varför? får inge luft här inne för all ångest..
inte har det hänt så mycket idag inte, skolan, stan, hem och vände, ner på stan igen och träffa Thilda. Vi tog en fika på gränden innan vi åkte och kolla på fotboll, eller vi skulle iaf kolla på Martin och Abras.. Efter matchen så åkte vi iaf till donken och fettade i oss mat innan de skjutsade hem mig. 

Nu har ja försökt plugga lite, men ja ger upp. Eller ja skiter totalt i provet, för nu är jag arg, irriterad och nä fyfan nu går ja och tar en cigg innan darton åker in i väggen.

HEJDÅÅÅ!



´borta bra men hemma bäst

hemma nu för första gången på hm.. en vecka. Skönt att få sova i sin egna säng inatt, speciellt efter igår när fanny aldrig kunde ligga stil och slog i saker och lät som en dåre haha .. Nu ska ta och kolla på oth innan jag ska dräncka mig i plugget hela kvällen/natten. Men imorgon är det sovmorgon och slutar även tidigt, skönt skönt skönt.

imorgon kanskee jag och emilia ska dricka och nog en utgång, men får se hur det blir :) mina pengar rök ju som sagt på helgen & min feta mobilräkning, suger hårt!

hey

igår tog jag "ledigt" ifrån skolan för att umgås med fanny i Sala lite, vi bara chillade och pratade igenom helgen hela dagen. Senare mot kvällen gick vi hem till hennes mormor och åt lite mat och så. Sen tog vi oss hem och kollade på film, chillade och snackade vidare.

Imorse åkte vi tillbaka till västerås, de släppe av mig vid skolan medans fanny åkte vidare till stationen för att åka hem till Norge. Jag och Fanny är lite roliga eftersom vi aldrig säger "hejdå" och kramar varande och sådär.. utan vi säger bara " vi syns snart" . Tror att vi båda försöker slippa den jobbiga biten med tårar. Men vi syns ju faktiskt om 1 vecka då jag ska åka till  Lysekil med hon och hennes familj, sen vidare till Norge för att fira deras nationaldag :) något jag ser fram emot.

Efter skolan gick ja till Emilias jobb och snacka lite skit, sen drog vi och åt på donken. Nu sitter ja hemma hos henne och  väntar på att hon ska sluta, sen ska jag nog hem och plugga som en dååre. Har för mycket inlämningar och sånt ja ligger efter i som ska in. Fyfan vad jag är trött på skiten, men nu är det bara en månad kvar :) SKÖÖNT!


helgen

här har det varit dött ett tag, har då inte haft nå tid.
lite om helgen.

FREDAGS.
vid 8-9 tiden tog jag och fanny bussen till uppsala, var med oscar och hans lumpen kompisar även några tjejkompisar till dom. Började dricka direkt och skulle köpa ut ifrån systemet i uppsala. Men sen fick vi reda på att det var stängt, men det hindra inte mig och fanny. Utan hon och jag bestämde oss för att lifta till ett annat system, men på vägen så frågade vi om systemet var öppet och alla sa nej men här får ni dricka ;) fick tag på en hel del mår ja säga. Senare träffa vi på Uppsala Adam, satt oss vid han och hans vänner. Var riktigt jävla sköna och störda killar som vi spendera den mesta tiden med. Som sagt drickan tog riktigt hårt efter ett tag och jag och fanny bestämde oss för att åka hem eftersom hon var tusen gånger fullare än mig. Jag och fanny gick och satt oss på parkeringen för att vänta på vår skjuts eller aa, Fanny låg mest halvdeckad i mitt knä haha .. Så kom de poliser och började snacka med oss, trodde däremot de skulle ta in fanny i fyllesällen men nedå,. de garvade mest åt oss båda eftersom vi var tokpackade haha.

när vi väl kom hem så gick vi och la oss i en timme, sen vakna vi och tog en återställare. Började fixa oss sen kom även emilia innan vi drog vidare till Jonas alvarsson på förfest/fest. Var där och röjde ett tag innan vi gick vidare till bmb. Kvällen var jäävligt lyckad, men inte så konstigt när man har världens bästa Fanny vid ens sida, vi har ALLTID så jävla roligt.


LÖRDAG
vaknade upp med världens jävla baksmälla, trodde då aldrig att ja skulle bli levande igen. Vid 1 tiden gick vi till johan och skulle hjälpa han städa men jag låg mest i soffan och döa, kunde knappt röra mig. Efter det gick vi till spicy och åt, där vi även träffa Oscar och hans kompis. Satt där och pratade om vad fan som hände på valborg haha. Sen gick vi hem till Fanny för att göra oss iordning för ännu en kväll. Jag och hin drog till Martin på stan där Abras, Henrik och Micke var. Var en riktigt nice förfest innan vi drog till bmb igen. Kvällen där var också jävligt rolig, med en hel del dricka och de blev lite väl spårat ..

SÖNDAG
Både jag och fanny vaknade med ångest båda två, men vad fan man lever väl bara en gång haha.. nä fyfan. Senare när jag och fanny hittat kraften så gick vi och thilda till gränden och åt, grabbarna från gårdagen kom även dit. Senare på kvällen kom Fannys mormor och hämtade oss så åkte vi till hennes mamma i Sala och bara chillade framför film med chips och dipp.



älskar bilder



jag fanny och någon skön brud

jag och adam



v-ås och jag


RSS 2.0