"I dont like what we are, but I miss what we were"

.

lalala-laaaaa

i onsdags följde fanny med mig hem efter jobbet. Tog det bara lugnt, kika film och åt godis. vaknde inte fören klockan två på torsdagen. Tror nog båda var helt slut haha.. Var ute och gick en sen simma vi. När vi kom hem så smörjde vi in oss och dansa nakendans med skön musik haha..

Igår så åkte vi till Sala. Fixade oss och drack lite vin. Sen kom ida och johan och hämta oss så åkte vi till Damberg, han styrde förfest. Sen drog vi ut på bmb. Var helt okej kväll, kunde ju vart roligare. Men en annan har väl tröttnat på att gå ut nu. Åkte väl hem vid ett någon gång.

Hemma i kolbäck nu, mamma kom och hämta mig på stationen. Har precis ätit lite och nu ska jag lägga mig i sängen och kika på en film :) skööönt! Vila upp mig till morgondagen då de är personalfest.



'

Jobb idag till fyra, sen hem till kolbäck. Har fixat lite i mitt rum, sen har ja inte gjort så mycket. Bara njutit av att komma hem. Imorgon börjar jag halv elva och slutar väl nio/tio runt kvällen. Får hoppas man hinner med sista tåget hem till kbk, annars suger det ju rätt hårt.

Ne nu ska jag lägga mig och kolla på en film och försöka sova.
Godnight





söndag

Fick nyss mms på mitt "nya" rum, rickard hade tydligen åkt och köpt en massa saker och fixat. Nu fattas de bara min sköna säng som står här hos pappa. Sen äre typ klarrrt :) Så ändrar planerna och åker hem imorgon för att kika. Wiho! Men först bilr det jobb. Har precis kollat solsidan, synd bara att man redan hade sätt halva avsnittet i helgen, så de sög ju! Betalat räkningar idag och imorgon ska man köpa buss/tågkort, sköna saker att spendera pengarna på, kul liv! ! Ne de var allt för mig, hade brå.
  


who do you think you foolin?

slutade halv elva igår. Helmer skjutsa hem alla oss jobbatjejer och lite skultunaboys till någon fest. Mår säga att vi hörde fina sångröster i bilen haha .. .. Gubben i lådan mmhmm ( nynnar ) gubben i lådan . hahaha ! Sen åkte jag hem, kika på tv lite sen gick jag och la mig. Inte lika kul nör alla jävlar ringer och väcker en vid 2-3, folk kan väl ha lite vätt i skallen iaf.

Har precis duschat, ska ta och fixa mig lite sen åka iväg till jobbet, börjar klockan två. Får se om man åker hem till Kolbäck idag, längtar faktiskt hem.

And all I needed was a call
And you never left me no messages


these nights when we were drinking, no they never got us anywhere..

Blev en spontan utgång igårkväll. Jag och Tess drog på förfest på skallberget, hos jimmy med grabbarna. Det var trevligt det :) . Sen tog vi oss först till Tabasco, innan vi drog vidare till bmb. Hade väl jävligt roligt där om man räknar bort min snefylla.. pinsamt jävla psykbryk man är.. aja hahahahahah! Garvar bort det..

Idag är man något sliten, har sovit hela dagen. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka hinna äta innan jobbet. Börjar klockan 5, får se hur länge man kör ikväll!

Ha de gött, tjingeling!


It started out with a kiss, How did it end up like this, It was only a kiss, it was only a kiss..

ja då var denna jobbdag över, hade de rätt skoj ändå :) Men liiite sliten är man ju efter 14 tim pass. Nu ska jag lägga mig och sova så man är pigg tills imorgon. Börjar jag halv 11 och slutar halv fyra, så skönt! Får se vad som händer i helgen, no plans. Jobba blir det iaf.




kiss my ass

Ne, nu blire movietime. Hoppas man kan sova inatt iallafall. Klockan stäld på halv sex, vilken lycka! Fyfan, skjut mig! Inte nog med humöret kan ju gå och gräva ner sig, eller "du". äh usch för denna dag.. godnatt! :) 



trött tjej

Brist på sömn, fyfan vad trött ja var imorse. Men bara och bita ihop, så lat som man är. Var första gången i "disken" å de gick väl helt okej. några klumpiga grejer gjorde man väl men skyller på at ja var trött :) . Kan ju säga att jag är helt död just nu. Ska lägga mig och kolla på film och hoppas på att jag somnar. Bara tagga till morgondagens jobb från 08.00-21? kanske. Om inte senare. SUUUCKK!

Ne nu säger jag godnatt!


I miss you so

Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone.

she said "Some days I feel like shit,
Some days I wanna quit, and just be normal for a bit,
I don't understand why you have to always be gone,
I get along but the trips always feel so long,
And, I find myself trying to stay by the phone,
'Cause your voice always helps me to not feel so alone"

you said "I feel like an idiot, workin' my day around the call,
But when I pick up I don't have much to say,
So, I want you to know it's a little fucked up,
That I'm stuck here waitin', at times debatin',
Tellin' you that I've had it with you and your career"

(she)
But now, you only stop by every once and a while,
Shit, I find myself just fillin' my time,
With anything to keep the thought of you from my mind,
I'm doin' fine, I plan to keep it that way,
You can call me if you find that you have something to say,

(he)
And I'll tell you, I want you to know it's a little fucked up,
That I'm stuck here waitin', at times debatin',
Tellin' you that I've had it with you and your career,
Me and the rest of the family here singing "Where'd you go
?"

