minnesluckor?

i gårkväll så åka jag och fanny till philip, där var några grabbar & tess, joi och lisa :) mycket trevligt vill jag lova. En hel del skratt å dricka, och trevligt folk :D . Efter ett tag gick vi ner på stan, den promenaden behövdes kan ja säga, annars hade de någ hänt en olycka haha. När vi kom ner på stan drog vi tjejer till silk, de andra har ja ingen aning om vart de tog vägen. Träffade en hel del folk på silk som man inte träffat på år och dar, och ett stort grattis och tack till jessica som fyllt år och fixat allt där på silk (: . Fråga mig inte om det var roligt på krogen, för ja har då ingen aning. Har ett par minnesluckor vill ja allt lova, och de är då inte bra. Har inte ens någon aning om vem/hur ja kom ut på silk? och vad hände efter? haha. Ja vaknade iaf i min säng, det var ju skönt det.

idag har ja bara varit bakis. Ska hem till fanny nu, hämta mina grejor och sen vet ja inte vad som händer. Ska iaf pysa ut nu för robban kommer och hämtar mig :) tjingeling


jag spyyyr av tanken, usch.


party like a rockstar

jaaani.

i onsdags så kom robban och hämta mig i kolbäck, hos mamma. Åkte hem och fixa mig sen ner på stan och träffa tess och fanny. Vi gick till 2 rum och kök och åt middag med 5 surabor. Efter det gick vi till skybar, satt där och tog några drinkar, eller några? en hel del blev det. Sen skulle de röra sig hemmåt så ja gick till silk, själv haha. Träffade jonna där :D as länge sen man träffade bästisen. Så det var riiiiiiktigt roligt. Efter krogen drog ja hem till a och sov.

åkte hem på morgonen, låg deckad i sängen hela dagen. Fyfan, aldrig varit sådär bakfull på länge. Sen tog ja en promenad till fanny, kändes att de behövdes. Satt och kolla på tv med henne och danne. Sen gick ja hem till robban och kolla på film.

idag så har ja varit på stan med fanny, gick och sola sen ner på stan igen. Köpte mig lite fint, en kavaj och en kjol :). Sitter här hemma nu, ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning inför kvällen. Blir partajjjjj :D Ska nog förfesta hemma hos philip, fast får se vart de blir.

Humöret på topp iaf :) , nu har ja inte tid att skriva mer. Todelos.

kanske dags att skriva blogg? haha

inte haft så stor ork att skriva blogg, de är vell för att helgen har varit gangska crazyy, ellä? jadu jag vet knappt. Minnet är då inte bra efter denna helg.. men kan berätta lite om den iaf, bättre sent än aldrig.


fredagen så vart det förfest hemma hos fanny med henne och robban. Det var allt härligt, blev lite lagom full. Sen tog vi bussen ner på stan, drog till silk. Och när ja ska ställa mig i vipkön kommer jag på, vart är min legitimation? FAN. Men de är ju tur att vakten känner igen mig ( på ett pra sätt denna gång ) så jag kommer in ändå. Jadu, där inne är vell mitt minne upp och ner, blev en hel del shakkande, blev typ dödan när hoffe spelade. Men kom allt längstfram tillslut och det var aas niiiiceee (Y) . Efter krogen stog och vänta på fanny i nästan hm.. 20 min.. och kom hon eller? nää. Hon var ju på efterfest med hoffmaestro. Något sur ja blev efter stunden, så jag och robban drog till donken och köpte skitmat och sen drog vi hem till han. Somnade vell, aa vid klockan 5 kanske.

lördagen låg ja och degade hos robban hela dagen, något sliten vad man haha. Åkte hem en stund, duschade och åt lite gran. Sen kom robban och hämta mig,  segade lite till sen åkte vi och hämtade hans kompis viktor. Åkte hem till robban igen, satt och spelade ´fuck the deler´ haha.. Vid halv 10 gick ja hem till fanny, som precis slutade jobba. Lagom stressigt där eftersom hon skulle in i duschen,fixa sig och allt dedär på 30 min. Tog vell 40 min kanske. Springer ut till taxin där robban och viktor sitter, åker ner till å. Och aa, där börjar det. Drog vell i oss 3 tecilia direkt, en fjdja nått som viktor bjöd på som var sjukt äckligt, sen drink efter drink, shot efter shot.. ja det blev en hel del vill ja lova. Men det var riktigt roligt där, om ja minns rätt? en hel del dans och aa. Efter å gick vi 4 till donken, de köpte lite mat. Sen tog vi taxi hem, och de är nog den roligaste taxiresan jag varit med om. Garvade söönder i bilen hahaha.. fanny sitter och babblar med taxichaffören, och aa hahaha. Finns video som kommer in om någon dag förmodligen. Gick hem till robban, var där en stund och minns inte riktigt vad vi gjorde där. Sen gick vi hem till fanny, och slocknade.

