fail




Hello!
Mötte upp Fanny på stan, var på väg till vero moda så hör vi någon bakom oss som säger; man ser till och att det är ni bakifrån. Så dyker de upp någon precis brevid mig och ja blev livrädd haha, så var det sebbe och tobbe haha. försökte få de ut på krogen och tror vi lyckades :) .. Jag skulle köpa en kavaj men hittade ingen utan de blev bara en hårspray för min del. Och fanny som inte skulle köpa något köpte ett par ormskinleggines och hårsprayhaha.

ja nu ska ja börja fixa mig lite, för ikväll blir det utgång för våran del. Hoppas på en rolig kväll, blir iaf nyktert ikväll :)

you can't break a broken heart

/ c.H


*-

igår gick jag på stan med fanny ett tag, blev inte så långvarigt men det var trevligt. Hon köpte lite smink och jag käkade donken. Sen gick vi hem till henne och kolla på idol sen gick vi till shell och köpte oss lite godis och gick hem till henne och kollade på andra avenyn. Vid halv 11 kom Stefan och hämtade mig, kom hem och somnade inte förens klockan ett eller nå. Kunde inte sova, och har vaknat flera gånger under natt också :/ .. Blev inge praktik för mig idag, kände för att vara hemma för jag mår inte speciellt bra. Har städat lite här hemma iaf och har lagat nyss mat, märks att ja är helt borta i huvudet för ja glömde bort maten och gick ut på ballkongen och rökte, sen hör ja de börja tjuta som fan och ja blev livrädd haha.. de var brandalarmet och min granne satt ute och rökte samtidigt som mig och han börja bara garva. Aja fick iaf tyst på larmet tillslut.

Nu ska jag ta bussen till Fanny, och ikväll blir det kanske utgång :)


ny vecka, nya tag

vart ingen praktik för mig idag, försov mig och allt blev lite fel. Var kvar hos Fanny ett tag eftersom inte hon heller gick till jobbet. Vi har vell för de mesta segat och kollat på one tree hill. Kom hem för ett tag sen och nu ska ja ta och stoppa något i magen sen börja plugga lite. Ikväll blir det att träffa tjejerna, blir att äta taco sen lite filmkväll och massa prat och så hos Linnea med Emma och Anna :)

ja men nu ska ja pysa, så man kommer igång någon gång.

see you later / c.H


lite om helgen

har inte orkat eller tagit mig tid att skriva, men här är allt om min helg.

i fredags så drog jag och Fanny till Adam, Linneas kille. Där var de förfest med massa trevliga folk. Jag och fanny hade varsin vinare med oss och vi drack de som vatten. Smakade inte ett skit så de åkte ner jätte fort och måste säga att de slog till rejält för oss båda haha. Jag och fanny drog till bmb senare medans de andra gick till silk. Vi skulle gå in vip men tydligen hade den som jobbat där glömt att skriva upp oss på listan men vi kom in ändå, i vip kön haha, förstår inte hur vi lyckas jämt. Vart inte långvarigt där, vi tog varsin drink och shakkkade lite sen drog vi till silk. Fanny sa att vi skulle höra av oss till någon så vi kunde gå in vip men ja sa att vi försöker ändå, och tro de eller ej vi kom in vip där med fast vi inte stog på listan haha. Har inte så mycket minne av kvällen där inne, allting gick så fort. Mins iaf att fanny blev puttad ner på backen och slog i sig rejält haha.. Hon trodde att hon hade brytit handen och vakterna sa åt henne att åka till sjukan men hon ville inte, hon ville bara ha bandage fast de hade inge.. Efter krogen stog vi ett bra tag utanför sen gick vi till donken och åt. Vet inte vad som hände med mig den kvällen, var helt cp i huvudet. Jag och fanny åkte iaf hem till tobbe och sov, jocke var också med. När ja kom dit så deckade ja stenhårt i soffan haha.. Blev lite förvånad när jag vaknade upp för mitt suddiga minne kom inte ihåg att jag var där hhaha..

men Fredagskvällen är något ja vill radera.. bort bort bort!!

