you never know

blev utgång igår, gick först till silk och hälsade på victor lite snabbt. Han bjöd oss på en varsin shot, självklart efterso han försökte förstöra våran nykterhetslöfte. Efter det gick vi till pluto, träffade tobbe,sebb och otto och ewe och dom, och några gamla godingar ifrån skultuna också, härliga prickar det där haha. Var vell helt okej där :) inte speciellt roligt men de var trevligt. Vart inte så mycket dricka för mig och fanny men drog i oss lite iaf. Efter krogen stog vi och prata med t&s ett tag sen skulle fanny och ja röra oss hemmåt. På vägen så stannar en taxi och frågar; är det inte kallt? ska ni ha skjuts ? ni får åka gratis. Fanny sa till mig; ska han vålta oss nu eller? haha.. Men vi åkte med och han tryckte in Fanny cykel i bilen. Han  var lite skum faktiskt satt och snacka om att han skulle massera oss eller vad fan haha.. När vi väl hoppade av sätter han sig på cykeln och cyklar lite och säger; de är nå fel på den här cykeln .. fanny; nehe? han; fan ja har inte cyklat på flera år.. hon; det kan nog vara därför.. haha ! Aja när vi kom upp slocknade vi direkt.

idag var det bara upp och hoppa klockan kvart i 7, inte direkt pigg men de funka vell. Har vell inte varit en toppen dag direkt, varit as trött och ont i huvudet/magen. Åkte hem efter skolan, somnade direkt och sen åkte jag till Fanny. Vi gick till solstudion och solade, var år och dar sen man gjorde det så de var skönt. Efter de tog ja bussen hem, inte speciellt roligt att komma ner på stan med hur mycket folk och man stinker solarium och är helt röd i fejjan haha. Men asch, sånt man får ta.

Nu ska jag stoppa något i magen sen ta och sova lite, de är ju en dag imorgon också. Praktik till klockan tre sen får man se vad som händer, kanske kilar ner på stan en sväng och sen till kvällen hoppas ja på en utgång och en toppen kväll, känns som att de behövs.


en bild från gårdagen på pluto




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0