inflyttad

Har fått i ordning i lägenheten nu, kanon nice :) . Får väl tacka johan för "hjälpen", eller rättare sagt skjutsen för mer hjälp än det fick jag inte haha.. Även mamma som inköpt mat&bra och ha saker. Tror hon saknar mig lite som ringt 3 gånger ikväll haha. När vi var klara med all uppackning så kände jag för att skäma bort mig och fanny med en pizza, första dagen i nya lägenheten så det var okej haha. Har precis färgat hennes hår :) . Även planerat vad och hur mycket alkohol hon ska köpa in till oss inför valborg, sen packat om på nytt. Imorgon blir det jobb 11-20.30 sen drar vi till uppsala med 21.00 tåget, så letat fram kläder och sånt så man är redo.

Nu ska vi sätta oss och kolla på nå tvplay program som hon tjatat om :) haha. De var allt för mig, hoppas ni får en bra helg. Det kommer verkligen jag ha. Tjingeling!

iväg till jobbet nu, sen flytta!


ons

hemma ifrån jobbet nu.
Har haft överslag energi hela dagen, så illa så att Tessan trodde jag var full, och de andra haha.. Men det var skönt att skratta sig igenom jobbet :) . Fick sluta tidigare också, fanns inte så mycket att göra. Så jag tog mig till solstudion och sola innan jag åkte hem. Pratade med Adam påvägen, gjorde upp lite plance inför Valborg. Kan ju säga att de är en kille som gör en rå taggad! På fredag kommer vi och laddar inför lördagen :) Har suttit och pratat med mamma ett tag innan hon drog till jobbet. Nu ska ja ner och tvätta det sista sen börja packa ner allting. Sista natten i kolbäck, och det känns... HUR BRA SOM HELST! Får se hur detta går att klara sig utan mamma haha ;) .

work.


oops


jag är vaken

Godmorgon! Japp jag är vaken och pigg, så idag blir jag inte försenad. Nu ska jag ta och försöka få i mig lite frukost sen ringa skatteverket så jag har det gjort. Inte speciellt fint väder idag, men tycker inte de spelar någon roll eftersom jag jobbar hela dagen + att jag hellre tycker att solen kan spara sig till valborg :) .. 



sweeet

vaknade 11.15 av att jobbet ringde och väckte mig och fråga vart jag höll hus. Började klockan 11, och så ligger jag i sängen i kolbäck. hm.. var bara att kuta upp och ta bussen 11.20 som går utanför mig. Sprang till jobbet ifrån stationen, ner och byta om och upp och springa på jobbet. Skönt dag att börja med så här efter lovet.

Efter jobbet gick jag och sola sen åkte jag hem. åt mat, in i duschen, alexander kom och lämna mina saker ja glömt, ut och cykla med min lillebror (som ja lovat han i över en vecka), städa, hjälpa mamma.. Stressad dag mår jag säga.

Nu poppar jag musik och packar :) för på torsdag flyttar jag och fanny till gideonsberg :D WOHOO!

Fullt upp denna vecka må jag säga.
onsdag jobb 10.30-21.30?
torsdag jobb 10.30-15.30 , flytta. packa om till uppsala
fredag jobb 10.30-21?, åka till uppsala.
Lördag ÄNTLIGEN, festa med våra sköna ua-bor :)
Söndag hem till vässan, bakishäng i min & F place :)



it's better this way

I wrote him off for the tenth time today,
and practiced all the things I would say.
He came over, I lost my nerve.
I took him back and made him dessert

I know I'm being used, oh
that's okay, because I like the abuse.
I I I know he's playing with me
oh that's ok because I've got no self esteem.

Ohhh, yeah, yeah. Oh oh oh...

Now I'll relate this a little bit.
That happens more than I'd like to admit
Late at night he knocks on my door
All drunk again and looking to score


Now I know I should say no
but that's kind of hard when he's ready to go
I may be dumb, but I'm not a dweeb
I'm just a sucker with no self esteem.

Ohhh, yeah, yeah. Oh oh oh...

When he's saying, oh that he wants only me,
then I wonder why he sleeps with my friends.
When he's saying, oh that I'm like a disease,
then I wonder how much more I can stand.
Well I guess, I should stick up for myself,
but I really think it's better this way.
The more you suffer, the more it shows you really care...
Right? Yeah!


happy :)

Har nästan precis kommit hem ifrån västerås. Åkte och kika på lägenheten, fick reda på att jag får flyttar in redan den här veckan. Hur awsome är inte det? :D Ska bli så skönt, mitt och Fannys egna lilla place under sommaren :) . Gick och åt på jeansens efter det, snackade lite om när ja skulle komma in och provjobba inför sommaren.

