måndag

veckan börja ju bra med att försova sig, suuuck! Får hålla tummarna att jag får mitt studiebidrag denna månad ändå, kan ju hoppas att man har lite tur här i livet. Sitter på lektion men ja orkar inte arbeta så jag tar mig ner till stan och hälsar på emilia ist. Hon kanske kan bjuda på ett gott skratt, för de behöver jag verkligen just nu, humöret är ej på topp vilket det är väldigt sällan nu för tiden, när ska det vända egentligen?

tjingeling

If you like me, tell me, If you miss me, show it, If you love me, prove it

.


.. So baby if you want me, You’ve got to show me love !


bmb

är det lagligt att vara så här bakis? jag mår verkligen piss.. drack väl inte så mycket igår, eller vänta! de gjorde jag ju tydligen. Blev ju bjuden på shottar i mängder och en hel del annat, och då menar jag en jävla massa. Men hade riktigt roligt på bmb, blev inte så långvarigt av någon konstig anledning. De som sög mest var väl att jag tappa min mobil så att den la av typ direkt när ja kom ut, häärligt.

nu ska jag försöka bli av med min bakfylla, får väl se vad som händer ikväll, kanske påt igen? vem vet. Beror helt på hur man mår senare.


fylleinlägg

jo det börjar ta sig nu! sitter och dricker hemma hos michaela med tjejerna, inte direkt planerat men det är nice. Ska precis börja kareoke efter allt snack. En annan ska snart ta bussen ner på stan och då blir det utgång. Får se hur kvällen blir. En glad tjej såklart!

är så glad, så glad


var någon typ som ringde mig idag, ja inte var det
ifrån detta land utan Norge. Ett samtal som gjorde
mig så jävla glad, hon berätta att jag skulle åka till
lyskil med hennes familj och möta henne sen vidare
 till Norge för att festa. Ingen fråga om man inte kan,
utan det är ett MÅSTE. Ska äntligen få träffa min
saknade vän Fanny :D lääängtar så sjuuukt mycket!






en mycket gammal bild,
men just nu är jag lika glad
som jag är på den bilden.


cant get you out of my mind

jag och daniella skippade plugget och kollade på film ist, blev Avatar. Jajo en annan blev ju lurad av robin (oväntat) att alla blå typer skulle dö, men inte gjorde dom de. Blev nyss hämtad av stefan, nu är jag äntligen hemma och ska ta och sova. Måste vara pigg i skallen imorgon för att försöka få ett G på nationella, önska mig lycka till för det lär behövas. Men nu blir det först ett avsnitt av oth (A)


fick ju studentmössorna idag, vilken härlig känsla!
inte långt kvar nu, 8 veckor sen är man fri :D


linnea, anna, jag, emma


torsdag

seg dag i skolan, som de alltid är på torsdagar och vädret gjorde det ju inte bättre kan man ju säga. Efter skolan gick jag, emilia och daniella och åt på spicy, satt riktigt fint i magen. Sen åkte jag och daniella hem till henne, nu sitter hon jag och marcus och bara chillar. Vi ska väl snart börja plugga, eller läsa inför svenska nationella imorgon, segt och de kommer verkligen gå åt helvete för mig. Men de är ju allt fredag imorgon, efterlängtat!

hamnade med i vlt idag, härligt att fastna som rullstolsbunden haha..

natti natti

sprang nyss runt och leta efter min mobil, medans jag pratar ju i den ? haha något borta man är. Sitter och pratar med emilia om allting, gott&dumt. Blir så trött på en viss person, ja jo du förstår nog varför. Nu ska jag sova, skola imorrn, tjingeling

tidsfördriv

Nämn något som gjorde dig glad igår: vädret & vännerna

Vad gjorde du kl 08 imorse: jag blev väckt av telefonen

Vad gjorde du för 15 min sedan: jag satt och åt

Det senaste någon sa till dig: "jaha skulle du ha mat, gjorde inget till dig"

Vad har du druckit idag: loka

Vad var det senaste du åt: en gorbys

Vad var det senaste du köpte: en loka

Vad är det för väder hos dig nu: skit väder

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej, vad är kärlek?

