love it

Har varit ute och pressat i några timmar nu, har varit så skööönt. Nu ska jag sätta mig på ballken och kolla på grabbarna som jobbar så hårt utan tröja thihih (A) . Snart kommer världens goaste mamma och hämtar mig, tur att jag har henne! Blir där över natten och imorgon äre onsdag å även partay? om ja inte har helt fel :)


"hon verkar så jävla skön alltså, glad för ingenting"
haha ja de är väl så.




dont look back in anger

sömnproblem? jotack det kan man verkligen säga eller är det bara jag som är töntig och inte kan sova själv? i dont know. Sov iallafall som en kratta inatt, vaknade varranan timme och hade jätte svårt att somna om. Dessutom gick jag upp halv 8 idag för ja inte kunde somna om. Så nu är man inte i det piggaste laget, men men.

idag är det som sagt nya tag som gäller, ska ut i solen och steka lite. Blir förmodligen löga med syrran och jocke! Jag ska bara ligga och måå :) 
se yaa!


hatad dag!

ja vad ska man säga om denna dag? började rent sagt som ett helvete. Hur kan man vara så jävla egoistisk, cpstörd och fyfan vad jag hatar DIG. Och de är inte bara jag som gör det.

drog ner på stan och träffade fanny en stund på eftermiddagen, tog en glass och satt i parken och pratade ut. Sen har ja inte gjort ett skit. Frågan är ju vad ja ska göra nu? kommer snart bli världens liv och skirk som ja inte orkar med. Nej nu ska jag dra här ifrån med min mp3 och gå en sväng.

adjös!


midsommarhelgen

Norrtälje var kanon.
började dagen med första doppet, var 17 grader och iskallt. Tog det mest lungt under dagen, åt god mat och pratade. Mot kvällen drog vi över till Peder och grabbarna, med deras släckt och några brudar. Hade riktigt trevligt. På natten drog vi ner till båten, jag tog ett nattdopp helt för mig själv. Vilket ingen trodde jag skulle våga, men ja var full och de var tydligen iskallt. Kvällen var fanomej rolig!

midsommar
chillade rejält, både jag och fanny mådde väl inte speciellt bra. Gick ner till midsommarstången och kollade på alla som vann priser & sånt. Senare drog vi ut med grabbarna på båten, drack och dunkade musik i solskenet, var riktigt nice de kan man kalla sommar. Åkte till snyggjohans föräldrars båt som var stor som ett hus, herregud vilken båt. Senare drog vi tjejer hem och åt lite god mat. Pratade och senare mot kvällen drog vi till grabbsen och folket. Kvällen började bra men slutade mindra bra. Svartsjuka brudar? ja det kan man verkligen säga.

lördag
jag var något trött, spenderade hela dagen i "min" saccosäck framför tvn. Vi åkte inte hem fören emot kvällen, fanny och jag tog bussen ifrån sala. Satt och psykade på bussen, garvade då fan sönder haha. Var bara hem och duscha, fixa sig sen drog vi till grannen min. Christian fyllde 22 år och hade förfest. Senare drog vi ner till bill och bob. Var rätt trevligt där men ja och fanny var något sega. Slutade på efterfest hemma hos några killar, var ju helt okej!

lite kortfattat om min helg, vilken midsommar! nu ska jag kolla på tjejfilmer och bara ligga och tycka synd om mig själv, kan behövas och det ska bli så skönt. Hejdå!

hej där

då är man i Sala hos Fannys mamma. Kom hit vid 3 tiden sen la vi oss i solen i ungefär två timmar. Mot kvällen tog vi oss till fotbollsplan och kollade på när Foffo spelade, var väl rätt så spännande.. eller? Efter det så följde vi med han till Larne där de var en del folk, vart inte så långvarigt för vi båda var lagom trötta. Så vi gick hem och dissade utgång. Fanny klippte mitt hår nyss, vet inte vad ja ska säga om det utan funderar mest på vilken huvudbonad ja ska ha på midsommar. Fanny ser rätt nöjd ut för att vara första gången hon klipper någon. Hämden är ljuv, skoja bara! Nu ska vi ta en godnatt cigg sen gå och lägga oss. Har en otroligt spännande dag framför oss imorgon, pyser nämligen till Norrtälje!

nä, godnatt för mig!

oooo vilken underbar dag


uppe med tuppen!

uppe med tuppen idag, gick upp klockan 7 för att tvätta. Är man inte en duktig tjej nu va? :) tycker jag allt! nu kan jag inte somna om, men fanny ligger och sover som en stock. Idag ska vi ner på stan och fixa lite sen ska vi till Sala. Hem till hennes mamma och på torsdag drar vi till Norrtälje för på fredag ska vi fira midsommar vid skärgården. Något ja verkligen ser fram emot, tror allt det blir en höjdar midsommar!

igår kväll gick vi ner på stan, sen drog vi till tobbe&sebbe, där även tommie, markus, simon och någon till var. Chillade, kollade fotboll och film. Kom hem rätt sent så idag har det inte blivit mer än 5 tim sömn för mig. Vet någon som kommer decka tidigt ikväll!

allt för mig, todelo!


solsken :)

har legat ute i solen hela dagen, finns väl inge härligare :) Nu ska ja ta en dusch sen blir det en promenad i det fina vädret.

igår ikväll gick jag och fanny hem till tvillingarna Tobbe&Sebbe på Råby, Tommie var även där. Satt och snackade och blev en hel del skratt, så mycket så ja fick ont i magen. Klockan tickade fort så blev en övernattning där, men orkade även inte gå hem till klockartorpet därifrån haha.


