memories


sthlm

i söndags kväll åkte jag till stockholm, hälsade på världens snällaste. Tog det bara lugnt för det mesta, vilket var skönt eftersom ja bara ville komma hemifrån, ifrån västerås i huvudtaget.

åkte hem imorse med 06.07 tåget, var något trött efter ha sovit 2 timmar inatt.. åkte hem och sov typ 20 min innan jag åkte till skolan. Och vad får man reda på när man kommer dit, jo att man inte börjar fören 12, så härligt. Jag och anna gick ner till stan och åt på vivaldi. Sen var de redovisningar på sista lektionen vilket var helt ok.

nu ska jag sova lite, innan ja sätter igång och ska städa här hemma. Kanske blir att träffa oscar senare, som kommit hem från lumpen nu :)




-

gårkvällen blev det en utgång med anna, blev silk. Var helt okej där, inte världens drag men de var nice. Efter krogen gick vi mot donken, sen hem och sov. 

kom nästan precis hem, har varit och hälsat på emilia på jobber och snackat massa skit. Nu ska jag lägga mig och kolla på oth och bara dö. Helt okej helg, händelserik mår jag säga.


men ja gillartt

igår efter skolan blev det en tripp på stan med Daniella, blev inte direkt nå shopping men de var trevlig ändå. Avlutade trippen med att käka lite på donken, som ja nu gjort 3 gånger den här veckan, vilket fetto man är haha. Åkte hem och tog de lugnt, sen kom anna och hämta mig. Vi dunkade Acua och köpte lite godis innan vi drog hem till henne. Mot kvällen börja vi, hennes syster och henens kompis dricka lite. Sen körde Anna mig till Jonas, där de blev lite förfest. Drog vid 1 tiden till stan, satt oss på någon pub och roade oss. Efter krogen drog vi till donken, satt mig där och prata lite skit innan jag tog taxi hem med grannen, skönt att åka snålschysst maha.

var inte så pigg i morse direkt, skönt att blir väckt klockan 8? nej verkligen inte..  Anna kom och hämtade mig för en liten stund sen, nu står hon i duschen och ja sitter här på toastolen och sköter musiken.

vi ska väl ta och vila en stund, sen får man se vart kvällen leder än.


todelo.


skönt med fredag

sitter i skolan, har varit här redan vid halv 9 och börjar inte fören halv 11.. frågan är ju vad fan jag gör här nu? Men blev en sleep over hemma hos daniella igår, så åkte med henne imorse och tänkte att ja då kan sitta och plugga klart mitt arbete, men nu är jag ju klar. Så försöker fördriva tiden genom att kolla runt lite, bland annat bloggar. Läste nyss Fannys och hon fick mig att börja garva. Du har så rätt och du är så härlig, saknar att du och dina stöda kommentarer och humor får mig att må bra när allting skiter sig. Men nu är det bara EN VECKA kvar tills jag får träffa min funnyhunipaj :) . Om jag nu överlever tills dess vill säga, lite kul att man blir hotad och att ALLA lägger sig i för att man skrivit med en person på msn.. men de är ju värsta grejen tydligen. äh orka lägga ner tid!

efter skolan blir det nog en tripp på stan, sen får vi se vad som händer ikväll. Kanske en trött utgång, men den kan nog bli rätt händelsefull kan ja tänka mig.


oj!

vad mycket besökare ja fått nu, kan ju undra vad de beror på? haha ;) Kan ju inte vara mer än att snoka och se vad som hänt. Men ne, tyvär måste jag göra er besvikna för jag orkar inte lägga ner energi på en sån skitgrej.. trött påt! 

Kom precis hem från stan, började nio och slutade vid tolv i skolan. Skönt mår jag säga, så jag och anna gick ner på stan och åt, självklart blev det Vivaldi :). När vi var mätta&belåtna så gick vi tillbaka till skolan, tjaffs direkt i vår dampklassen. Fan vad alla dampar hela tiden, herregud ta de lungt någon gång.

