lugn helg.

Satt barnvakt i fredags till lillebror. Var ute i snön, gjorde en fin snören, spela spel, lekte lekar. Mot kvällen hade vi myskväll framför tvn med godis och gottit. Han är allt för go han :) något slut man blev efer den dagen eftersom man fick vara i action hela tiden. Inte nog med de har man ju vänt på dygnet så man somnar ju inte fören fem på kvällen så blev man väckt klockan åtta den dagen.

Igår ( lörags ) kom det finbesö till kolbäck, Fanny ahl kom hit. Jag laade lite mat till oss, spagetti och köttfärsås :) gött. Sen hade vi spelkväll med hela familen, småglinen jonas, fredrik, simon och så mamma och sandra. Spelade lite "med andra ord" och "rita och gissa". Jag och fann tog några glas vin och hade de allmänt bra :) . Skulle dragit ut i kolbäck och kika läget, men folket här är ju lite småmesiga så vi satt oss och hade filmkväll. Eller rättare sagt Solsidan maration tills vi somna.

Nu har hon precis åkt hem, ska lägga mig och vila framför en film :) Nu när man fått tv och dator i sitt nuvarande rum. Skönt med en vit helg, detta måste göras oftare. I veckan blir det väl att måla och fixa i rummet i källaren. Längtar tills de blir klart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0