Fanny och ja drog hem efter ett litet tag, tror hon och jag sov hela dagen till klockan 6-7, å jävla slitna båda två. Tog iaf tag i lördagen och fixade oss sen gick vi ner till stan och åt spicy. Sen träffade vi grabbarna och gick till strike. Var där ett tag och sen gick vi till silk, var vell inte speciellt roligt till en början men sen kom man igång. Jag och fanny hade lovat varandra att vi inte skulle dricka och vara nyktra. Men victor bjöd oss på en varsin drink sen var de igång, de är som chips tar man 1 så är det svårt att sluta haha. Var en rolig kväll måste jag säga och denna kväll är något att minnas. Träffade simon och stefan "stek" hah, vi tog en taxi och de snälla killarna betalade den hem till mig. Riktigt skönt att sova i sin egna säng för en gång skull :)

i söndags blev det en riktig slappar dag, jag och fanny avslutade veckan som vanligt på gränden. Pratar igenom helgen och allt tokeri :) . Sen köpte vi gurka, morätter och dipp, men om ja ska vara ärlig köpte ja mig en chips påse haha fetto. Vi gick hem till henne, spenderade resten av kvällen framför tven och kollade på playa del sol, parlamentet och sen en film på 4an. Sen blev det en sleep over också :) somnade vell ganska sent.

lite bilder ifrån i lördags

 


humöret kan inte bli bättre nu, så jävla glad.

sitter hemma hos fanny nu, kom precis ut ifrån duschen och ska ta och börja fixa mig nu. Känner mig ganska stressad eftersom klockan redan är sju och vill iväg på förfest för jag är så partyyyysugen. Jag och Fanny har varit nere på stan i nästan 3 timmar. Gått med en väska som vägde ton så har lagom ont i ryggen, fanny lovade mig massage men de kan ja knappast tro att jag får haha. Roligaste på stan var vell en tjej som gick rakt in i glasdörren HAHHA.. Känner mig så taskig eftersom ja inte kunde hålla mig för garv och hon såg mig skratta. men det var så jävla roligt haha.. Men men, fanny har shoppat som en galning, menar de verkligen. Så jävla avis på henne för hon har köpt massa snyggt. Men humöret mitt är bra ändå, har varit riktigt glad hela dagen :D :D .

Ne nu ska ja ta och snabba på lite, kanske syns i dimmmaaaan !


sthlm.

kom hem från stockholm för ett tag sen, åkte dit med fanny, tess och lisa. Vi gick runt på stan hela dagen, blev en hel del shopping och de gillar vi.. Och om ni hört nå annat från Fanny så ljuger hon bara, så ni vet :) . Ne nu ska ja ta och plugga eftersom ja ligger något efter i både matten och historian, tummen ner för mig :/ å imorgon börjar kvart i 7 och slutar halv 5,så det är bara att tagga. + att jag har skolfotto som man alltid lyckas bli så otroligt snygg på, eller inte!

nej men nu har ja inte tid att skriva nå mer, hare brå.


ons

hej!

fick sluta tidigare ifrån praktiken idag, redan vid halv 2 och de var otroligt skönt. Var ganska stressigt idag, men de gick bra ändå. Efter lunch skötte jag och josse disken, men vi höll humöret uppe för det. Fan va vi garva oss igenom skiten haha.. Och josse som försöker göra narr av mig haha, eftersom ena killen som jobbar där är en läckerbit. Haha, gjorde ju nästan bort mig idag, och hon gör de ju inte lättare för mig.

nu ska ja ner till tvättstugan en sista gång sen börja fixa mig. Fanny ringde nyss och övertala mig att följa med till stockholm, och fråga mig inte vad ja ska göra där haha. Men hon är ju rätt bra på att övertala mig, blir ju mat på vägen haha.. vilket jävla fetto man är ;)

you got one chance, dont blow it away.


don't let them get you down.

igår åkte jag hem till fanny direkt efter praktiken, till kvällen gick vi till gränden och fikade. Blev kvar där i några timmar och pratade på som vanligt. Sen gick vi hem till henne igen, kollade på Rost på bernst, de var faktiskt kul. Blev en sleep over för mig, somnade vell någon gång efter de programet.