15.00 vaknde vi, hahaha.. Något jävla bakis jag var. Sen fick ja skjuts hem, packade min väska. Sen kom challe och hämtade mig, en glad prick som håller på att sluta snusa (Y) oj oj. Han skjutsade mig till hallsta där mamma var, satt där och fikade en stund. Sen åkte han hem och ja hem till mammsen. Sen har det inte hänt så mycket.

idag sitter jag barnvakt åt lillebror, ska snart ut och gå lite tänkte jag. Ska försöka övertala min mamma att ja får åka hem imorgon, klättrar på väggarna här hemma typ haha. Aja nu ska ja ta en dusch iaf :)  see you later



gränden




tjeeeeeeeenare

haft en toppen dag på praktiken, skönt. Drog därifrån runt 1, skulle egentligen till skolan och ha matte c prov men ja hoppade över det idag. Dåligt av mig men ja är ju som sagt usel haha, hade gått åt helvete vilket fall som. Åkte hem och vila en stund sen drog jag hem till fanny, nyss lagat lite mat. Ska snart kila ner till gränden och fika med daniella. Sen ska vi säkert iväg och sola en liten stund.


hello

lite snabbt om idag..
blev väckt klockan 05.40 imorse, sov 4 timmar inatt suck. Fick skjuts till pappa sen gick jag till praktiken. Slutade tio över tre idag. Åkte hem och duscha sen ner till mässan och träffa fanny och Thilda. Sen åkte jag och fanny ner på stan, sen direkt hem till henne. Åt lite mat och sen tog vi oss ner på stan igen och solade. Väntade på bussen as länge, och nu kom ja precis hem. Känns som att ja stressad igenom hela dagen och jag är så jävla trött. Och nu ska ja sätta mig och plugga i matte, verkligen drunkna i plugg. Har matteprov imorgon som kommer gå åt helvete :( nä fyfan.


00.15
ne nu ger upp, lägga mig och kolla på stockholm boggi istället. Passar ju bra för att tagga till på fredag, då de blir krogen & hoffmaestro !


finner inga ord?


r.i.p gumman (kissen)

sitter hemma hos mamma nu, har varit en lugn dag. När ja kom hit så kom min lillebror springandes och gav mig en bamse kram, så jäkla söt han är men däremot är han inte så liten längre, han växer nog snart om mig haha. Blev lite god mat och efter det ville mamma ha min efterlägntade kladdkaka, och självklart ställde ja mig och baka den :) . Vart as god, som vanligt (; . Har pluggat lite då och då, men orken vart är den? ne imorgon får ja sätta mig och plugga hela dagen för att jag ska kunna klara provet. Men nu ska jag snart ta och sova. Ska upp riktigt tidigt som sagt, ska åka med rikard och han åker nog redan vid halv 7 hah :/ .

Fick nyss höra att..
ja, jag saknade ena kissen här hemma, hade inte sätt henne på hela dagen. Så fråga jag vart den katten var och de berättade de att hon var död. Och hur dog hon då? jo våran grannes cp hundar har ätit henne. Mamma hade varit över och kollat, då hade hundarna slitit sönder katten i stycken. Fyfan, jag ska nogfan ta och skjuta de där jävla hundarna. Fan vad arg jag är! åh .



men nu ska ja ta och sova, är skapligt trött. / c.H


jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

har pluggat lite idag, men har inte blivit så mycket gjort som ja förvänta mig :/ . Fast nu sitter jag här och lyssnar på melissa horn, tror däremot att Fanny har smittat av sig lite. För hon tycker dom är skit bra, och nu börjar man alltid höra hennes låtar svärma ut ur mina högtalare, hihi :) . Väntar på att Rickard ska komma och hämta mig så ska jag åka hem till mamma. Känns som att det behövs, och där får jag nog mer gjort än här. Träffa lillebror också, miss him :) hihi..