( she)
I'm stuck here waitin', no longer debatin',
Tired of sittin' and hatin' and makin' these excuses,
For why you're not around, and feeling so useless

(he)
It seems one thing has been true all along,
You don't really know what you've got 'til it's gone,
I guess I've had it with you and your career.

(she)

Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone,
Please come back home...

When you come back I won't be here and you can sing it...


.


sweeet

Igår vart det jobb, gick helt okej. Fanny fölljde med mig hem. Följde med joahan & Jerry till gymmet och gymma med grabbarna. Ja eller vi värmde väl upp som johan kalla det haha. Tyckte iaf vi körde en del :) Efter det åkte vi hem, kollade på fucking åmål för första gången i mitt liv. Sen somnade jag som en stock.

Idag har det inte hänt mycket, gick förbi banken och sen hämta lillebror. Fanny har precis åkt hem och nu ska jag lägga mig och kolla på en film och vila lite. Bäst att passa på när man är ledig. Jobbar imorrn, torsdag, fredag, lördag och söndag. Köttar tider så kommer helt klart vara helt död efter denna vecka.


min helg

TORSDAG. Fampan och jag gick och simma här i kolbäck, körde även en solning på det. Sen vart det filmtajm för hela slanten :)
FREDAG. Lönen rulla in, mycket glädje mår ja säga. Så kul när lönen kommer några tusen extra än vad man väntat sig. Så jag och Fampan åkte till västerås. Drog en rejäl shoppingtur. Köpte två par jeans, tröja, linne, skärp, jobbskjorta, två andra linnen och allt vad de nu var. Drog även förbi systemet innan vi gick hem till damberg för att fixa oss. Sen kom jonas och hämta oss, åkte hem till han och där bjöds det på mat :) . Drack lite vin och spelade "med andra ord" och fyfan vad de garvades. Avslutade med lite fuck the diler innan vi tog oss ner på krogen. Blev först tabasco, och ja jag var råpackad. Så tog lite luft och nya tag innan vi drog till bmb. Och när man väl börja bli normalt berusad så köper grabbarna in chmpange. Där försvan mitt minne och körde väl rådecken när ja kom hem.. eller vad vet jag.
LÖRDAGS kom jonas och micke och häma mig, drog en lite shoppingtur. Seb åkte ja och jonas hem till han, somnade i soffan båda två haha.. vaknade klockan sex med lite panik. Han drog iväg och jag blev kvar. Bjöd hem anna och tess, blev lite förkrök där för oss :) hade jävligt trevligt. Sen drog vi till bmb, blev ju en hel del dricka där, rödlyset och massa rosé. Så ja, det gick ju åt skogen och mins inte ens hur ja kom hem. Skönt!

Hade en jävligt bra helg, hur som helst!




fimpat sista ciggen

precis, har bestämt mig för att sluta röka. Får se hur det går haha.. Men de är ju skönt att några tror på mig mer än jag själv, så man blir lite peppad :) . Idag har jag bara tagit de lugnt, utan cigg och de har gått bra :) . Håller på att bli sjuk känner ja, huvudvärk, lite snuvig och mår illa :/ . Men de är bara försöka friskna till för nästa vecka är det jobb som gäller, efter sisådär 3 veckors lov. Äntligen ( seriöst ) , skönt och göra något om dagarna.

Nu ska jag lägga mig och kolla på film och försöka sova :) ska bli så sköönt!



ett stort ?
du är nog den konstigaste
person jag träffat.


Please don't blame me for trying

I know the distance is a factor
But I stretch as often as I can
My goal's to reach your hands any day now
Please don't blame me for trying
To fix this one last time
I have a hard time as it is

Don't act like you don't know me
It's still me I never changed
I'll be here when you come back

Remind me why we decided this was for the best

Because I miss you love
I miss you love


lugn helg.

Satt barnvakt i fredags till lillebror. Var ute i snön, gjorde en fin snören, spela spel, lekte lekar. Mot kvällen hade vi myskväll framför tvn med godis och gottit. Han är allt för go han :) något slut man blev efer den dagen eftersom man fick vara i action hela tiden. Inte nog med de har man ju vänt på dygnet så man somnar ju inte fören fem på kvällen så blev man väckt klockan åtta den dagen.

Igår ( lörags ) kom det finbesö till kolbäck, Fanny ahl kom hit. Jag laade lite mat till oss, spagetti och köttfärsås :) gött. Sen hade vi spelkväll med hela familen, småglinen jonas, fredrik, simon och så mamma och sandra. Spelade lite "med andra ord" och "rita och gissa". Jag och fann tog några glas vin och hade de allmänt bra :) . Skulle dragit ut i kolbäck och kika läget, men folket här är ju lite småmesiga så vi satt oss och hade filmkväll. Eller rättare sagt Solsidan maration tills vi somna.