Nu sitter jag och skriver en inköpslista & packlista om vad vi behöver köpa till vårt place. Ska bara ligga hemma resten av dagen och ladda batterierna inför imorgon då man är tillbacks på jobbet. Sen på anställningsintervju för andra sommarjobbet om de blir nå av.


Hur glad tjej som helst idag :))))


sunshine

igår jani..
Var bakis hela dagen så satt och försökte vara så trevlig som möjligt mot våra gäster, hur nu det gick. Vid nio/elva tiden kom Alexander och hämta mig. Åkte till Qwarn här i kolbäck och umgicks med folk. Hade riktigt trevligt även fast man fick en hel del alkohol på sig pga att folk inte kunde bete sig och börja bråka. Men jag hade kul :) trevligt folk ändå! Synd bara att DU alltid ska komma ivägen för allt roligt här, helt sinnessjukt.


Nu sitter jag och poppar musik, är själv hemma. Har tagit mig en återställare som hjälper mig att hålla mig borta ifrån ångesten. Synd bara att jag har en granne som hjälper mig minnas allt igår. Får se vad som händer ikväll. Vill bara här ifrån! Skönaste av allt är att jag snart flyttar här ifrån, rena drömmen! Ne nu ska jag ut i solen och njuta, försöka bättra på brännan lite så blek som man är.
tjingeing :)

du är min svagaste punkt .

Igår blev det lite vattenkrig med grannen, gick ju sådär haha. Satt i solen och snacka lite skit med dm sen hängde jag med dom och köpte glass på lustekulla, de satt fint. Mot kvällen så tog jag mig in till västerås, mötte upp fanny och tog vi taxi hem till Robin. Han fyllde år i torsdags så han bjöd på lite fest. Å de var riktigt trevligt, kul och träffa nytt folk också :) Efter det så drog vi ut på krogen, blev bmb som vanligt. Men hade riktigt roligt där också, körde på dansgolvet och allt vad de nu var. Inte ofta ett helt gäng håller ihop hela kvällen. Följde med robin och dom en sväng till Harrys, men de sög ju haha så vi drog och åt.

Riktigt rolig kväll igår må jag säga! Idag så drog jag, robin och micke ner till stan och käka lite, blev en glass till efterätt också. Tror nog inte ja garvat så mycket på länge som ja gjorde åt dom där två :) sköna prickar. Tog tåget hem vid halv två. Då vare dags att leta påskägg med lillebror :) . Jag fick då bara cider i mitt, men de är ju inte dumt de heller. Nu har vi precis ätit påskmiddag, de satt fint det. Så nu ska jag ut och somna i solen, något trött!


like you
always have, always will do.


sunshine

Igår tog jag en promenad hem till johan och hämta mina saker, prata lite skit i solen sen gick jag hem igen. Tog med min lillebror till lekparken en snabbis så han fick springa av sig så plocka vi tussilago :) . Sen tog jag tåget till Sala. Hem till Fanny för lite grillning, vin och massa prat :) de gillas!

Idag har vi suttit på balkongen och stekigt i solen hela dagen. Njuter av att vara ledig :) Hon slingade även mitt hår idag, blev inte så stor skillnad utan blev mest ljusare. Nu har vi precis varit och köpt cigg & godis, så ska lägga oss att kolla på film. Imorgon blir det jobb, men bara i 4-5 tim. Sen blir det hemfärd till kolbäck, och jag tar med mig fanny :)



I give up..

Kom precis hem ifrån jobbet, hur skönt som helst. Ännu skönare att jag är ledig en vecka framöver och att jag ska klippa&färga håret imorgon. Nu ska jag lägga mig och kolla på kärleksfilm, känner att jag behöver lite kärlek och glädje. Ne de var allt för mig, är allt för bitter för att berätta om min helg. Så tjingeling!

fredag

 

Kom precis hem, tog med mig lillebror till västerås :) Vi mötte upp fanny på stan och gick med henne ett tag. Jag köpte mig nytt smink eftersom mitt ligger hemma hos jonas och har gjort det i en vecka nu. Köpte även två klockor :) Min lillebror fick ett tidigt påskägg av mig, någon leksak på BR. Sen fick han även mc donalds. Vilken snäll syster han har ;)


Nu sitter han och leker för fullt, och jag ska snart åka in till västerås igen. Ska följa med Johan till erikslund, han ska köpa en keps och så blir det en sväng förbi systemet. Får se vad som händer ikväll :)

jävla helvetes dag

Finns nog ingen som är på så dåligt humör som jag är.