idag skippade ja skolan imorse, mår inge vidare och känns som om ja ska spy när som helst. Måste försöka få i mig något eftersom jag är vrålhungrig, men får se om ja vågar för är rädd att de ska komma ut lika snabbt.

ne nu ska ja ta och fixa mig lite, sen väcka fanny som sover som en stock. höörs!


undeeeerbart

FREDAG.
fanny bjöd på lite "förfest" hos henne med mig och Thilda. Satt och drack vin och kollade på idol. Runt 11 tiden gick vi till Konradoch vinaren hade vi med oss på vägen. Var helt okej på konrad men träffade inte mkt folk som man kände. Efter ett tag så gick vi vidare till silk, och ja blir galen på den där vakten. Hur som helst har ja inte så mycket minne av vad som hände. om de var mycket folk? om de var roligt? jadu ja har däremot inge minne av att ja umgicks mycket med fanny & thilda haha. Men däremot gick min väska sunder under sista dansen på golvet. Och ni som känner mig vet ju hur mycket ja kan skämma ut mig? gick och frågade en vakt efter superlim och de bara garva hur mycket som helst när ja stog och babblade på. Orkar inte berätta, men de var en hel del jag sa. Efter krogen stog vi utanför och pratade med några stycket, ett bra tag har ja för mig. Hur kvällen sluta behåller ja för mig själv, men hade en sjukt bra kväll och de tackar jag för :)


LÖRDAG.
bakfylla hela dagen. jag och fanny gick ut och gick i 1 tim för att få bort bakfyllan, funkade på henne men ja var helt slut. Låg och dega i hennes säng hela dagen/kvällen. Men vid 9 drog vi ner på stan och sen fick vi skjuts av stefan till haga/malma, där någon snubbe hade förfest. De var inte speciellt roligt där, och de körde sanning&konsekvens. Och när man är nykter och inte känner folket så är det inte speciellt roligt att visa hur man suger av på bästa sätt på en flaska, tror ja skippa det va? haha. Vart inte långvarigt där, så vi åkte ner till stan. Fanny och ja låg i bakluckan haha. När vi kom ner på stan gick vi till bill och bob, träffade victor och hans kompis. Satt där ett litet tag sen skulle vi hem till Tobbe. Vi skulle ta taxi och ja lät fanny sköta de där med pengarna eftersom hon är en höjdare på att få åka gratis haha. Och när hon skulle prata med en taxi då märker hon att de är en tjej, tänkte de här kommer aldrig gå haha.. Men tjejen skjutsade oss för halva priset så det var riktigt nice. Hemma hos tobbe var de chill. Mycket skratt & aa.. ja vet inte riktigt vad ja ska säga ? haha. Kvällen bjöd på både glada och sura miner från alla tror jag. Vet inte riktigt vad som hände, men haha. Tur att man kan skratta åt allt i efterhand. Jag och Fanny kom nog inte hem förens vid klockan 5-6? om ja mins rätt.

SÖNDAG.
ja idag har ja inte gjort mycket, legat och sovit i min säng hela dagen. Nu ska ja ut gå en liten sväng, får inge luft här inne. Känner att ja bara vill flytta nu, 1 år kvar sen då, då kanske de händer.

här är iaf lite bilder från kvällarna .

  


jag fanny och thilda, taggade för krogen

 
NU KÖÖÖR VI!


här är vi både pigga och glada haha, hade riktigt roligt .

LÖRDAG


Fanny i bakluckan till stan, haha


phillip och fanny tar i ända från tårna


Tobbe och fanny är redo


T & F in action haha


dö-söndag

kom precis hem från fanny, tror jag fortfarande var full när hon väckte mig. Ja orkar inte skriva om allt knas i helgen, är för bakfull och trött. Så nu ska ja ta en dusch sen lägga mig i sängen och dö med en film & äta mina efterlängtade chips. Som jag däremot ska äta upp min sorg med för gårdagens snesteg.