Jaja, nu ska jag vila lite sen plugga. Ikväll drar jag nog hem till Daniella och myser.



camillahellstrom

så kan de gå

 
efter en lång prommis och mycket prat om allt från himmel&jord tog vi bussen hem till Anna. Anna och pappa Janne ställde sig och laga hemabakad pizza, vilket de njöt mycket av medans jag åt goda toast :) de var nog allt lite avis på de tror jag. Nu sitter vi vid varsin dator och nördar, jag håller på att somna snart. Men nu ska vi lyssna på ljudbok till svenskan, tur för anna som har en dyclexi vän som får allt på cd så man slipper läsa i boken ;) Nä nu ska vi sätta igång, sen blir det väl lite movietime innan vi ska sova :)

allt för mig, hejsvejs!





och duturuturu..

blev en kort dag i skolan, har väl inte gjort nå mer än att ha hjärt och lungräddning. Var ju inte helt fel att få hångla med MiniAnne haha.. Efter skolan åkte jag och anna hem till mig, har tagit det lugnt, kollat på smala sussi. Satt och asgarva för att den är så jävla rutten haha. Nu ska vi snart ut och gå en sväng, kan ju behövas efter de här dramat.

och dutrurturu.. något som anna alltid påpekar
att ja säger när ja ska berätta något.





komma i form

har bestämt mig att från och med NU ska jag börja gå ut och gå minst 2 ggr i veckan och börja äta nyttigt. Inge mer godis, chips och onyttigheter, ett undantag är alkoholen. Måste ju komma i form nu innan sommaren, ska försöka få med mig min syster eller daniella också så man har någon och peppa med. Ska också försöka flirta till mig ett gymkort av pappsen, men det får ja nog drömma vidare om haha.


Har försökt plugga lite nu men de gick inge bra så gav upp,
ska lägga mig och kollar på oth ist, mycket skönare.
men kommer förmodligen somna direkt, är en trööttt-ttt tjej!


.


skön dag.

sitter i skolan på sista lektionen, blir inte så mkt gjort på denna lektion, ja gör som alla andra å sitter vid facebook medans de andra springer runt i klassrummet och gör aa, ingenting. Historia provet gick väl sådär, hoppas man får G iaf haha. Anna och jag åt på vivaldi idag, som vanligt. Men blev nå billigare för mig och mycket nytigare, menar självklart donken.

Blir galen på anna, vi är lika envisa båda två. Slutar med att vi gick åt varsit håll idag för vi ville till olika ställen, men vem vinner då? jo alltid anna så de slutar med att ja gick till henne.. Börjar fan asg varje gång hahha.

nä nu orkar ja inte sitta här mer, tobbe har precis tagit av sig skona så de luktar skunk, och nu kommer martin och revve in i klassrummet och sjunger, inte direkt det bästa för öronen. Så härlig klass man har, jomenvisst. Nu tänkte ja gå och jävlas lite med Anna som låssas sitta och jobba, tjingeling!

måndag

Inte speciellt händelserik dag, har varit i skolan, sen åkte jag hem och sov. Mot kvällen kom Anna och hämta mig och så åkte vi och sola, var allt för länge sen man gjorde det. Nu sitter jag hemma hos henne, vi har precis pluggat lite historia inför provet imorgon, gick väl hyffsat även fast båda vi är övertrötta haha. Blir en sleep over här. Men nu ska ja gå och borsta tänderna sen sova, eftersom anna fått för sig att hon ska upp och gå imorgon bitti, vilket ja inte tror att hon kommer orka. Men vi får se (;

nattii


Heartless


åså var helgen slut, igen.

Och vad har hänt med mitt humör? kan ju säga att de är som en bergochdalbana, går upp och ner hela tiden. Passa er säger jag! Nu sitter jag och pluggar om Jean Piagets utvecklingsteroi, låter kul va? ne precis, bra går det inte heller eftersom jag inte fattar frågorna haha, duktig man är.

å imorrn är det måndag IGEN, finns nog ingen som är mer skoltrött än mig tror jag, trött på skiten, trött tjej. Och vad hände med våren? nu är ju vintern här igen, suck! Ja som planerat att börja gå ut och gå i veckan, så kommer snön och förstör.

nä nu ska jag ut och ta en cigg och prata lite skit,
sen upp och plugga igen, tjingeling / c.H














bjuder ändå på lite solsken, kan ju behövas här.


sometimes, all you need is ONE

At this moment, there are sixbillion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand, six hundred seventy one people in the world.
Some are running scared.
Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day.
Others are just now facing the truth.
Some are evil men, at war with good.
And some are good, struggling with evil.

Six billion people in the world,
six billion souls,
and sometimes..

all you need is ONE.