Igår blev det jobb från 10-15.00. De bad mig komma in och jobba på middag under kvällen för de behövde folk, och ja hade inga servetric kläder på jobbet så jag fick lov att åka fram och tillbaka till västerås (bor i kolbäck). Tillbaka på jobbet klockan 5, slutade 23.00. Springa till bussen för att hinna med den hem till pappa. När jag kommer in och sätter mig ner i soffan så går strömmen. Och jag är JÄVLIGT mörkrädd så spang ut på balkongen och satt mig där och vänta på att det skulle komma igång igen. Tog väl typ en kvart innan de gick igång igen. Så går jag och lägger mig, tror ni inte strömmen går igen? Jo och ja sitter längst in i ett rum som man måste gå igenom en garderob för att komma in. JÄVLIGT KUL, tårana spruta! Så ringde mamma hysteriskt så fick hon sitta och prata med mig i 40 min innan de gick igång. Somnade väl inte förens efter tre.

Väckarklockan ringde klockan 7 för att gå upp och tvätta.
Tror ni jag är trött eller? Inte nog med allt skit igår så
funkar inte duschen elller toaletten här hemma för de
renoverar. Inte nog med det måste jag gå till jobbet för
mitt buss/tåg kort gick tydligen ut igår och ja är fattig
som fan. 2 cigg kvar också.. HAPPPPYYY DAY!

jobbar 11-21/22 sen ska jag hem och SOVA!
ledig på fredag vilket ska bli jävligt skönt
+ att lönen rullaar in då också.

ut och trampa



Ledig idag, hur skönt som helst med sovmorgon.
Ska ut och gå nu, sen hämta min lillebror på skolan.

hörs sen, tjingeling!

paint me a perfect picture and make sure that you cross the line



Wat it is, is just the beginning
Were alredy wet and were gonna go all the way tonight.


:)

Har nyss suttit och kollat på stockholm - Bålsta. Rätt så kul :) lite synd att det var sista avsnittet. Nu ska jag lägga mig och kolla på film sen sova. Imorgon blir det jobb, fast bara lunch så det är skönt. Efter jobbet ska jag träffa Fanny på en fika, hoppas på att det blir sol så man kan sitta ute och njuta :)


söndag

Igår var ja hos robin, drack lite cider och badade bubbel. Drog väl hem vid två någonting, rätt så trevligt. Nu sitter jag här och försöker få kraften att ta mig till jobbet. Jag mår inge vidare alls, tror jag börjar bli sjuk, uuhh. Men det är bara att bita ihop och ta mig till jobbet.


when you smile at me
you know exactly what you do


*

jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör är fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för att va med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in och ut
VI kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
jag vill älska dig, och jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig i mitt liv, men nånting står i vägen
Och jag gör allt för att behålla förståndet
Och jag lämnar dig nu
men inget kommer nära nog av att kännas som du
Jag har fastnat i ett beroende som håller mig fången.


partypeople

Åkte hem till jonas på förfest, hade riktigt kul :) Sen drog vi till bmb, vet inte mer än att jag hade jävligt roligt där också. Minnet sviker lite väl mycket men jag hade en bra kväll. Resten av allt skit som hände efter krogen orkar jag inte nämna mer än att det finns så äckliga människor så man inte ens kan gå ensam till bussen hem. Men kan ju säga att det är tur att man har bra vänner som hjälper en och tar hand om en! Tack för en kanon bra kväll iallafall :)

Nu är jag hemma i kolbäck, ska börja laga lite mat. Blir grillat & klyftpotatis som jag ska fixa :) Imorgon jobbar jag så det blir en lugn hemma kväll för mig. Ska bli  riktigt skönt mår ja säga! Tjingeling

Lite bilder ifrån gårdagen.
fråga mig inte vad vi håller på med..



tar mig en öl och drart in till vässan nu, tjaråå :)


förstår inte..

PUTTE frågade mig igår om jag och Fanny ville förfesta med dom idag.
Och för en gång skull när man är ledig och kan göra det som jag och putte 
länge försökt planera in, men aldrig blivit av eftersom ja jobbar jämt.. 
Så sket ju det sig direkt.. 

Så tänkte bara berätta för dig att jag INTE ska förfesta med putte och dom..
eller aa MARTIIIIN. Så att DU vet och anledningen vet du nog själv om.

Nog om det, nu ska jag sätta dunka skön party musik
och börja fixa mig lite :) hööööööööörs!