man lever bara en gång


igår blev de en sleep over hos Fanny, gick först ut och gick i 1 tim sen kollade vi idol, första gången i år för mig. Hatar att kolla för ja skäms så mycket när folk inte kan sjunga haha .. Ja och Fanny satt uppe ett bra tag och kollade b.la på gamla bilder från förut, hittade en hel del på oss och minnena kom fram, fyfan va roligt vi har haft för oss. Jag slockna nog vid klockan 2 typ, så de var inte speciellt roligt att kliva upp ur sängen imorse vid halv 7 haha. Men har inte vart så trött idag, konstigt nog. Hade piratfest på praktiken idag så vi var utklädda, det var kul och har faktiskt haft en riktig toppen dag..

sitter hemma hos fanny nu, och ska snart hoppa in i duschen sen börja fixa mig. För ikväll blir det utgång, offcurse :). Men denna kväll blir de nog inte lika mycket som förra lördagen med minnesluckor och annat knas haha. Men lika kul ska vi ha för det, hoppas på en toppen kväll. de blir ju vad man gör det till (;

snyygggggging , iiiiiiiiiiiiii.



yeyyy.

börjad 8 idag och drog till skolan vid klockan 12. Har varit skit trött idag så när ja kom hem gick ja och la mig direkt, vaknade för ett litet tag sen av att fanny ringde och väkte mig. Och alltid ja som försöker låta skit pigg men de lyckades ja inte med, gäspade som vanligt haha. Ska snart iväg till henne sen ska vi ut och gå :) Nu sitter vi och pratar på msn och ja skulle berätta hur duktig ja varit....

Jag - igår rökte jag en cigg på hela dagen, och idag rökte ja inte förens klockan 1.
har faktiskt inte känt mig sugen :) , men har varit skit sur.
fanny - haha fan va bra du är, ja har rökt 3 cigg idag faktiskt, rätt bra iaf (A) ..
jag - hehe, vad duktig du är ,. du som har cigg liksom ;)
fanny - fast ja hade bara 3

hahahahhahahhhahha
fan du får mig alltid att garva Fanny, du är så störd haha. Ne nu ska ja ta och föna håret och stoppa nå i magen innan ja rör mig till henne :) .


you are great, my friend.


onsdag

då har halva veckan gått, börjar klockan 9 och slutar 7 idag, ska vara med på föräldrarträff,  hur nu de ska gå. Längtar så sjukt mycket till fredag för då ska ja till mammi och ta de lugnt hela helgen, och träffa lillebror som ja saknar så otroligt :)  

igår började jag klockan 8 med matte c, den döödar mig verkligen. Hade inge historia efter den lektionen så fick skjuts hem av tobbe och martin, och tobbe kan inte köra, höll på att kroka och jadu haha, ja kom iaf hem levande&hel de var ju tur de. En annan sak som är mindre bra är att ja tappat bort mitt busskort, det förvånar mig inte för de är så typiskt mig. Men fan, så nu måste ja gå till praktiken varje dag, jippie! Efter praktiken gick ja hem och åt&duscha sen åkte ja ner på stan och träffa Fanny. Det blev en gränden, as always. Alltid lika trevligt & mycket att prata om. Fick ju även oss ett gott skratt-. När man pratar om trollen liksom, Kolla höger fanny, jo vem är de som sitter där? jo är de inte han eller haha.. ja lite roligt tyckte allt att de va

men mer hinner ja inte skriva nu för måste börja trampa till praktiken, see you soon / c.H

första dagen på praktiken.

idag var det första dagen på praktiken, eller APU som man egetnligen säger. Ska hålla till på Hamre de närmaste 6 veckorna, piggelin förskola med 3-4 åringar. Var helt toppen där, alla var riktigt trevliga och det verkar bli kanon. Fick beröm första dagen så det känns skit bra :). Tiderna är vell inte lika roliga, men de får man vell stå ut med. Idag fick ja sluta lite tidigare men tror ja var hemma efter 4 någon gång och jag decka direkt i sängen, helt slutköörd haha. Har inte gjort speciellt mycket idag, sov till klockan 6 sen har ja bara legat och degat. Nu ska ja göra lite mat sen lägga mig och kolla på en film, känner inte för att göra något alls ikväll. å imorgon börjar ja klockan 8 med matte c sen slutar jag 5 tror jag, så kommer nog vara lika död imorgon.