HEJDÅ

så trött på det här, hejdå.


lugn lördagkväll?

nykter på en lördag? inte ofta det händer.. De blev en chillkväll hemma hos emilia och hennes kusin, åt lite god mat & kolla på film. Hittade även hennes "vänbok" från lågstadiet där vi hade skrivit. Camilla tycker om att: spela fotboll.. frågan är ju; har jag någonsin spelat fotboll på den tiden? haha nej! Nämen as kul och läsa faktiskt. Måste ju däremot mobba emilia som skrivit om hennes husdjur, ödlorna hahaha. Du är så MOBBAD Emilia!

nu ska ja lägga mig och kolla på oth och mysa i min ensamhet .


I've heard you play before but tonight we goin harder

.

sthlm

i torsdags tog jag tåget till stockholm och hälsa på t. Vi tog en chillkväll med mat, godis och annat :) . I fredags tog vi en tripp på stan, åt lite god mat och så. Blev inge shopping för mig tyvär, men det kommer väl fler chanser. Efter ett tag åkte vi tillback hem till han och chilla. Mins att ja sa att ja ville flytta till sthlm när ja kom, men nej. Orka med alla stressade personer och allt, så jävla vilsen man är där haha. Sen var de dags att åka hem, fan va tiden gick fort. Tog tåget vid 7 tiden, sen skynda jag mig hem duscha sen drog jag till Emilia och börja dricka. Blev en trött utgång i västerås. Fråga mig inte varför jag inte stanna i sthlm? dumt gjort haha. Fick skjuts hem av Anni efter krogen, söt tjej :)

nu ska jag bara mysa med god mat, godis, och min baksmälla. fy farao!
vill bara tillbacka


inget liv när man har skola, urkk.

hemma en snabbis på lunchen och käkar. Ska till skolan alldeles strax igen, sen blir det en Vivaldi med Anna. Har varit en ganska skön dag i skolan, suttit och lyssnat på en som var blind om hans liv. Måste säga att han var jävligt rolig när han berätta haha.. "Amen hon SÅG rätt kort ut, måste vart en thailändare" haha. Nä nu tjatar Anna på mig att ja ska komma ner till skolan, hon måste verkligen sakna mig ;) todelo.

Skulle egentligen åkt till stochholm och hälsa på min vän senare, men det blir en plugg kväll istället :(, alltid är det nått. Måste göra klart alla arbeten, prov imorgon och redovisning. Jiipppie vad jag älskart, nä fyfan vad ja är katatastrof i skolan, skärp till dig nu camilla!



saknar dig O-B, skönt att vi fått kontakt igen.
Behöver dig verkligen, kom hem igen.







its killing me slowly

trött tjej imorse, seg dag i skolan, sämst humör.. vad har hänt med mig? ja som aldrig brukar ha problem med att hålla humöret uppe, vad de än gäller.. Nä kanske ska sätta igång och plugga, det är ju så.. kul.. mm.

lust att fly till Oslo ett tag och hälsa på min bästa vän. Ja jo, vad skulle jag göra utan henne? västerås är så tråkigt utan henne, trött stad, trötta mäniskor. spyr på allt...

ihelgen blir jag själv hemma, ska bli så skönt!



Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?

kom precis hem, har varit hemma hos Daniella med henne, marcus, danne och jeppe. En annan var helt slut och somnade på golvet haha.. hur oskönt det än var. Jaja, nu ska jag sätta mig och plugga lite religion, jätte kul! Ett lov eller en lång helg vore ju inte sitta fel nu. Men BARA 3 veckor kvar till lov nu, om jag inte är helt ute och cyklar?



måndag, segt.

åkte hem till daniella&marcus igår kväll, medans daniella plugga lite så spelade jag och marcus fifa, eller han försökte träna mig så ja blev bättre men det ända ljud han fick fram var typ "hahaha" , så dålig man får vara.. nä ja blev bara sur och stängde av. Senare så blev det tacos sen satt vi på en film och bara mös. Vid 12 pallrade jag mig hem, pappa och hans tjej var här hemma så pratade lite med dom innan ja gick och la mig.

eller kunde inte somna igår natt, förbannat vad ja hatar att sova själv. Försov mig imorse också så blev ingen skola för mig. Får se vad som händer idag, ska väl ner i tvättstugan och tvätta eller något sånt kul. huhh.. Ikväll kanske de blir en gränden iaf :)


du är för go du


*

I always catch the clock it's 11:11
And now you want to talk

and i've been thinking
its hurts me thinking that the these
nights when we were drinking
no, they nevere got us anywhere