Sover du tungt: när ja sover med någon så, ja

Drömmer du mardrömmar: Ja det händer

Favoritlåt just nu: keep it going louder - major lazer

Vad gör dig glad just nu: vet inte, men är glad ändå :)

Vad ska du göra härnäst: ut och rensa huvudet lite.

Humör just nu: glad men lite trött

Kläder just nu: mjukisdress

Sommarplaner: leva livet med fanny

Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska

Vad är viktigast för dig: Att må bra och vännerna

Är du kittlig: något

Längtar du mest efter just nu: sommaren & studenten


rullstolsåkning

med klassen idag, jag och anna drog till hälla sen vidare ner på stan. Kan ju säga att man kände sig riktigt jävla handikappad och UTTITTAD, sjukt hur mycket folk glor haha. Var då fan riktigt kul och köra race och så. Efter åkandet gick anna och jag hem till mig och åt lite, nu åkte hon precis iväg till skolan. Och jag ska ta och sova lite för är riktigt trött.


todelo



en lång pluggkväll..

nä man kanske ska börja sätta igång och plugga.. har ju bara detta och göra:

• projektarbetet (som jag knappt börjat med)
• männskor i behov av stöd (skriftligt om tvångssyndrom)
• psykosocialt arbete (skriftligt om misshandel)
• svenska nationella både muntligt och skriftligt
• religion (skriftligt)

som sagt BARA .. en lång kväll framför mig.
Men snart blir det en pause för ska ringa min
bästa vän vid nio, gissa vem? jo självklart fanny :)


:)

Igår var en helt okej dag, slapp skoldag kan man säga. Jag och anna gick och åt på stan, vivaldi. Mot kvällen kom daniella å marcus och hämta mig, vi åkte och köpte lite godis sen hem till dom och kikade på film. Mins inte vad den hette men den var ganska rolig. Drack lite vin och snack också, sen gick vi och la oss.

Skolan idag igen, de går fan rätt okej nu, skönt. Psykdag verklien, folk kanske ja tror att ja är störd, men det är jag. Efter skolan gick ja och anna och åt, gissa vart? jo självklart vivaldi. Kom precis hem och ska väl ta och vila ett tag innan ja ska sätta igång och plugga, plugga plugga.

sämst jävla dag

alllt kan ju bara hänga sig, åt helvete med allt ..... åååååååååååååååååhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!


lost

i fredags firade vi michaela hemma hos henne, var riktigt trevlig och kul. Satt och körde sanning&konsekvens(fast bara sanning), sjung karaoke och så :) tanken var att ja skulle vara nykter men slutade ju inte så. Senare drog  vi ner på silk, var väl helt okej där men inge höjdare. Vet inte när jag drog, men tidigare än det stängde iaf.

i lördags tralla ja runt på stan lite och hälsade på lite jökar som jobba medans ja vänta på att emilia skulle sluta jobbet. Men de var rätt segt så hoppade in och jobbade hos henne på Indiska ett tag ;) ja var så jävla grym! haha .. Efter det åkte vi hem till henne, jag robin och hon städade lite, LITE i deras lya. Ja de som känner dom rätt vet nog allt hur de såg ut, som en katastrof haha. Mot kvällen kom hennes kusin och hans tjej. Satt och drack lite, eller iaf dom, pratalde lite skit och spelade yatzy. Sen gick jag och la mig, emilia kom också efter ett tag och krama om mig, aaw vad söta vi var haha..

idag åkte ja, robin och emilia ner på stan och åt lite innan hon skulle börja jobba. Sen åkte ja hem, har bara tagit det lungt hela dagen. Har precis lagat lite mat och nu tvättar jag. Känner mig som en riktig hemmafru haha..

blir så trött på allt, problem på problem.. Kan inte allting vara bra någon gång? Vart fan är hoppet? Vill bara här ifrån, var så skönt att åka ifrån allt skit här hemma förra veckan. Men som min vän sa; de går inte att åka ifrån allting, för du kommer ändå hem till det senare.. Så händer det nya saker, finns så mkt ja skulle vilja göra för DIG men de går inte, känner mig verkligen hjälplös. Önska ja kunde dra till Norge nu, till min bästa vän som verkligen har det toppen.. Men så har man skolan, så trött på helvetet åhh. Jaa jo, camilla som allitd är glad jämt och ständigt men nej, de går då fan inte längre för vad fan finns de att vara glad för?