boom boom pow

sitter hemma hos fanny nu och är lagom sliten, haha.

gårdagen började vi kvällen på Fannys pappas resturang där hans tjej Karolina hade fest. Blev mat, dryck och sång där. Vid 9 tiden började vi röra oss till Daniellas kille Markus som fyllt år, där förfesten höll till. Var kvar där ett bra tag sen tog vi taxi ner till stan, sjung som galningar i bilen haha. Vi var vell nere på stan till 12 ungefär, och då drog killarna till bmb och jag och Fanny till Konrad. Och jag som är pank hade inga pengar att komma in haha, men som tur var så känner ju Fanny vakten som släppte in oss gratis :). Var rätt mycket folk där, och ja blev något dragen där inne haha.. Blev först bjuden på en drink sen en tecila och efter det så beställde jimmies kompis in 20 shot och på nå sätt blev ja bjuden på 4 stycken och de slog till mår ja säga haha. Umgicks med dom nästan hela kvällen, om ja mins rätt. Slutade iaf med att ja hamna på Vega med jimmie och hans kompisar, blev en sleep over där också.

vakna med världens baksmälla + ont i nacken för hade inte världens bästa sovplats direkt. Var kvar där tills klockan 3 sen fick ja skjuts hem. Somnade direkt när ja kom hem och nu sitter ja här hemma hos fanny. Vi ska snart hämta cyklarna sen åka till gränden och fika och snacka lite skit om allting som hänt under helgen :) men först ska vi ut och röka, fanny har precis hittat en cigg i sin väska och tror inte vi båda har rökt på hela dagen. haha något sugna.

 de var allt för mig nu / c.h

 


..


lovly

gårdagen.
efter skolan gick ja hem till fanny, tog en rökare och pratade lite strunt eftersom ja inte träffat sjuklingen på länge. Sen gick ja hem till michaela, vi blev hämtade av limo utanför henne, sen åkte vi till hotellet i stan och blev fixade och fottade, modell för en dag. Det var faktiskt riktigt roligt fast jag inte är den som tycker om att stå framför kameran haha. Efter några timmar där så åkte jag, olivia, michaela, sebbe och jocke och åt. Sen gick ja ner på stan och träffade anna och hennes släkt. De satt och åt på någon resturang på stan, anna spelade gittar och en hel del från rersturangen sjung med haha. Modigt gjort av henne ! Sen åkte ja hem och fixade mig, gick över till Fia som hade födelsedags fest, för de är ju så att hon fyllde 18 i torsdags, stort grattis till henne :) ! Var där ett tag och slängde i mig drickan, sen vart det utgång. Slisk blev det och ja hade fan riktigt roligt, blev lagom full denna gång haha. Slutade med att ja gick hem till Fanny utan skor eftersom ja hade så JÄÄÄVLA ont, aldrig mer dom skorna må ja säga haha. Satt nog och babbla en hel del skit när ja träffa henne, och saken är den att ja mins knappt hälften som ja sagt haha, blev iaf en sleep over där och vi somnade vell inte förens vid klockan 5.

idag har vi varit riktigt hurtiga haha, cyklade till Daniella först sen hem till mig och hämta saker, sen hem till Fanny igen. Är helt slut och nu ska ja snart hoppa in i duschen sen börja fixa mig. För ikväll blir det PARTTYYY!


my little secret

har inte hänt mycket idag, varit i skolan som vanligt sen blev det en sväng på stan med Linnea och anna. Åt på burger corner till och börja med sen blev de schopping, för annas och linneas del iaf. Och bara för att man inte har pengar så finns de alltid någonting man vill ha haha :/ , längtar till studiebidraget. Längtar däremot också till helg, på fredag blir det limousine och modellfix med michaela och några sen till kvällen blir det utgång :) ska bli riktigt roligt.