men nu står rickard utanför, så måste skynda mig och packa lite och springa ner.
todelos


ingen ork

igår åkte jag hem till fanny, tog det lugnt där ett tag. Senare åkte vi och tess till en tatueringsstudio i sura, de skulle beställa tid för att tatuera sig. Stannade kvar där ett tag och kollade på en kille som tatuerade sig också. Hatar ljudet av nålgrejen, den är så skrämmande hah. Men man blir ju as sugen på att göra någonting själv, så får se om man kommer på något jag har ju iaf mina ideer :) . När vi kom hem igen slingade Fanny mitt hår, sen så gick vi hem till Robban (grannen). Där var dan och alex också, fast de drog efter ett tag. Så jag,fanny och robban satt oss och kollade på the heauting, as läskig haha. Tror däremot jag och fanny hoppade till ett antal gånger och gömde oss bakom täcket en hel del ;) . Vid klockan 3 åkte gick vi hem till henne, somnade som en stock på soffan hah.

nu ska ja snart till praktiken, har verkligen ingen ork men får allt göra mitt bästa. Sista veckan så det är ett MÅSTE. Och när det är så får man mindre ork :/ åh. Har jätte mycket att plugga också, fan!

aja bäst ja fixar mig lite så jag hinner iväg.

todelos


söndasmys

har precis ätit lite, fanny lagade mat åt mig och det blev köbullar och mos med sås (; . Har suttit framför tvn och segat ett tag. Men snart kommer hampus och hämtar oss, vi ska hem till oscar. blir ite move time hos han, ska förmodligen se en skräckis eftersom fanny var sugen på det efter att jag och robban kollade på de igår. Ska nog se 'the haunting' , men jag har redan sätt den fast kan alltid se den igen, för den är så jävla läskig.

Imorgon är det sista veckan på praktiken, tråkigt eftersom jag stor trivs men ändå skönt med lov om 2 veckor (; . Veckan blir inte rolig som sagt, ska plugga historia för har en inlämningsuppgift på 3 sidor som ska in, sen första provet på matte c. Fyfan, det här kommer gå åt helvete känner jag :/ får plugga sönder varje dag hah. Men men, som ja lärt mig i helgen "med rätt inställning och att vara positiv så går det galant" , så ska förska försöka tänka så haha.

men nu står hampus utanför så nu ska ja pysa :) todelos

toppen helg (Y)

sitter och kollar på tv hemma hos fanny, på 'paris hilton bff' eller vad det heter haha, ganska töntigt. Tror vi vaknade vid ett någon gång, och har precis ätit frukost. Ska nog snart ta och röra mig hemmåt tror jag. Har inte varit hemma på hela helgen, har ju "bott" hos fanny hela helgen :) hehe.

Igår runt 8 gick vi hem till Robban, spelade Alias med han och Dan. Jag och fanny var i samma lag först och det gick inge vidare för oss haha. Sen bytte vi lag, så jag och Dan vart i samma lag, men inte vann vi för det. Tror däremot att de är ja som söög på det spelet haha. Men det var så as roligt, när man förklara och gissar helt jävla cp, haha .. Nä det går inte att berätta hur roligt vi hade det. Efter vi spelat klart så vart jag och fanny sugna på pankakor, och visst vart de andra också sugna på det. Så jag och Robban ställde oss och gjorde pankaka halv 1 på kvällen. De blev otroligt goda (; med glass/grädde och sylt, mums. Efter maten vart jag något trött så jag och robban gick in och kolla på mirrors i hans rum medans Fanny och Dan kollade på wallander i vardagsrummet. Somnade vell några gånger under filmen, försökte vara lite diskret men tror inte de gick vell inte så bra hah.. Vid klockan 4 kom fanny in och väckte mig och sa att de var dags att gå hem. Så vi gick hem till henne, gick och la oss direkt typ och somande vell vid fem.