Nu har hon precis åkt hem, ska lägga mig och vila framför en film :) Nu när man fått tv och dator i sitt nuvarande rum. Skönt med en vit helg, detta måste göras oftare. I veckan blir det väl att måla och fixa i rummet i källaren. Längtar tills de blir klart!


You're the target that I'm aiming at

Idag har vi rensat rummet nere i källaren som ska bli mitt rum. Har hållt på nästan hela dagen och allt är inte borta än eftersom vi haft det som ett föråd typ. Så nästa vecka ska de börja målas och fixas :) Kommer nog bli rätt bra när det är klart. Skönt att få ett eget rum eftersom man inte haft ett riktigt under tiden man bott här i kolbäck. Så det ser jag fram emot :) hehe..
Imorgon ska jag sitta barnvakt till min lillebror. Mamma & Rickard ska iväg till en kompis så de kommer inte hem fören på lördag. Får se vad ja och freddan ska hitta på för bus :) blir iaf mystajm & film mot kvällen. Fanny kommer troligen efter hon slutar jobba, hoppas jag på. Får se vad hon säger om kolbäck haha.. Närå så illa är det inte, börjar smågilla det här stället.


And I'm not gonna stand and wait
Not gonna leave it until it's much too late
On a platform I'm gonna stand and say
That I'm nothing on my own
And I love you, please come home

you


Is it getting better 
Or do you feel the same 
Will it make it easier on you now 
You got someone to blame 
You say... 

One love 
One life 
When it's one need 
In the night 
One love 
We get to share it 
Leaves you baby if you 
Don't care for it

Did I disappoint you 
Or leave a bad taste in your mouth 
You act like you never had love 
And you want me to go without 
Well it's... 

Too late 
Tonight 
To drag the past out into the light 
We're one, but we're not the same 
We get to 
Carry each other 

Did I ask too much 
More than a lot 
You gave me nothing 
Now it's all I got 
We're one 
But we're not the same 
Well we 
Hurt each other 
Then we do it again 
You say 
Love is a temple 
Love a higher law 
Love is a temple 
Love the higher law 
You ask me to enter 
But then you make me crawl 
And I can't be holding on 
To what you got 
When all you got is hurt

ons

då var det onsdag. Anna ringd igår kväll och undra vad som hänt med mig? Eftersom ja varit helt spårlöst borta nästan. Jag har verken pratat med någon eller gjort nått det här året. Hon var nog den första ja pratat med .. Men de slåg mig också, vad fan är de som händer? det här är inte likt mig för brukar ju alltid ha mycket för mig. Det här måste ändras! Men de får bli till helgen haha.. För jag trivs så bra här i kolbäck, lugnt och skönt :) skämtosido.

Nu ska jag ta en dusch, fräscha till mig lite och kanske ringa en vän? Sen blir det en riktig slappdag med familjen, vilken familjetjej jag blivit. Blev ju som sagt inge västerås, snökaos här i kolbäck så det går väl inga bussar eller tåg.

-


1/4

igår kväll var jag och mamma uppe och snackade en massa, drack lite vin och så. Gick inte och la oss fören klockan sex tror jag. Vaknade idag vid halv tre haha.. Skönt att man vänt på dygnet totalt. Idag blir det bara lugnt hemma, om ja inte ska träffa *. undrar varför jag jämt ska ha den oturen, alltid något.. Imorgon ska jag ner på stan och käka lunch med oscar :) om de blir som planerart. Sen kanske träffa emilia? om hon nu vill de (har inte frågat). Blir lugnt för mig i helgen, ska sitta barnvakt åt lillebror fredrik medans mamma&rickard ska iväg och käka hemma hos några. Ne nu ska jag hoppa in i duschen sen hjälpa mamma med maten, tjingeling!



nyårslöften?

kommit på att jag inte hållt ett ända nyårlöfte. Inte slutat rökt, inte slutat äta godis, inte blivit en bättre människa och allt vad de nu var.. Fan vad världelös man är.. Men som sagt, nyårslöften är väl till för att brytas och de har ja gjort nu ( som varje år ). Så nu kan ja sätta dom målen och försöka påt igen. Ny dag imorgon, nya tag. Wish me luck! kan behövas.


River en vacker dröm


hey

nyårsafton var rätt great. Började hemma hos emilia med tjejerna :) härliga brudar. Spelade spel, snackad igenom det vi missat och drack en hel del må jag säga. Senare åkte vi till sandra nere på stan där det var lite fest, firade tolvslaget där sen drog jag, fanny och daniella till krogen. Kaos därefter vilket ja inte väljer att berätta om. Ja nyårsafton kunde ju slutat liiiiiite bättre än vad de gjorde. Men men.. Nytt år, nya tag :)

idag har jag varit och åkt pulka med mamma, jonas och lillebror. Nu ska vi lägga oss och kolla på film och bara mysa i värmen. Sen får vi se vad som händer och sker.


Lite bilder från nyår







I don't understand

I don't want to run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why do I dream of you as my wife

‘Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
‘Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side


RSS 2.0