And then you bring me home
And we'll go to sleep but this time not alone, no no,
And you'll kiss me in your living room, oh
And you see, no, that I've been missing in my Living room
Cause this is what I miss, what I miss
We don't have much room
I said, does anybody need that room?
Because we all need a little more room
to live

No, could you let me go
I didn't think so


varför jogga i skogen, när man kan krogga på krogen?

fredags blev de förfest hemma hos jonas med sofie, emelie och oscar. Drog ner lite dricka sen blev det krogen. Körde rätt hårt eftersom man blev typ ner supt eller vad man ska säga haha .. slutade med att efterfesten inte var i västerås? skönt att vakna långt hemmifrån hah? neej.

fick iaf skjuts till våsan på dagen, drog hem till emilia sen åkte vi hem till Annice. Fixade oss lite sen blev det tjejmiddag och efter det partyyyy. Drog till lokalfesten i Skultuna, vettefan om de var bra drag där alltså haha .. Tappade bort alla hur man nu lyckas med det? så fick skjuts hem till "grannen" av vitlöken och fick ett par cigg på köpet. Riktigt schysst. Var där och spela fifa, chilla lite och så.

idag mår man väl sådär, ska ta och stoppa i mig lite frukost sen städa lite i mitt rum som ser ut som ett bomnedslag. Ikväll blir det nog en gränden med Anna och prata lite shiiit :) Skönt sätt att avsluta veckan med. Bilder kommer väl senare.


tjingeling.



trött tjej

inte blivit mycket skrivande här på ett bra tag, skärpning camilla! nä men har inte haft orken till det.. Började 9 och slutade 11 idag, riktigt skönt! Sen gick jag ner på stan och köpte ett par skor, något jag behövde. Nu sitter jag hemma hos Daniella, hon är duktig och pluggar medans en annan har sovit (A). Ska kanske ner på stan och fika ikväll, får se hur det blir :) .

har haft två sköna skoldagar. Igår så hade vi 2 inställda lektioner, och den sista var kort. Blev en vivaldi på stan med Anna också. Mot kvällen gick jag hem till Daniella och kolla film med henne, annice och emilia.
--
lite gott&kort om helgen.
i fredags så var jag med anna hemma hos henne, åt mat med hennes familj och kollade på lets dance. Var nice :) senare tog vi bilen ner på stan och gick på silk. Nykter? hmm de är inte ofta. Kollade läget lite och shakkade, men var inte speciellt kul så vi drog hem till henne igen :) .
i lördags så var det dags att fira emilia som fyllt 20 år. Började med mat, första vinglaset kl.5?, sen packetuppning med hennes sjuka släckt hah. Senare ramlade de in lite annat folk, drack och vi drack.. och aa.. Hade riktigt roligt men blev as packad så tog mig en prommis till krogen. Hur det var där vet ja inte riktigt.
i söndags kan man säga att man var något bakis, trodde ja skulle dö haha :( .. åkte hem till daniella och var bakis med henne.. alltid lättare när man är två!

bitterfitta

jo det är jag det, fyfan vad arg jag är . . ÅÅÅÅH! allt kan ju dra och hänga sig, fyfan.


nä hejdå!

thats it?

börja med att Anna kom och hämta mig igår med bilen, hon hade största smilet ;) haha .. Vi åkte och poppade musik till solstudion, sen skjutsade hon mig till Daniella. Åkte dit, chilla lite, åt och sen kom det folk instamplande. Körde lite spel och öste i mig vin, det gled ner fint haha.. Sen skulle jag och daniella ta bussen ner till stan, det första man gör när man kommer ut ifrån lägenheten var att ramla i  trappan hahaha.. fyfan vad full man va. Resten av kvällen behövs inte nämnas.