kännde bara för att skriva av mig, nu ska ja ner i tvättstugan. Får väl se ikväll om en person kan lyckas få mig glad som han alltid lyckas. I hope so!

herrå.

freeeeedag !

kom precis hem ifrån stan, har varit och ätit med anna på Vivaldi sen gick ja och träffa emilia en stund och så träffa vi på födelsedagsbarnet Carro som fyller 19 år idag :) .. Nu ska ja poppa musik på hög volym och börja städa lite här hemma sen börja fixa mig, ikväll blir det att fira min stora tjej MICHAELA som fyller 20 feta!

har faktiskt varit i skolan idag, duktig tjej. Har ju varit i sthlm och chillat sen i söndags, de var precis vad ja behövde, att komma bort ifrån denna stad ett tag och bara måå. Efter skolan gick ja och anna och satt oss i solen och glassade, fan va gött & härligt med värme och sol, vad man mår och är glad!

GRATTIIIS till er tjejer, Carro och Michaela!!
hoppas ni får en toppen dag :)



bjuder på denna bild, min första krogen kväll.
var väl 2 och ett halft år sen, michaela lurar in
en med falsklägg. Och fan vad ja saknar den tjejen
och alla tokigheter vi gjorde. Ikväll ska de firas :)


And just forget the world


tisdag

hej! kan inte sova fast jag är så jävla trött. Nu funkar inte min mobil alls, kom på att jag har skaffat abonnemang så måste vänta tills nya kortet kommer i brevlådan.. ganska korkat av mig eftersom ja drar här ifrån om 2 mån! -Nu ska jag ut och ta min sista cigg :( sen ska ja väl lägga mig framför tvn, förmodligen inge bra där.



herrå.



siiikk

är sjuk så blev hemma idag, sitter och poppar lite musik och försöker fördriva tiden. Har ingen mobil nu, eller rättare sagt så orkar ja inte ladda den så blir utan den ett tag framöver. De som känner mig undrar säkert vad som är flygit i mig eller vad som är fel nu, jag som ALDRIG klarar mig utan den. Men som sagt, är isolerad ett tag.

ne nu ska ja lägga mig och vila framför tvn ett tag, tjingeling!


toppen i mina högtalare!
Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love
Eddy Wata - I like the way
Armin van buuren & jochen miller - lost connection in & out of love
Tom Pulse - Cuando (Floresca El Chuño) (Sunshine Radio Mix)
Dizzee Rascal & Armand Van Helden - Bonkers
Queen - Don't Stop Me Now
Sidney Samson - Riverside


världens bästa!


lalala


igår kväll åkte ja hem till daniella, tog några glas vin sen kom emilia och hämta oss så åkte vi hem till henne och fortsatte där med henne, robin och tasha. Efter det blev det utgång på silk. Inte direkt planerat men de var rätt nice ändå. Tråkigt att höra att mats ska sluta, men då får man väl jävlas dubbelt så mycket med de andra vakterna.. maha :) efter krogen vinglade jag med danne till donken.

Nu kom precis hem ifrån daniella,nu ska ja tvätta&städa här hemma, behövs verkligen. Imorgon är det skola, usch vill verkligen inte tillbaka. 



bjuder på denna hemska bild på mig,
även en sliten Mats och bästa Fanny.


lördag

nu har ja slöat hela dagen och de har varit så skööönt. Har varit depp hela dagen, men blev helt plötsligt glad, vad kan de bero på? tänk för de håller ja för mig själv hiihi :) . Nu ska ja fixa mig lite och dra över till Daniella, får se vad som händer ikväll :)

todelo!


fredagskväll..

idag kom victor och hämta mig, åkte hem till han och träffa johanna. Satt hemma hos han och drack med några, var trevligt. Men senare drog vi till hans granne och fortsatte där. Efter det drog vi till västerås, ut på krogen. Var väl ganska torr kväll, men det funka. Senare åkte vi på efterfest på min gata. Kom precis hem nu, orkade inte vara kvar för jag är så jävla trött. Klockan är halv 5 på morgonen och nu ska ja vänta in johanna som ska komma och sova hemma hos mig. Riktigt kul och träffa henne efter all dess tid iaf :) får hoppas hon tröttnar snart så ja kan gå och sova.


imorgon blir det väl påt igen om man nu orkar, är så jävla sliten i hela kroppen så det är sjukt. Men fan, man får väl bara bita ihop haha. Jaja nu ska ja vila mig lite tills hon ringer :) natttii.


du är söt.