år sen, men de var en härlig sommar! :)


arbetslös = pank!

jag är inte pigg idag, kan de var att man sovit hela dagen igår och var öppe hela natten? förmodligen. Nu ska jag fixa iordning mig sen är det raka vägen till arbetsförmedlingen. Ja är så gott som pank nu + att mitt bankomatkort är sönder, men de gör ju inte så mycket förtillfället. Nä det här gör mig jävligt röksugen och så har man inte cigg kvar heller!! Får väl ta och sluta, Hejdå ciggen, hej argtjej!

Hur ska det här gå egentligen? haha.. herregud vad ja hatar att va arbetslös.

Nä nu har ja inte tid med detta längre, ha de gött!

tröttter

vart hårt festande på senaste tiden, känns i hela kroppen att man röjt lite för mycket. Men har tänk att ta det lungt en stund efter midsommar, det behöver nog kroppen och min lever, vill ju inte att de blir som förra veckan haha.

helgen har varit riktigt bra, 2 höjdarkvällar.

Igår så gick vi hem till fredrik, där var danberg och willy + en annan kille. Satt och spelade kortspel och chilldrack. Fanny och jag hade bestämt oss för en lugn kväll men de blev andra planer när vi drog till bmb. Var där med vincent och hans kompisar, söp väl ner en rätt hårt. Ja orkade itne mer så gick till bill & bob med abras och dom en liten stund, sen träffa ja på oscar. Resten av kvällen var rörig? vet inte riktigt vad man gjorde men somnade vid halv 5 iaf.

Idag har jag bara varit bakis och legat framför tvn och sovit. Har varit så skönt, men nu börjar man bli rastlös. Och inte orkar jag ta mig någonstans heller. Nä, går ut och tar en cigg och ringer en vän, de får duga.

living the dreaam

Igår blev det en utekväll på sjökrogen, hade riktigt roligt, shakade sönder hahaha .. Nu sitter jag hemma hos Fanny, har haft bakisdag framför tvn hela dagen. Drog i mig en fet kebabtallrik också vilket satt riktigt fint. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iorning mig. Blir påt ikväll igen, bara och köööra :)


Fan vad het jag är , naaaat!


bloggstop! haft för roligt!

här har det varit bloggstopp väldigt länge.. Har inte haft nå tid alls sen min bästa vän Fanny flyttade hem ifrån Norge, vilket ja är så jävla lycklig för :)

Blivit mycket utgångar, så jävla roliga, galna, knäppa även spårade.. även en sväng till akuten 2 dagar innan studenten, förmodligen för jag supit sönder levern, och man blir ju inte smartare av en sån varning.

Studenten var nog den bästa dagen i mitt liv, familjen, fanny, thilda och jonas kom och kolla :) vilket var en chock att jonas kom haha.  Fyfan vad ja vill stå på det där flaket igen. Så jävla roligt, jag och martin kööörde sönder, även anna. Har däremot aldrig sätt klassen ha så roligt :) . Blev lite mycket för mig där, så ja och martin drog ner på stan och satt och försökte bli lite "nyktrare" men de gick ju inge bra. Var rätt nervös att komma hem för att mina päron skulle se en sådär packad. Senare på kvällen så blev de fest nere på stan sen utgång för mig på bmb.

dagen efter mådde man ju verkligen skit men de är väl så de ska vara. Men blev även fest mot kvällen hemma hos jonas alvarson. Körde massa spel och blev mycket skratt :)

I söndags åkte jag till stockholm för att vila upp mig lite, igår var ja nere på stan med några vänner. Gjorde världens skämigaste grej. Någon kastar fram en sak framför mig så ja ramlar pladask ner på marken och gör sönder mina byxor på knät. Mitt på DROTTNIGNGATAN. Ingen fattar riktigt vad som händer och de säger: vad gör du? och bara kollar. hahaha .. Fyfan vad ja asgarvade, eller vi asgarvade åt det där hela dagen.. Men inge oväntat att jag gör något pinsamt, jag måste vara den mest klumpigaste personen som ja vet.

Kom hem ifrån stockholm idag, hem och sov eftersom de inte blivit så mkt sömn där. Senare blir det en promenad med O, om vi båda orkar. Ne nu ska ja föna håret sen ut på en cigg.

Imorgon blir det utgån med Fanny ahl!


Herrråååp :)

RSS 2.0