robban steeeker


lovly

har tagit de lugnt hela dagen nu, fanny och ja har fixat hemma hos henne så nu ser det fint ut (Y). Nu ska vi till shell och köpa cigg sen ska vi hem till hennes granne, Robban och Dan. Blir lite chill där :)

men nu ska vi pysa :) todelos


Let me shake up your world



'I know your type
Boy you're dangerous
Yeah you're that guy
I'd be stupid to trust
But just one night couldn't be so wrong
You make me want to lose control'


good girls gone bad

har inte skrivit på ett tag, har inte orkat eftersom den här veckan inte har varit den bästa. Tror nästan allt gått åt helvete och har då inte varit på bra humör, ne usch. Får vell hoppas nästa blir bättre.. Nya vecka, nya tag.

igår kväll så åkte ja hem till Fannys place. Hon flyttade hemmifrån i torsdags, och bor nu på malmaberg med hennes jobbar kompis Tess. Jag somnade nästan direkt när ja kom dit haha, var helt slut efter veckan + att ja gått typ 1 mil den dagen Vi kolla på idol senare, fixade oss lite sen skjutsade Tess oss till Daniel och där var de var förfest. De var daniel, wesslan, hampus, jonas och max. Körde ölspelet och blev däremot packad as fort haha. Men det var riktigt roligt där, sen drog vi ner till krogen runt 12 ungefär. Gick först in på picturs sen till Silk. Tror det var första gången jag och fanny stog i vanliga kön och betalade fullt.. Kändes då INTE bra haha. Inne var det rätt kul, träffade en hel del folk och de var bara och köö! haha 'om ni förstår vad ja menar'.. Gick till donken sen med twinis, alltså tobbe och sebbe. Skulle köpa mat men jag hade ingen ork att stå i kö så jag sket i maten. Där träffade vi på ¨A¨ , nämner inge namn för de är nog bäst så ;) . De var så jävla kul iaf, han sa "ni vet att de här är min flickvän va?" haha .. tror nog allt att han blev lite orolig där ;) . ja de ligger ju en del bakom de. Aja efter donken så tog vi bussen hem till Fanny. Sägere bara 'good girls gone bad' hahahha .. Kom upp, tog en varsin macka och ja satt på "weeding chrasher" , medans fanny satt sig vid darton, hennes bästa vän va? hm. tror det ;) . Jag tror ja somna innan filmen börja. Sen vaknade jag av att fanny ville ta en cigg med mig, tror ja blev as förbannad. Var as trött sen får hon alltid som hon vill haha .. Efter det gick ja och la mig skit grinig i sängen, slocknade direkt. Men får vell be om ursäkt för det F.

Nu sitter jag här, har varit uppe ett tag och är as pigg. Fanny ligger och sover som en stock, är helt förvånad att hon inte vaknat eftersom hon jämt gör det när ja rör på mig eller låter haha. Idag vet jag inte vad som händer, ska iaf hjälpa henne fixa lite här hemma. Är sugen på en riktigt myskväll med film och bra sällskap,så får vell se vad som händer och fötter. Nu ska jag iaf ta och kolla på en film, och vila lite. hare så bråå :) c
 
 


 




another mistake




bad day

igår åkte jag hem till fanny, vi skulle egentligen till gränden och fika men hade inte så stor lust eftersom det regna och allt. Så vi gick och solade ist, sen gick vi till karamellfarbron och köpte oss lite gott godis. Kom hem till henne och kollade på rost på bernst sen tog de lugnt. Och de roligaste av allt var vell att fanny kom upp med frågan "har afrika samma måne som sverige?" hahaha.. hur lite dum hon (; . . Jag somande vell vid klockan ett någon gång. lagom trött att gå till skolan imorrse när klockan ringde och ja ser att ja inte har tid att snooza haha.. men de sket ja i och ställde klockan en halv timme senare och skynda mig till skolan ist. Har varit helt slut hela dagen, slutade klockan 4 idag. Hem direkt sen ner i tvättstugan, sovit lite, tvättstugan, lagamat, tvättstugan, städat osv.. så jävla kass dag. Nu ska ja ta ett varmt bad, känns som att ja behöver koppla av lite.