I de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna..

vakna klockan nio imorse och hoppa upp ur sängen och trodde att jag försovit mig. Arbetskadad? kan ju tro det.. Tru så kunde jag somna om en stund iaf :) Nu ligger jag och gosar med min prins(katt) som sovit med mig hela natten :)

Ne nu ropar lillebror så ska upp och hjälpa homom. Han brände handen i bastun igår, så han har bränskador över ena handen. Stackarn han har sån otur, men tur så är det inte så illa så han kommer se ut som mig när han är äldre.



ja e inte bitter

Kom precis hem ifrån jobbet. Dööör på denna dag och alla färskingar. Hur skönt som helst att komma hem från denna skit dag, tåget var försenat, frös sönder på vägen hem och att mina cigg är slut. Men jag är inte bitter för det. Tur så har jag en granne som håller mitt humör uppe genom att bjuda på en cigg :) han e go han! Så nu ska jag käka lite mat sen njuta som FAN av den ända cigg jag har.

Imorgon är det fredag
jag är LEDIG! weeeeiiiiii

Why is everybody so serious

 Igår blev det 11 tim pass, igen. Var hur vidrig skolmat som helst, kalops eller fläsk och bruna bönor ... Så jag, helmer och nina drog till donken och köpte mat, och det satt fint! Vet inte om vi alla tre var övertrötta men skrattade oss igenom hela jobbardagen igår. Tror nog de mesta av personalen undra vad det var med oss haha. Ja roligt hade vi iaf :) Slutade vid tio, och då kommer ja på att jag tappat bort min skåpsnyckel, så jag och nina sprang runt och leta över allt. Hitta den tillslut och då hade jag tyvär missat bussen!! Min vanliga otur. Kom väl strax efter elva, dök rakt ner i sängen direkt.


sitter hemma hos pappa, ska snart dra till jobbet.
Det är torsdag och sista långpasset.
imorgon är jag LEDIG! Hur skönt som helst!!





godmorgon

Sitter just nu och tar morgon ciggen, rejält trött.. Jag och mamma satt och prata  till halv två på natten, smart! Igår blev det jobb 11-22, blir samma sak idag och på torsdag. Tre långpannor i rad. Men är ledig på fredag och lördag vilket ska bli riktigt skönt :). Jag har köpt en ny dator av robin också, hur nice som helst :) . Ne nu är det bäst för mig att dra, tjingeling!


.



lilla lady

Ledig idag, kan säga att det är så jävla skönt. Har legat i sägen hela dagen och inte gjort något alls. Fundera på att gå ut och gå lite, så man känner att man gjort något bra idag. Om jag nu hittar orken ;) .

i lördags var vi som sagt hemma hos Tessan, hade rå trevligt. Drog sen till bmb, fick tillbaka min plånbok :) (Y) inga pengar i dok! Vart inte kvar där så länge, jag tappa humöret helt, bröt ihop totalt... Helmer och Anna tog med mig hem till henne och kika på big brother och åt godis ist. Får säga tack till er tjejer för att ni finns<3


I söndags var det jobb halv tre till åtta, sen hem tilll kära kolbäck!
Nu ska jag upp och ta en cigg
och prata lite skit med mammsen :)
tjingeling
( bilder från helge kommer senare )

Do it like a dude

igår blev det jobb till tio, sen åkte jag och träffa anna. Vi drog en utgång på bmb. Var helt okej även fast det inte var mycket folk. Blev en massa dricka, dans, armbåge på läppen så jag börja blöda, stört folk ( jag och anna går och sätter oss vid ett bord, så kommer Tony fram och snackar, och så kommer det en brud och lägger sig på bordet och skriker "VART ÄR EMELIE, VART ÄR EMELIE" , 5 min senare så kommer en till brud och lägger sig på bordet och skriker "VART FAN ÄR HAN? VART ÄR HAN?" haha, börjar ju undra vad de är för fel på folk som lägger sig och skriker hysteriskt). Tappa även plånboken ( inte första gången de händer) . Käkade på subway sen efterfest på hotell sen hem och sova.

Prata nyss hem Helmer, snackade om kvällen igår b.la om några psyk brudar. Sen ringer jag emilia, berättade samma sak så får ja höra att hon var en av dom där "psykbrudarna" hahaha.. skönt att min egna vän sitter och driver med mig och inte känner igen rösterna. Sååå jävla bra, lack man blir!!


Nu ska jag lägga mig och vila en stund till en film. Sen äre bara att fixa sig och dra till Tessan. Blir god mat, alkohol i massvis och massa trevligheter med jobbarkompisarna :) . Första gången vi ALLA är lediga en hel kväll på jävligt länge så passar på att njuta tillsammans.  Blir kanske en utgång på det, men vi får se.


RSS 2.0