åkte hem till Daniella imorse, någon som var borta igår var väl hon haha? helt stöd människa. Vi la oss och kolla på film, men ja somna direkt typ. Nu håller ja på att ladda ner skype så ja kan snacka med fanny :) var över 1 mån sen man hörde hennes röst haha :P mycket att prata om kan ja tänka mig.

tjingeling

oh yeah

har suttit och pluggat klart 3 uppgifter, känner mig något duktig. Skönt att bli av med allt så man kan röja sönder i helgen! Nu ska jag sova, ska in till stan imorgon bitti och hjälpa Robin i lägenheten, om jag nu orkar för isf kommer han och hämtar mig klockan 5? Men känner mig inte alls peppad för det så får se. Imorgon blir det iaf en solning sen förmodligen hem till Daniella, och mot kvällen blir det suuuupa. Jaa längtar verkligen till det, så att man får känna att man lever lite efter denna mördardag med plugg.



So I put my hands up
They're playing my song,
And the butterflys fly away
Noddin' my head like yeah
Moving my hips like yeah,
And I got my hands up,
They're playin my song
I know I'm gonna be ok
Yeah, It's a party in the västerås
Yeah, It's a party in the västerås

dagens

DAGENS LÅT:
owl city - firefiles
DAGENS KLÄDSEL:
mjukisadress
DAGENS DUSCH:
när ja kom hem ifrån stan
DAGENS FRISYR:
knut
DAGENS HÄNDELSE:
ner på stan och träffa några
DAGENS HÄNDELSE 2:
åkte till mammsen
DAGENS PLANER:
ska nog sätta på en film sen sova
DAGENS VILL HA:
pengar
DAGENS SAKNAD:
sällskap
DAGENS DROG:
inget, telefonen (pratat hela dagen typ)
DAGENS TRÅKIGASTE:
det gamla vanliga tjaffset
DAGENS DUMMASTE:
tjaffset från c
DAGENS FINASTE:
måste nog vart han på stan
DAGENS KÖP:
cigg?
DAGENS GODIS:
kladdkaka?
DAGENS HUMÖR:
mycket bra, men trött
DAGENS SJUKA:
ont i halsen..
DAGENS KOMPLIMANG:
att jag är snygg..
DAGENS KÄRLEK:
mina nära och kära
DAGENS LYCKA:
att träffa mammsen
VAD STÖR DU DIG PÅ JUST NU:
att jag har mycket att plugga
VARFÖR:
för det är det värsta som finns
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
blev väckt 9, men somna om igen.
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
nope
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG:
nej
HAR DU STRUMPOR PÅ DIG NU:
nej
VAD LÄNGTAR DU MEST TILL:
sommaren & att flytta
KVÄLLENS PROGRAM:
2½ man

sportlov!

har inte blivit mycket skrivande här på ett tag, har inte haft någon tid.

fredags blev det bmb med tess&sara, mycket trevligt. Men tog mig allt till silk sen. Skapligt mycket folk där, men ja hade jävligt roligt och de blev väl att hinka i sig en del. Drog rätt tidigt iofs, gick och åt med jocke och ellie :) en tiptop sitter alltid fint efter krogen. Resten av kvällen håller jag nöjt för mig själv..

lördags helt död, sov inte mycket timmar under natten. Åkte hem till Anna senare mot kvällen, tess&sara kom dit också. Vi fixa oss, drack lite och spela. Sen tog vi bussen ner till stan, blev silk. Shakkade asset som fasen, hade jävligt roligt. Blev en sleep over hos Anna sen.

söndag låg hos anna och typ sov framför tvn, en annan blir ju alltid så jävla bakis. Senare mot kvällen åkte jag hem en sväng innan jag gick till Daniella&Markus. Spelade lite spel sen kolla vi på film, och bara tog det lugnt. Blev en sleep over där.

måndag åkte med Daniella&Markus till jysk för att de skulle schoppa, visst är dom söta tillsammans men inte kom dom överens om något haha.. Efter en lång tid så åkte jag och Daniella och sola, riktigt skönt. Tog mig hemmåt sen och resten av kvällen håller ja för mig själv..

tisdag blev väckt tidigt, var väl andra gången nu av samma idiot? haha.. Fixa mig och tog mig ner på stan, träffa Anna en snabbis. Sen lämna nyckel till . och sen träffa jag Emilia ett tag. Mammsen kom och hämta mig för ett tag sen, nu sitter jag hemma hos henne. Blir en pluggdag så att ja bara kan njuuta av mitt sportlov.

imorgon ska jag väl tillbaka till västerås, kanske träffa Daniella men får se.. Sugen på en utgång, men vet inte om ja orkar med en onsdag, torsdag, fredag och lördag? hm.. det visar sig :)





hade iaf hoppats på det :(


RSS 2.0