Trouble is her only friend and he's back again

Oh no, I see,
A spider web is tangled up with me
And I lost my head
The thought of all the stupid things I've said

Oh no, what's this?
A spider web, and I'm caught in the middle
So I turned to run
The thought of all the stupid things I've done

I never meant to cause you trouble
I never meant to do you wrong
I, well if I ever caused you trouble
Oh no, I never meant to do you harm


lite om helgen

helgen var ju nice.

fredags.
jag och fanny drog hem till thilda sen vidare till Marie på förfest. Sen drog vi till silk, ingen höjdar kväll men det var kul. Efter krogen blev det efterfest hos alex.

lördags.
blev förfest hemma hos Thilda med några grabbar som ja inte mins namnet på, var röligt. Sen drog vi till slisk för att kolla på Timbuktu. De var bra men vart så jävla mycket folk, och mycket dricka så jag och fanny gick till donken och åt. Sen drog vi på efterfest hemma hos alex. Körde decken direkt när ja kom dit haha.

söndags.
jag och fanny sov kvar hos alex, satt bara och tog det lungt hela dagen med film & chips. Sen drog vi hem till mig, blev lite förkaka hos mig för 3 och sen kom annice och tom också.

Vi drog till Pluto på resturangfest, var väl ingen höjdare i början men sen träffa vi silkvaktern som drog med oss till deras bord där silkpersonalen satt. Så satt vi där och  blev bjudna på en jävla massa drinkar&shotar. De är ju så häärliga ibland hhaha. Efter krogen drog vi med en av vakterna till BC och åt innan jag och fanny åkte hem till mig och sov. Vart en riktigt rolig kväll :)




STUDENTKRYSSNINGEN!

kryssningen var väl helt ok! eller? nää den var GRYYYYM! så jääävla roligt hade man, orkar inte berätta om den. något sliten är man ju fortfarande. Åkte hem till daniella direkt igår kväll, köpte med oss donken och tror nog aldrig att det varit så jävla gott haha. La oss och kolla på film, sen blev de en sleep over. Så jävla skönt att sova.

nu kom ja precis hem, ska vila lite hade ja tänkt.
Bilder kommer väl in senare, när orken kommit fram.

ja måste vara den mest intressanta personen
eftersom de finns SÅÅ MYCKEET att säga om mig.
Är det verkligen så kul att springa runt och snacka
en massa skit om mig hela tiden? tydligen ..
förstår inte hur ni orkar lägga ner tid


happy happy

kan inte bli bättre just nu, är med världens bästa vän, en efterlängtad helg och inte nog med det så är det snart studentkryssning! Nu sitter vi hemma hos mig, ska precis ta till och fixa oss inför kvällen. Börjar på stan med förfest hos fannys killkompis, en utgång och förmodligen en efterfest. "Don't stop me know, cuz I having such a good time!"

TJOHEJ OCH KLACKARNA I TACKET!

FANNY KOMMER HEM!

hej :) igår åkte gick jag och oscar ner på stan och åt, blev spicy hot! Riktigt gott, satt där och pratade en stund innan han skulle till jobbet. Så gick jag och köpte en shorta, och sen kom Thilda ner på stan. Vi gick och mötte fanny vid bussen, så otroligt glad över att se den tjejen :D

vi gick till gränden och fikade lite och pratade en massa om allt. Fanns ju en hel del att snacka om efter hon varit borta i 2 månader. Senare kom hennes mamma & mormor och hämtade oss. Åkte till Sala, åt lite god mat och snackade en jävla massa. Slog på en film innan vi gick och la oss, sen pratade Fanny på. Ibland kan man ju tro att hon är skitzo haha, hon ba; ne nu slutar vi prata. men de var ju bara hon som snacka haha ..

vaknade klockan 1 idag, har slingat fannys hår. Nu ska vi fixa oss sen iväg till hennes mormor på påskmiddag :) Men först ska ja ringa min mamma och luras lite, de är ju allt 1 April ;) .


allt för mig nu :)



RSS 2.0