*

 

 

 


I just wanna let it go for the night

sitter här hemma, ska snart hoppa in i duschen.
igår kväll åkte jag hem till daniella, emilia var också där. Vi satt och kollade på fotboll, sög ju en hel del men vi höll vell humöret öppe för det ( + jag är inte så insatt) haha . Spelade kort och drack lite, dunka musik och adu. Gick ner mot stan till 12 ungefär, började på bill och bob. Markus försökte lära mig hur man spela black jack men de gick inte så vidare att förstå haha.. Efter ett litet tag gick jag och emilia till konrad. Vi han inte vara där länge haha, ungefär 35 min kanske. Önskade iaf min låt och den fick jag + att ja blev bjuden på 2 shot av bartenden ;) nice! Efter krogen gick ja och emilia till donken, träffade lite folk och åt. Sen skulle hon och ja gå till haga haha, skulle möta abbe (tror ja de var) också, han var något full och pratglad så tycker fan de var roligare att gå hem i kylan än vad de var på krogen haha. Aja tog vell ungefär 1 tim för oss att gå hem till han. När vi var där så skulle vi dra ner ena madrassen på golvet och han sa åt mig att hålla i madrassen på ena sidan av sängen sen skulle han dra på den adra sidan så de åkte isär, men de roliga var ju att de var samma madrass hahaa.. så vi stog där och drog åt varsit håll haha, orkar inte berätta mera men garvade som fan iaf. Somnade vell runt 4.

imorse kom robin och hämtade oss, skjutsade hem mig och nu har ja nyss ätit frukost. Ska ta och hoppa in i duschen sen ska ja vell hem till fanny. Blir en solning sen får man vell se vad som händer :)

 

 
 


bilder ifrån i fredags

 

 



  





helg

gårdagen.
kvällen började på bmb för mig och fanny, var inte speciellt roligt där men träffade en hel del man kände, å det är ju alltid trevligt :) . Vart inte så långvarigt där heller, utan vi drog hem till stefan "steeek" istället, körde buzz & sanning&konsekvens spel, hade riktigt roligt där & blev något full måste ja då säga. Vid 11 tiden tog vi taxi ner till stan, utgång på silk as allways. Hade nog en rolig kväll, om jag mins rätt haha .. blev en hel del dansade iaf. Tappade bort fanny underkvällen så vet inte riktigt vem/vilka ja var med haha.. Efter krogen gick ja och fanny till donken och åt, sen gick vi förbi m-, så följde ja och han med fanny en bit hem. Sen gick vi hem till han, blev bjuden på spagetti & köttfärsås, var uppe as länge. Vaknade och var helt jävla sliten, men hade inte förväntat mig nå annat.

har bara varit hemma och sovit hela dagen haha.. Skulle bara vara hemma och dega idag men känns som att ja varit hemma förlänge nu, för börjar få myror i benen. Så nu ska ja till daniella med emiia och vet inte riktigt vad de har för planer men men..

nu ska ja pysa iväg iaf :) bilder kommer senare / bye bye


wonderful

blev en sleep over hos fanny, vi log nog och prata till klockan halv 2 innan vi somnade. klockan ringde 7 imorse, då var man inte speciellt pigg mår ja säga. Började klockan 8 med matte c, fyfan va trist de var. Gick hem till fanny direkt efter det och åt lite frukost, fanny skulle koka ägg och det börja lukta bränt haha, hur fan lyckas hon? nog inte många som gör det! Ska vell chilla här ett tag till sen är det dags att röra mig till praktiken, får hoppas dagen går lika fort som igår. Och efter det blir det att dra hem och plugga matte eftersom ja ligger efter lite.. ganska mycket. Men blir förmodligen så att jag pysa ner till stan ist och köpa en jacka och ett par skor, lyckas vell alltid komma ifrån plugget på något sätt haha.. fan vad dålig man är egentligen.


men de var allt för mig nu, toodelos


iskall

heelloo!

as stressig dag på praktiken, är faktiskt 1 mindre lärare eftersom en av dom är sjukskriven så nu blir det extra mycket ansvar för mig. Men de gick toppen bra idag faktiskt :) . Börjar asg när ja körde 'under hökens vingar kom' med barnen, då höken säger färgen gul, så börjar jag springa sen blir ja tagen så säger en tjej; men du har ju gult hår så du är inte tagen.. Josse ( min klasskompis ) börja asg och jag med hahah.. så säger höken; ja men du har ju gula tänder också.. schyssta barn? nej tror inte det va hahaha.. garva fan till tårarna kom!