Nu är ja bara hemma, ska börja att städa lite och plugga, och de suger ju hårt. Har så står lust att gå ut men de blir inget för mig ikväll och vet mycket väl hur de gick förra veckan haha, inte nå vidare iaf usch usch. Imorgon blir det en lång dag i helvete, slutar vid 5 haha. Sen så ska ja hem till anna, blir taco kväll & sen ska hon förhoppningsvis slinga mitt hår :) hihi.


helgen

i fredags så blev de allt utgång igen, började hemma hos adam på oxbacken. Där tjejerna och killarna var, länge sen man festade med allt de folket. Var iaf trevlig och full blev man. Sen trippade vi ner på stan mot silk. Och händer självklart något pinsamt haha. När ja skulle hänga in min jacka tog ja upp plånboken ur väskan (för ja trodde ja skulle betala) så säger hon i garderoben;
du tappa något.
Jag böjer mig ner och kollar och tar upp den så är det en kondom? haha.
och hon bara kollar på mig och garvar.
jag; men hahaha.. eh, de är inte som du tror.
hon ba; aa okej haha.
ja; haha ne faktiskt inte men vad fan..  de här blev ju pinsamt.. haha
saken var att ja hade fått den av anna för 2 helger sen, för att hon jämt jävlas med mig. hahaha. Men de var helt okej på krogen där, trevligt folk och massa dansande. Tror jag önskade min låt 4-5 gånger under kvällen och den fick jag också, as glaaad ! Sexy bitch med David Guetta för de som inte visste, älsa älka älska. Efter krogen drog jag och Emilia till donken. Träffade lite folk och en gammal vän, maxxxxx :) som tydligen hade flyttat till min gata så honkade med han i taxin hem, sooft.

igår så åkte jag till sala vid 12. Jag och fanny jobba på 40 års fest, hennes gudmors man som fyllde år. Mycket stress, fylla och mat haha. Men de var ju faktiskt kul där endå, fanny och ja garvade en hel del åt de mesta. Vi slutade vell vid 1-2 någon gång, var helt slut men alltid härligt med att få lite pengar :)

Kom hem vid 11 imorse, nu ska ja börja plugga för har en hel del, matte, redovisning i relígon, läsa 72 sid i svenska bok. bara tagga som fan, älskar att plugga !

men de var allt för mig nu / c.H


im back !

Har bytt tillbaka till hit igen, har tänkt på det ett bra tag nu men har aldrig blivit av. Fast nu har ja äntligen orkat tagit tag i det, och fanny ska nog hjälpa mig med stylingen, hoppas jag iaf hihi (a). Kan vell börja med att berätta om i onsdags.

då jag och fanny drog ut på krogen, var inte direkt planerat men eftersom vi redan hade lite dricka och partyhumöret var på topp då var de bara att kööra ! Vi började hemma hos Daniella, fick med henne ut också :) . Vi drog först till slisk, och de var så pinsamt . victor hade sagt att ja kunde gå vip, och så säger ja det till vakten och de säger; men varför då? de är ju gratis inträdde. HAHA , fyfan vad pinsamt. jag ba; men ja skoja bara, haha. Men men, vi var bara där ett litet tag och prata med max och fanny skulle ge victor några böcker, eftersom han ska bli bartender. Sen gick vi vidare till Pluto, det var roligt där om jag mins rätt, fast de är inte speciellt mycket haha. Träffade iaf en gamal vän där så vi satt oss vid de bordet med mycket trevligt folk och mycket dricka ;) , kanske därför de blev som de blev haha.. Efter krogen gick ja och fanny följde vi med 2 "kompisar" eller vad man nu säger. De var ganska kul, fanny och ja hade cyklar så vi skulle cykla. Så säger fanny ; ska ja skjutsa dig?
han: haha nej ja vet ju hur de gick för camilla förut
ja börja asgarva hahaha .. och skulle berätta för den andra.
han ba; jo ja har också hört det där haha.
aja cyklade iaf hem till de och blev kvar där ett tag, sen drog vi hem. full som ja var hade ja tappat bort min cykel nyckel så kunde inte ta min cykel, och ja mins inte ens var killen bor nu, haha. Hur full kan man vara egentligen? haha.

aja dagen efter var inte lika rolig, skulle börja klockan 8 men försov mig till klockan 9, drog till skolan och fyfan vilken jävla baksmälla, spydde i skolan och de var inte mysigt :/ .. något ja aldrig ska utsätta mig för igen haha.


RSS 2.0