nu sitter jag hos fanny, ovanligt va? haha .. håller på att fixa oss lite, ska snart ner på stan och fika på gränden. Blev faktiskt inget igår som det vanligtvis brukar bli. Senare ikväll ska vi sola och bli bruna :) .. Men nu ska vi ta och röra oss, todelo

when i had you

kom precis innanför dörren, har varit hemma hos fanny en sväng snackat lite och så. Nu ska ja slå på en film och bara döö. Och snart komma pappa hem med spicy till mig :) fyfasen vad göött.

var hos mamma igår, var riktigt kul och träffa lillebror som inte är så liten längre :) jaja blev filmmys framför tven med familjen till kvällen, men ja somnade nog efter halva filmen haha. Drömde däremot världens sjukaste dröm, men den tänker jag faktiskt behålla den för mig själv, sorry men de är nog bäst så. men ville bara säga de ;) hihi..

har inte så mycket mer och berätta så nu ska ja dööaa, se you lateerr



Why do I want you? now that I can't have you,
Why did'nt I just want you back when I had you back, when I had you

tonag



hej !

sitter hemma hos fanny nu och väntar på att robin ska komma och hämta mig. Han ska skjutsa mig till kolbäck, ska hem till mamma och ta det lugnt :) var jätte länge sen ja var där så de ska bli kul.

igår var de en riktig stressig dag, slutade ifrån praktiken, hem och duscha, tog bussen till fanny, gick till daniella, åkte till annice i skultuna. Hon har fyllt år så var där och firade henne lite :) blev tacos och förfest med tjejerna. Det var riktigt trevligt. Sen tog vi bussen in till stan, gick till konrad först men jag och fanny gick nästan direkt. Hände lite grejer så blev ett uppehåll bland festandet.. Gick iaf ut sen med linnea, tobbe och pontus på silk. Var roligt där, köpte en flaska chanpagne, blev några drinkar och teqila. Efter krogen så gick ja och skulle träffa S, så klom det några gubbar som tog mitt ciggpaket och var helt störda :S, tog ciggen i handen också och åh.. har nog inte varit så där rädd på länge.. men tur kom det 3 killar ( vet inte vilka de var) som fick bort dom efter ett tag..

nu måste ja pysa , todelo


you never know

blev utgång igår, gick först till silk och hälsade på victor lite snabbt. Han bjöd oss på en varsin shot, självklart efterso han försökte förstöra våran nykterhetslöfte. Efter det gick vi till pluto, träffade tobbe,sebb och otto och ewe och dom, och några gamla godingar ifrån skultuna också, härliga prickar det där haha. Var vell helt okej där :) inte speciellt roligt men de var trevligt. Vart inte så mycket dricka för mig och fanny men drog i oss lite iaf. Efter krogen stog vi och prata med t&s ett tag sen skulle fanny och ja röra oss hemmåt. På vägen så stannar en taxi och frågar; är det inte kallt? ska ni ha skjuts ? ni får åka gratis. Fanny sa till mig; ska han vålta oss nu eller? haha.. Men vi åkte med och han tryckte in Fanny cykel i bilen. Han  var lite skum faktiskt satt och snacka om att han skulle massera oss eller vad fan haha.. När vi väl hoppade av sätter han sig på cykeln och cyklar lite och säger; de är nå fel på den här cykeln .. fanny; nehe? han; fan ja har inte cyklat på flera år.. hon; det kan nog vara därför.. haha ! Aja när vi kom upp slocknade vi direkt.

idag var det bara upp och hoppa klockan kvart i 7, inte direkt pigg men de funka vell. Har vell inte varit en toppen dag direkt, varit as trött och ont i huvudet/magen. Åkte hem efter skolan, somnade direkt och sen åkte jag till Fanny. Vi gick till solstudion och solade, var år och dar sen man gjorde det så de var skönt. Efter de tog ja bussen hem, inte speciellt roligt att komma ner på stan med hur mycket folk och man stinker solarium och är helt röd i fejjan haha. Men asch, sånt man får ta.

Nu ska jag stoppa något i magen sen ta och sova lite, de är ju en dag imorgon också. Praktik till klockan tre sen får man se vad som händer, kanske kilar ner på stan en sväng och sen till kvällen hoppas ja på en utgång och en toppen kväll, känns som att de behövs.


en bild från gårdagen på pluto




RSS 2.0